Şimdi Ara

Keyfim yok çünkü istediğim yerlerde ve yaşamda değilim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonbahar biterken kış yavaş yavaş gelince, her yılın tam bu zamanları bana bir şeyler oluyor, bir şekilde kafayı yiyorum, alkole ve sigaraya başlayıp, düzenimi bozuyorum. Sabahlıyorum, çok uyuyorum. Sporu, parfümü, ütüyü önemsememeye başlıyorum. Kitaplara gömülüyorum. Çok kolay gülmeye başlıyorum. Düşünmeden para harcıyorum, borca falan giriyorum. Çok tuhaf değil mi? Her yıl böyle oldu ve yine canım istiyor. Bir türlü uyumak istemiyorum şu an. Yazın düzelttiğim her şeyin tersini istiyorum. Okul yüzünden herhalde. Annem mutlu olsun diye geldim şuraya ama burada hayat kolay değil be. Bu sefer yaşam tarzını bozmamakta kararlıyım, bakalım ne kadar dayanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Ve hiçbir zaman olamayacaksın...

Belki de haklısın.

• Nick konu uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İl dışında mı okuyorsun? Neredesin?

• Kuzen bak ne diyeceğim. Alkol ve sigara hiçbir şeyi çözmüyor, çözmediği gibi daha beter hale getiriyor hatta alkol. Senin düzenini bozmak dediğin şeylerin çoğunu rutinleri haline getirmiş bir sürü insan var hatta onlardan biri de benim. Psikolojik baskı altındasın ama bu baskının kaynağı da yine sensin emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

İl dışında mı okuyorsun? Neredesin?

Kocaeli, evet. Bir şeyler üretmek çalışmak istiyorum ama çalışma ortamım yok. Arayüz tasarımda iyiyim, yazılım da öğreniyorum. Bilgisayarım olsa mobil uygulama geliştirirdim. Müzik ve diğer sanatlarla uğraşmak, kitaplığımda felsefe kitapları görmek istiyorum. İyi bir eğitim de isterdim.

Benim için en değerli şey zamandır, sağlığıma dahi daha çok yaşamak için dikkat ederim. Öleceğim bir gerçek. Bu yüzden ne sermayem olması ne de çok değerli şeylere sahip olmam önemli değil. Ben öldükten sonra bir süre daha kalabilecek bilimsel gelişme, toplum yarari, belki bir noktada daha fazla özgürlük sağlayabilecek yeni şeyler üretmem lazım. Tabi sahip olmak istediğim şeyler de var ama bunlar çalışma ortamım için. Yeni bir şeyler üretmek için insanın belirli bir refah seviyesinde olması gerekiyor.

Geldim buraya, eğitim kötü, evde eşya yok, ailem maddi sıkıntıda, ben yaşam mücadelesi veriyorum burada, deyecek hiçbir şey yok. Belirli bir düzenim olsa mis gibi çalışırım. Her yaz bir şeyleri düzene sokuyorum, okul başlayınca bozuluyor, ama ailemin tek isteği de okumam, ben de istiyorum iyi bir eğitim almak, ama neredeee, peh.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Kuzen bak ne diyeceğim. Alkol ve sigara hiçbir şeyi çözmüyor, çözmediği gibi daha beter hale getiriyor hatta alkol. Senin düzenini bozmak dediğin şeylerin çoğunu rutinleri haline getirmiş bir sürü insan var hatta onlardan biri de benim. Psikolojik baskı altındasın ama bu baskının kaynağı da yine sensin emin ol.

Çok doğru, mevsimden midir? Ruh halim çok huysuz oluyor bu zamanlar. Hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Belki ben de kışı böyle yaşamayı rutin hale getirdim. Bu sefer direncem ama. Uyku düzenini çoktan bozdum gerçi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyku düzeni önemli değil, çözülür. Mevsim değişikliğindendir, evet. Kışın çoğu insanın başına gelir. Dikkat et, uzatma durumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.