Bildirim
Keynote'daki slaytların Windows'da açılışı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dohtorauburn
Selamlar ben mac'e yeni geçiş yaptım.Keynote slaytları oluşturmam gerekiyor fakat slaytı windows bie sistemden sunacağım ve windows'da açılıyor mu açılıyor ise bir yöntemi var mıdır yoksa normal şekilde açılıyor mu ? Teşekkürler ..
Eğer keynote uygulamasında hazırladığınız sunuyu .ppt ile kaydederseniz Windows platformunda açabilirsiniz. Ben keynote kullanmadım bilmiyorum sadece tahminen söylüyorum bunu. Hangi uzantılarda kaydedilebildiğini bi kontrol edin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: dohtorauburn
Selamlar ben mac'e yeni geçiş yaptım.Keynote slaytları oluşturmam gerekiyor fakat slaytı windows bie sistemden sunacağım ve windows'da açılıyor mu açılıyor ise bir yöntemi var mıdır yoksa normal şekilde açılıyor mu ? Teşekkürler ..
Dosya dışa aktar pptx olarak aktarabilirsiniz. Bir sorun olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X