Şimdi Ara

Keskinoğlu piliç döner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne muhteşem birşeymiş ya hergün yiyorum evde olmazsa rahat edemiyorum Geceleri de çok iyi gidiyor ekmek arasına üzerine birazda ketçap... Fiyatı da 3 lira deneyen var mı?

Keskinoğlu piliç döner

• ne kadar ekmeklik çıkıyor?
  • Nasıl yani bu saatte dürüm mü sipariş verdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Nasıl yani bu saatte dürüm mü sipariş verdin ?

• Dikkat et de obez olmayasın oğul
  • Tavuk hayvansal gıda sonuçta, protein var yağ az miktarda karbonhidrat olarakda epey düşük tabi, sen kafa yorma yeğen uygurcana bak
  • bimde varmıydın bundan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 Dondurulmuş Patates
    12 yıl önce açıldı
    Namet Döner Rezilliği
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Tavuk hayvansal gıda sonuçta, protein var yağ az miktarda karbonhidrat olarakda epey düşük tabi, sen kafa yorma yeğen uygurcana bak

Sana ne oluyor töbe töbe

Akşam yediden sonra yenilen yemek sağlık açısından pek iyi değildir. Direk kilo alırsınız. Obezitenin ana kaynağı sağlıksız yemek alışkanlığıdır.
  • Evet Tadı Dönere Benzemiyor Ama Mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

ne kadar ekmeklik çıkıyor?

1 paketinden 2 ekmeklik çıkar hafif birşey zaten ketçapla da süper gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Nasıl yani bu saatte dürüm mü sipariş verdin ?

Hayır pınarın hindi döneri gibi pakette satılıyor ısıtıp yiyorsun ama daha lezzetli hindi dönerin tadı hiçbirşeye benzemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 26 Temmuz 2010; 3:27:01 >
  • 33 saattir uyumuyorum, mazur görün ama başlığı '' Kesin o p*ç döner'' diye okudum..
  • bimde satılıyor et -tavuk ama markası farklı birşey sanırım
  • Ben bunun 900 gramlığını alıp buzluğa atıyorum sonra istediğim kadarını çıkartıp yiyorum
    Yaptığım araştırmalara göre de tavuk dönerde en temizini de keskinoğlu yapıyor, 900 gramlığını 13 lira civarına satıyorlar

İnternette fiyatlara bakarken buraya düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Ben bunun 900 gramlığını alıp buzluğa atıyorum sonra istediğim kadarını çıkartıp yiyorum
    Yaptığım araştırmalara göre de tavuk dönerde en temizini de keskinoğlu yapıyor, 900 gramlığını 13 lira civarına satıyorlar

İnternette fiyatlara bakarken buraya düştüm

2 yılık konu hortlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konuyu tekrar açmayım diye buraya yazıyorum,
    bu aralar alan oldu mu son zamanlarda bozmuştu içinden yağ kemik deri falan çıkmaya başlamıştı. Markette gördüm 900gr lıklardan alasım geldi güvenemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Aynı konuyu tekrar açmayım diye buraya yazıyorum,
    bu aralar alan oldu mu son zamanlarda bozmuştu içinden yağ kemik deri falan çıkmaya başlamıştı. Markette gördüm 900gr lıklardan alasım geldi güvenemedim.

Hangi marketti kaç lira bir ara a101de vardı alacaydım bitmiş..yalan yok şöyle lavaş alıp içine tıkacaksın patates kızartması ile domatesi ketçapı mayonezi off..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.