arkadaşlar bilgisayarıma format attım.daha sonra karspersk kurdum virüs programı olarak. ve devamlı olarak keylogger adında birşey yakalıyor.aynen şöyle yazıyor.''Keylogger detected,Process is traying to redicted keyboayd input.''ve yerinide tarif ediyor.''Driver\kbd.'' olarak. napacağım ve ne zararı olabilir.
keylogger casus yazılım programıdır.şifrelerini keyloggerın sahibine yollar.ama format attıktan hemen sonra uyarı vermesi biraz ilginç.format attıktan sonra yüklediğin programlardan kaynaklanabilir.
hangi programları yüklemiştin?
bir an önce sil. keylogger ı açmak için özel tuş kombinasyonları gerekiyor. programlarda falan gözükmez. alt+ctrl+s,e,f vb. kombinasyonları dene. bulduğunda uninstall seçeneği olması lazım.bulamazsan kasperin gösterdiği dosyayı sil.
Kardeş keylogger klavyede bastığın her tuşun kaydını tutar aynı zamanda hacker ların senin şifrelerini çalmak için kullandığı bir programdır yeni format atmışsın şu an tehlikeli olduğunu sanmıyorum anti virüs programları bu tür şeyleri pek ayrıştıramaz direkt tehdit olarak algılar eğer sen kendi kayıtlarını tutmak için böyle bir şey yüklemediysen sil gitsin.
Belki sen C ye format Attın Ama keylogger D de Veya Cd de veya Diskette Olabilir Onlarıda Tarıyo Çünki