Şimdi Ara

Keywords,Description ve Title Değişikliği SEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keywords,Description ve Title 'ı biraz değiştirdim(eklemeler,kısaltmalar yaptım.)

ve bu durum sitenin google sıralamalarını mahvetti.

Ne yapmam gerekiyor? Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ?

• Google amcanın sevmeyeceği cinste bişeler girmemişsen bir süre sonra eski konumuna çıkarsın. Endişelenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

Google amcanın sevmeyeceği cinste bişeler girmemişsen bir süre sonra eski konumuna çıkarsın. Endişelenme

Eski keywords 20-30 kelimeydi.Öğrendim ki fazla olması doğru değil.Hemen azalttım.
  • google amcamız eski verilerine (keywords, title, description) göre indexleme yaptığından bu veriler değişince doğal olarak google kayıtlarını yenileyecektir. aramalarda bir süre sonra tekrardan çıkarsın üst sıralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesasd

google amcamız eski verilerine (keywords, title, description) göre indexleme yaptığından bu veriler değişince doğal olarak google kayıtlarını yenileyecektir. aramalarda bir süre sonra tekrardan çıkarsın üst sıralara.

Geçen gün ufak bir sorun çıktı ve mecburen 2 hafta önceki yedek aldığım hale getirdim siteyi yeni eklemiş olduğum bilgiler,veriler gitti.

Hemen indexlenmiş olan sayfalarımı bulup önbellekten açıp tekrar siteye ekledim.

Fakat linkleri,adresleri değişti.Yani şuan google dan arama yapıp siteye gelenler farklı bir bilgiye ulaşacak.

Google amca bu konuda da ne yapar? (Hem link veriyorsun indexletiyorsun sonra da sayfa yok der mi?)
  • Önceki verilerin indexlendiği sayfaya önbellek yoluyla ulaşabilecekler kullanıcılar. sana tavsiyem google webmaster araçlarından kayıt ettiğin web sitenin tarama hızını arttırmandır. daha hızlı veri değişimi açısından sana büyük yararı olacaktır.

zaten google webmaster araçlarında hangi sayfalara ve linklere google botunun ulaşamadığı yazıyor ayrıntılı olarak. vakit kaybetmeden kullanmalısın eğer kullanmıyorsan. birçok özellik mevcut. ordan siteni rahatlıkla takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesasd -- 29 Temmuz 2010; 13:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesasd

Önceki verilerin indexlendiği sayfaya önbellek yoluyla ulaşabilecekler kullanıcılar. sana tavsiyem google webmaster araçlarından kayıt ettiğin web sitenin tarama hızını arttırmandır. daha hızlı veri değişimi açısından sana büyük yararı olacaktır.

zaten google webmaster araçlarında hangi sayfalara ve linklere google botunun ulaşamadığı yazıyor ayrıntılı olarak. vakit kaybetmeden kullanmalısın eğer kullanmıyorsan. birçok özellik mevcut. ordan siteni rahatlıkla takip edebilirsin.

Söylediğini daha önce yapmıştım.

Eyvallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.