Şimdi Ara

Kezbanlar uff ne bakıyosun bee!!! dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün canımı sıkan bir durum oldu bir cafeye gittim arabayı parkettim ve havuza doğru bakan bir masaya oturdum ayvalık tostu ile çay söyledim yanımdaki masaya 3 tane kezban geldi 17-18 yaşındalar benim yaşım 25 masalar birbirine çok yakın diyebilirim bunlardan birisi selfie çekiyordu bende istemsizce bunlara bakmış bulundum bu kezbanlardan birisi ''uff ne bakıyosun bee!'' dedi diğer kezban ise belki aşık olmuştur bırak baksın deyince bende hiç beklemediğim bir şekilde dumur oldum gülümsedim masadan kalktım tostu yedim cafeden çıkarken bu kezbanlar bana bakıyor ben bunlara bakıyorum utanarak çıktım ve oradan arazi oldum

• Kendini cok güzel ezdirmisin helal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyallik cevap bile verememiş

• Sizlere de kaşarlı tost söyliyim mi kızlar deseydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi kezbana aşık olacagima camdan atları daha iyi uleeeeeyn"Deseydin.

• Sana aşık olacak kişinin kör olması gerek diyip, masaya vurup patronun kim olduğunu göstermen gerekti

• Bu iyidi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eziklikle alakası yok dostum aldırma yazılanlara. O kızlara ne desen boş. En kral lafı soksan anlayacak kapasite değillerdir onlar. Şahsen ben olsam ben de kendimi yormazdım hiç. Ayrıca tipini bilmiyorum ama, çirkin olmasan da sanırım çok yakışıklı değilsin. Yakışıklı bir velet hayvan gibi kesse hoşlarına giderdi mesela. İkiyüzlülük böyle bir şey.

• csb
  • 2-3 sosyal kezban bir araya gelince böyle oluyor birbirlerinden cesaret alıyorlar tek başlarına olsa öyle birşey diyemezlerdi
  • Herkes diğer kızın laf atmasına cevap yazmış,o kızda bir anormallik yokki
    Boşver demiş,asıl kıza yoğunlaşsanıza uff ne bakıyorsuna cevap üretin aşık olmuşa değil
  • Üfff snn be slk deseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Eziklikle alakası yok dostum aldırma yazılanlara. O kızlara ne desen boş. En kral lafı soksan anlayacak kapasite değillerdir onlar. Şahsen ben olsam ben de kendimi yormazdım hiç. Ayrıca tipini bilmiyorum ama, çirkin olmasan da sanırım çok yakışıklı değilsin. Yakışıklı bir velet hayvan gibi kesse hoşlarına giderdi mesela. İkiyüzlülük böyle bir şey.

Hocam 15-20 gün oldu askerden geleli hani orda binbir türlü insan gördüm asosyal değilimdir ama belkide sivil hayata daha tam adapte olamadım belki ondandır bilmiyorum kendime çeki düzen vermem lazım sağol olumlu yorumun için bu arada yaşımdan biraz küçük gösteriyorum ve zayıfım hocam beni 18-20 arası sandılar büyük ihtimal o yüzden laf soktular olsa gerek :) yarından itibaren sigarayı bırakıp yeni bir hayata adım atmayı düşünüyorum belkide benim için en iyisi bu

• Garson kızlara tost ekmeği getir bu güneşin altinda erir tost olur bunlar

Oldu mu beyler

• fake konu

babası yasındakilere bulasmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

fake konu

babası yasındakilere bulasmazlar

Oha Lafı konu sahibine koydun

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Eziklikle alakası yok dostum aldırma yazılanlara. O kızlara ne desen boş. En kral lafı soksan anlayacak kapasite değillerdir onlar. Şahsen ben olsam ben de kendimi yormazdım hiç. Ayrıca tipini bilmiyorum ama, çirkin olmasan da sanırım çok yakışıklı değilsin. Yakışıklı bir velet hayvan gibi kesse hoşlarına giderdi mesela. İkiyüzlülük böyle bir şey.

Hocam 15-20 gün oldu askerden geleli hani orda binbir türlü insan gördüm asosyal değilimdir ama belkide sivil hayata daha tam adapte olamadım belki ondandır bilmiyorum kendime çeki düzen vermem lazım sağol olumlu yorumun için bu arada yaşımdan biraz küçük gösteriyorum ve zayıfım hocam beni 18-20 arası sandılar büyük ihtimal o yüzden laf soktular olsa gerek :) yarından itibaren sigarayı bırakıp yeni bir hayata adım atmayı düşünüyorum belkide benim için en iyisi bu

Önceki mesajda çok yakışıklı olsan hoşlarına giderdi dedim ama, inan konu senle alakalı da değil hocam. Amaç orada kendi egolarını tatmin etmek tamamen. Misal ben biraz dışarıdan sert, soğuk dururum. Belki dediğiniz gibi sizi küçük, mülayim görüp oradan aldılar biraz da cesareti. Ben mesela, orada mahkeme duvarı suratımla tek başıma otururken atamazlardı gibi geliyor, atsalar bile tek kelime etmeden anlamsız, boş, şaşırmış ve küçümser bir bakış atar, sonra da gözlerimi devirerek kafamı çevirirdim. Bu da onlara yeterdi

• boş çıkmasaydın hocam 1-2 posta değerlendirseydin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.