Şimdi Ara

Kevin De Bruyne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünkü hazırlık maçında bize karşı iyi oynayan Ekuban kalitesi hakkında bişey söylemek istemiyorum, muhakkak bir yerlerde Ekubandan çok çok daha yetenekli ve bizim alabileceğimiz bütçemize uygun oyuncular da vardır
    ama onlardan sadece bize karşı oynarlarsa haberi oluyo yönetimin ya da aslında çoğu zaman hiç olmuyor. Keşke Avrupanın en büyük camialarından birinde, inanılmaz paraların harcandığı bi kulüpte herşey daha farklı olsa...

Bir örnek aklıma geldi

Aykut kocaman döneminde genkle bi hazırlık maçımız vardı yıl 2010.

Genke karşı çok üstünüz ama genkte bi kızıl çocuk vardı ne zaman top gelse bizim savunmayı bekiri falan perişan etmişti, çok merak etmiştim ozmn kim bu adam acaba kaç yaşında fln diye...

Aykut Kocamanın, teknik ekibin, yönetimin fln pek dikkatini çekememiş olacak ki bu çocuk kimdir diye soran çıkmadı. Sonuçta biz kanat oyuncusu olarak nancyden issiar diayı tercih ettik
    Çocuk da zaten 2 yıl sonra chelsea ye gitti

Kevin De Bruyne

• Adam bize karşı tek dikkat çeken oyuncularıydı,maç boyunca etkili olmasa da ceza sahası içinde savunmayı zorlayan hareketleri oldu ve bir de gol attı,çok bilmiş tayfa yine topa tuttu adamı beğendik diye.

Orijinalden alıntı: I need $

Adam bize karşı tek dikkat çeken oyuncularıydı,maç boyunca etkili olmasa da ceza sahası içinde savunmayı zorlayan hareketleri oldu ve bir de gol attı,çok bilmiş tayfa yine topa tuttu adamı beğendik diye.

Hocam bizim ülkedeki taraftar ve yönetim aslında birbirini tamamlıyor, forumda bakmayın insanların futbol uleması gibi olduğuna...Ülkemizde futbola ilgi duyan çoğunluk, yönetimler gibi saçma ve vizyonsuz düşünüp hareket edilmesini onaylıyor.

Tabi olması gerektiği gibi yönetilsin diyenler azınlık, onlar ne zaman çoğunluk olur o gün doğru yönetilmeye başlarız...
  • Tersi olsa bu sefer atıyorum "Bugün PSG'de olan Issiar Dia yerine Genk'te oynayan Kevin de Bruyne'u tercih etmiştik." derdin. Türkiye'ye gelen genç futbolcuların futbol hayatı başlamadan biter, bu gerçeği kabullenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 12 Ocak 2017; 17:49:6 >

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Tersi olsa bu sefer atıyorum "Bugün PSG'de olan Issiar Dia yerine Genk'te oynayan Kevin de Bruyne'u tercih etmiştik." derdin. Türkiye'ye gelen genç futbolcuların futbol hayatı başlamadan biter, bu gerçeği kabullenin.

kafaya bak :)))

tersi nası olacaktı ?

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Tersi olsa bu sefer atıyorum "Bugün PSG'de olan Issiar Dia yerine Genk'te oynayan Kevin de Bruyne'u tercih etmiştik." derdin. Türkiye'ye gelen genç futbolcuların futbol hayatı başlamadan biter, bu gerçeği kabullenin.

tersi nası olacaktı ?

Yani o zaman Dia yerine Bruyne'u alsaydınız bugün Dia çok iyi bir yerde olabilirdi. İsimleri sallıyorum, sen bu ikisini dedin diye bunları dedim. Ana mesaj Türkiye'ye gelen oyuncunun gelişmemesi. Anlayabildin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

tersi nası olacaktı ?

Yani o zaman Dia yerine Bruyne'u alsaydınız bugün Dia çok iyi bir yerde olabilirdi. İsimleri sallıyorum, sen bu ikisini dedin diye bunları dedim. Ana mesaj Türkiye'ye gelen oyuncunun gelişmemesi. Anlayabildin mi?

diayı almasaydık bile dia nasıl daha iyi yerlerde olabilirdi ???

Türk takımlarının genç oyuncu politikası hakkında haklı olabilirsin...

Ama zaten ben aslında niye de bruyne almadılar demedim, alırsın alamazsın o ayrı mesele, bizim kulüpte kimsenin dikkatini bile çekmeyen bi adam, transfer teklifi bile edilmeyen bi adam 2 yıl sonra chelseade

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    13 yıl önce açıldı
    Kylian Mbappe vs Erling Haaland
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he_man de donald trump da haklı.

kardeşim mavi boncuk dağıtmayın tarafınızı seçin, donald trumpa hakaret fln edin
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.