Şimdi Ara

KFC EN MANTİKLİ MENU HANGİSİ SİXCE ARKADAŞLAR ? KFCDE ÇALIŞAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tavuklara ne koyuyorlar ciddi bağımlılık yaptı...
    Fiyat performans olarak hangi menüler kovalar tavsiye edersiniz salataların sevmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Update

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zinger

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twister
  • up
  • Bu fastfoodları nasıl yiyorsunuz yahu? Kfc hiç yemedim ama ne burger ne pizza fiyatını kesinlikle hak etmiyor. 32 liraya büyük boy pizza kola ve patates aldık geçen gün. İlk defa hazır pizza yedim pasaport pizzadan. Pizza leş fiyat uçuk. 3 kişiydik ben ve babam pek aç değildik ama aç olsak kesinlikle doymazdık. Onun yerine gideceksin hacı pideciye 4 kişi ailenle. 4 pide kocaman zaten bitiremiyosun tadı desen mükemmel yanına da 1 er soğuk kutu kola veya ayran mmm. Ödeyeceğin hesap max 45-50 lira oluyor krallar gibi de doyuyorsun. Yanında gelen salatalar soslar da çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bu fastfoodları nasıl yiyorsunuz yahu? Kfc hiç yemedim ama ne burger ne pizza fiyatını kesinlikle hak etmiyor. 32 liraya büyük boy pizza kola ve patates aldık geçen gün. İlk defa hazır pizza yedim pasaport pizzadan. Pizza leş fiyat uçuk. 3 kişiydik ben ve babam pek aç değildik ama aç olsak kesinlikle doymazdık. Onun yerine gideceksin hacı pideciye 4 kişi ailenle. 4 pide kocaman zaten bitiremiyosun tadı desen mükemmel yanına da 1 er soğuk kutu kola veya ayran mmm. Ödeyeceğin hesap max 45-50 lira oluyor krallar gibi de doyuyorsun. Yanında gelen salatalar soslar da çok iyi oluyor.

kardeş urfalıyım kebabın pidenin lahmacunun etli ekmekten iskenderine dönerine yemediğim kral türk kürt yemeği kalmadı ama inan pizza konusu,burger v.s katılıyorum iğrenç yenmiyor ben onları aştım burger,sbarro,domi,pizzahut,carlo marlo hepsi çöp mc donalds kusmalık ama kfc çintuzu artı tavuk olması harcı falan bağladı kendisine ondan soruyorum fast fooda karşıyım yemek yemeyede ama kfc farklı bir olay..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.