Şimdi Ara

Keyif Birası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dışarıda biraz takıldıktan sonra şimdi eve geldim çok yorgunum ama güzel geçti mutluyumda.. Simdi buz dolabını açtım ve Tuborg Gold paket olduğunu gördüm mutlu oldum.. Çok aç değilim ama pek tok olduğumda söylenemez. Şimdi 1 tane tuborg gold içsem bişey olurmu ?

Bünyem hassas o yüzden dokunurmu falan ?
     Keyif Birası

• Birşey olmaz.

Ama yinede içme boşver.
  • Bana 1 çay bardağı yetiyor genelde. Sonrasında 7-8 saat başım dönüyor. Kafam güzel oluyor. Uçuyorum.
  • Ama çok masum ve güzel duruyor yarında arife :(
  • Arkadaşlar içiyim ya bişey olmaz. Aman dünyaya bir dahamı gelicez. Hem tuborg gold kafa yapmayan keyif birası içicem tamam beyler :)
  • olmaz fakat yapılan araştırmalara göre alkol içmek pankreas kanserini tetikliyormuş.Pankreas kanserine yakalanırsan %99 ölüm var sonunda.Bir daha düşün derim.Hatta ben sırf bu yüzden bıraktım.Diğer kanser türleri olsa yine riski alıp içilebilir fakat pankreas kanseri olunca alan sular durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 13 Ekim 2013; 18:07:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mutluyken sarhoş olamıyorsun malesef bir keresinde 2 saatte 6 tane extra içmiştim hiçbir etki etmemişti mutlu iken için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok çay içiyorum..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi 2 efes extra içmiş adamım tuborg gold bişey yapmaz. Kanser sonuçta Allahın taktiri. İnsanın kaderinde ne varsa onu yaşar :)
  • iç gitsin, afiyet olsun. benim de canım çekti şimdi bak
  • açsan içme dokanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Kiedis

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Birşey olmaz.

Ama yinede içme boşver.

Sen sus köylü

Sen Sus Özenti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Abi 2 efes extra içmiş adamım tuborg gold bişey yapmaz. Kanser sonuçta Allahın taktiri. İnsanın kaderinde ne varsa onu yaşar :)

O zaman arabayla düz duvara 200km ile çarp nede olsa Allahın takdiri. Günde 3 paket sigara iç sonra öl allahın takdiri iyi bahane ama
  • Abi amacım şarhoş olmak falan değil adı üstünde keyif birası. Canım istedi buzlukta buz gibi tuborg gold durunca. O kadar :)
  • İç gitsin kanser filan olursan da kişi başı düşen oksijen orani, temiz su oranı artar
    Yani su an bana bi faydan yok kanserden gitsen olur belki
    Şaka maka içki icmeyin lan

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Abi 2 efes extra içmiş adamım tuborg gold bişey yapmaz. Kanser sonuçta Allahın taktiri. İnsanın kaderinde ne varsa onu yaşar :)

O zaman arabayla düz duvara 200km ile çarp nede olsa Allahın takdiri. Günde 3 paket sigara iç sonra öl allahın takdiri iyi bahane ama

Canım abartma görende bali çekiyoz sanıcak :D alt tarafı bira
  • Bira eski zamanlarda insanlara karınlarını doyursun diye kral tarafından dağıtılırdı.
    Biranın doyurucu etkisi vardır aç karnına içersen hiçbirşey yapmaz.
  • Açtım kapağını biranın anasını satayım kokusu muhteşem :D
  • Beyler allahınızı severseniz sizde için. Bu kadar tatlı bu kadar damak tadı güzel olan bira yoktur. Yıllardır Efes extra cıydım ama cok acı efes
  • Gold'un 2 şişesini 5 dakika içinde içtim. Bana birşey olmadıysa kimseye olmaz ama hızlı içtiğimden midir nedir hafif kafam güzel oldu. Bir ara konserde brutal vokal yapmaya başlamıştım 2 gün sesim kısık dolaştım
  • Bende bitirdim 1 şişe tuborg gold u şuanda hafif baş dönmes var . Çok seviyorum bu hafif dönmeleri. Ne baş ağrısı var ne bişey :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.