Şimdi Ara

Keske Stardew Valley gibi bir yerde yasayabilsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu ilk ciktigi gun alip oynamistim uzun bir sure, simdi kafa dagitmak icin yeniden basladim ve oynarken kendimi o tarz bir yerde, oyle bir hayat yasiyormus gibi hissediyorum.

Keske sinirlar olmadan, zorunluluklar olmadan istedigimiz hayati kurabilsek. Milyoner ya da milyarder olmaktan bahsetmiyorum, istedigim bir yerde istedigim isi yaparak gecinebilmekten bahsediyorum. Ciftlik hayatina hep cok ozenmisimdir.

Ben bunu dahi bir hayal olarak goruyorken millet baba parasiyla her ulkede bir saray diktirtip hayati boyunca para kazanma, bir sey konusunda bilgi sahibi olma endisesi olmadan yasiyor.
    Kendisi milyarder olan insana saygim var, yapmis kazanmis parasini, bana laf dusmez ama adam 3 nesil onceden milyarder, hayatinin tek amaci eglenmek. Biz surunelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynamayam varsa da alip oynasin oyunu, insani alip kopariyor hayattan, bir sureligine de olsa huzur buluyorsunuz. Hatta arkaya da Moonlight Sonata tarzi bir muzik acarsaniz derdiniz kalmaz bir sureligine de olsa.
    Bunu bir ileri seviyeye tasimak icinse ayaginizi su dolu legene sokun bu dediklerimi yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 11 Ocak 2020; 14:8:19 >
  • Gerçek hayatta çiftçilik işi 2 sağ 1 sol tık yapmak kadar kolay değil yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methionine

Gerçek hayatta çiftçilik işi 2 sağ 1 sol tık yapmak kadar kolay değil yalnız
    Kucukken yazin 3 ay ciftlik ortaminda kaliyordum, biliyorum az cok.
    Parasal sikintilari dert etmeden yalnizca ciftlik islerini yaparak yasamak benim hayalim olan hayat. Tabi gercek hayata donersek para olayi da buyuk sikinti o tarz islerde ve stresli.

• öyle bir yer bulsak bile köyün insanları ve kadınlar bu kadar sıcak davranmazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.