Şimdi Ara

kezban kelimesinin anlami

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet beyler bi kiz merak ediyor herkes bi madde yazsin

    quote:

    Herkesin ağzına sakız olmuş “kezban” kelimesi nedir ne değildir. Aklımda birkaç şey var elbet ama emin olmak istiyorum Yani nasıl kızlar kezban olmuş oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 20 Mayıs 2015; 1:26:55 >



  • eski fenerbahceli mateja kezman'in kacirdigi goller sonucu olusmus bir seslenis bicimidir
  • Kezbanlara selam verirsen "seni tanımıyorum :s" derler, normal kızlara selam verirsen "Tşkler cnm :)" derler.
    Kezbanlara adını sorarsan "nüfusunamı geçircen slk :s" derler, normal kızlara adını sorarsan "tanıştığımıza memnn oldm :)" derler.
  • Amerikadaki richard abilerinden özenen ergenlerin türk kızlarını amerikan kızları gibi sanmasında dolayı oluşmuştur.
  • forumun ilk açıldığı yıllarda gün hoca bir bayan üye ile münakaşaya girmiş, 7 sayfa süren tartışma sonucunda gün hocanın verecek mantıklı bir cevabı kalmamış. en sonunda "kes, ban!" diyerek bayan üyeyi sınırsız banlamış ve konuyu kitlemiş. bu tarihten sonra her yıl bayan üye forumda anılmaya devam etmiş, açılan konuları tüm üyeler "kes, ban!" mesajları ile doldurmuş. bu kalıp forumda kullanıla kullanıla "kesban!", "kesban" ve son olarak "kezban" halini almıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Mayıs 2015; 1:32:08 >
  • Kezban, egosunu alsan geriye hiçbir şeyi kalmayacak kişidir. Aynen söyle bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezban arapcada yalanci demek sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tr deki kızlara verilen addır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelime haznesinde uff , snne , be , slk kelimeleri bulunan kişidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSky -- 20 Mayıs 2015; 3:04:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle kedinin uzanamadigi mundar et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al sana kezban kizlar bu tipdeki kizlara denir ke,ban cok igrenc
     kezban kelimesinin anlami

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -b0Ni

    forumun ilk açıldığı yıllarda gün hoca bir bayan üye ile münakaşaya girmiş, 7 sayfa süren tartışma sonucunda gün hocanın verecek mantıklı bir cevabı kalmamış. en sonunda "kes, ban!" diyerek bayan üyeyi sınırsız banlamış ve konuyu kitlemiş. bu tarihten sonra her yıl bayan üye forumda anılmaya devam etmiş, açılan konuları tüm üyeler "kes, ban!" mesajları ile doldurmuş. bu kalıp forumda kullanıla kullanıla "kesban!", "kesban" ve son olarak "kezban" halini almıştır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türk kızına denir! genelleme kötüdür ama türk kızının %95i katıksız kezbandır. ben forumda yazmıştım daa önce:

    1/Çirkin olmak kezbanlık değildir. kezban çirkin olduğunu kabul etmeyen kızdır. çirkin olmasına rağmen yakışıklı erkek ister

    2/Kezban dini sebeplerle,seksten nefret etmesi sebebiyle ya da sevgilisinin cinsel fantazilerini manyakça bulduğu sebebiyle seks yapmayan kız değildir. ilişki başında mertçe ben "bu ilişkide evlenmeden önce seks yapmam" şartını dürüstçe söyler, erkek arkadaşı da muhtemelen ayrılır ve boiu boşuna ne parasını ne de vaktini yer. kezban daha sonra daha sonra diye sevgilisini oyalar. seksi de son derece limitli bir şekilde yapar "oradan olmaz acıyor", "bugün başım ağrıyor", "hap kullanamam sen prezervatif tak" tarzı triplerle bırakın seksten zevk almanızı ekstradan sinir sahibi olmanızı sağlar.

    3/kezbanların en çok yaptıkları şey trip atmaktır.

    4/kezbanlar cahildirler. tipsiz olmak Allah vergisi ama cahil olmak değil.

    5/kezbanlar koca parası yemeyi severler. sanki ev işleri çok zor ve vakit alıcıymış gibi "ama ben hem evde hem işte mi çalışacağım" derler. çalışırlarsa da bulaşıkları sizin yıkamanızı isteme gibi uyuzlukları olur. aldıkları maaş sizinkini geçerse burunları kalkar

    6/kezbanlar paranoyaktırlar. sayelerinde otobüste tek boş koltuk onların yanı bile olsa sapık sanılırız diye yanlarına oturamıyoruz. kadın cinayetlerini öne sürerler. yahu otobüste yanına oturan adam herkesin içinde nasıl sana tecavüz etsin? elle ya da sözle taciz eden olursa polise gidersin zaten.

    7/kezbanlar feminizmin işlerine gelen yerlerini kullanırlar. feminizmden "kadın kendi ayakları üzerinde durmalıdır" görüşünü çıkarırlar ve geri kalan tüm söylemleri ile başınızın etini yerler.

    8/evlilik ve çocuk kezbanların en önemli silahıdır. evlenip çocuk sahibi olunca boşanmanızın zorlaşacağını bilirler. evlenene kadar gerçek yüzlerini saklamaya çalışırlar ama genelde beceremezler.


    Bu arada şunu söyleyim. Nefret söylemi kişinin elinde olmayan şeyler yüzünden etiketlenip damgalanmasına denir. "tüm türk kızları kezbandır" derseniz bu nefret söylemi olur. "türk kızlarının hepsine lanet olsun" ya da "kezban çirkin kız demektir" demek de öyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisgonnahurt 100 -- 20 Mayıs 2015; 14:13:37 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.