Şimdi Ara

KFC Menü Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birazdan yemeksepetinden sipariş vereceğim. Best Of - Xtreme menü arasında kaldım. Tavsiyesi olan var mı

• Xtreme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazzey

Xtreme

+6 lı Hot Shots istesem mi?
  • Nerede o 4 yıl öncesinin xtreme menüsü, şimdi kuru bir kaç parça tavuk bayat ekmek ve bozuk salata veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Nerede o 4 yıl öncesinin xtreme menüsü, şimdi kuru bir kaç parça tavuk bayat ekmek ve bozuk salata veriyorlar

Aynen öyle ama ben yine de xtreme derim.
  • Adamıım xTreme taibiki
  • Best Of
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekstrim

• Sakin ama sakin Xtreme söyleme. Bi hamburger, 2-3 parça et var. Yanında ki o saçma sapan salata gibi şeyi yemiyorsun zaten. Ben de o gün bestof ile Xtreme arasında kaldim , Xtreme'in çeşidi bol gibi geldi aldandim söyledim ve sonuç hüsran. Sakın ama Xtreme söyleme .

• Kfc Türkiye şubelerinede menüler çok küçük. Almanyada aynı menüler 2 katı ilk gördüğüm de çok üzülmüştüm.

• dubai de yada abu dhabi sakın yeme o 100 tane mağazaları var b.a.e. de tadı türkiyedekinden değişik
  • Beyler İlk Defa Kfc'den Çağıracağım. Önceden Çağıran Varsa Sölesin Bana En İyisi Hangisi ? Hamburger Olsun Ama Menüde.
  • Xtreme menü söyledim arkadaşlar. Gelen salatayı direk atın zaten yenmiyor. + Olarak dondurma getiriyorlar.

Burgeri gayet güzel, 3 tane hot shots kaldı tıka basa doydum. Xtreme sadece içinde burger var diye alıyorum yoksa tercihimi Best Of da kullanacaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.