Şimdi Ara

Kesn Gizli yanit Alma Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gold pre aldim itemsleri kilitlicektim bi baktim gizli yaniti unuttum :(.Kesn ile en son aldigim gold prenin numarasini versem yeni gizli yanit veya eskı gizli yaniti verirlermi?Gizli yaniti almak icin nne yapmaliyim?

• deneyimi olan arkadaşlar yardim etsin :(
  • lütfen soyleyin ya :(
  • uppp. yardimmmmmmmm
  • 1 tane yetmio daha once aldigin ne kadar pre warsa click&buy numarasi kesn numarasi hepsini vericeksin. bende senle ayni durumdayim ne yazikki. ve 2 tanesi haric butun odeme bilgilerimi vermeme ragmen gizli sorumu degiştirmeidler. illaki hepsini istiolar
  • ya itemsleri kilitcem ben boyle oyunun gold prede var :(.bütün aliş verişlerim ksn üzerinden ama bazilari yok
  • bende hepsi duruyo nasıl olcaqq? bende unuttum açıklarsanız bii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questionsx -- 9 Temmuz 2007; 9:10:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee hadi banada yardıım?
    bende unuutum kitleyemiorum bişii
  • quote:

Orjinalden alıntı: questionsx

bende hepsi duruyo nasıl olcaqq? bende unuttum açıklarsanız bii

butun hepsi duruyosa kesn ve click&buy numaralarini belirtip bi ticket yaziosun ve gizli sorumun degiştirilmesini istiorum diosun
  • O şifreleri bir yere kaydetmek aklınıza hiç gelmedi mi ? Artık yapacak bir şey yok.Eskileri bulana kadar...

İyi forumlar
  • haklıssın gandaş..!!
  • kotu olmus ama sen yınede 1 turkce tıcket at cunku gold prelılere turkce yardım edıolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.