Şimdi Ara

Keşke php değilde asp.net öğrenseymişim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004ten itibaren web programla ile aşina oldum.Html ve genel kodlamayı basit web siteler yaparak öğrendim.Php ile aşinalığım forum kurulumlarıyla başladı,zamanlar temalar hazırladım ancak mysql ile irtibatım sadece forum kuracağım zaman oldu.MMORPG private server işinin içindede olduğumdan dolayı php-mssql çok garip ve zor oluyor,keşke zamanında asp&asp.net öğrenseymişimde şuan istediğim web tasarımlarını yapabilecektim,zira en basitinden dreamweaver bile php sayfa oluştururken direk olarak mssqla bağlanmanı sağlayamıyor.Binlerce kodla boğuşmak yerine asp.net öğrenseydim şuan dreamweaver ile adeta sorun olmadıkça 1 kod ile bile uğraşmayıp mssql'den istediğim veriyi çekip yollayabilecektim.Şimdi öğrenemezmiyim öğrenirim ama biliyorsunuz ki bir programlama dilinin herbirşeyini bilip hızlı hızlı çalışmak var , birde takıldığın yerde netten bilgi arayıp aşmaya çalışmak var çok dertliyim

• Bazı işemleri asp.net visual studio kolaylaştırıyor ancak büyük projelerde de bunlar sadece çerez işlemler oluyor. Başlangıç için işini kolaylaştırır ancak iyi bir proje için her dilde sağlam kodlama yapman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsal

Bazı işemleri asp.net visual studio kolaylaştırıyor ancak büyük projelerde de bunlar sadece çerez işlemler oluyor. Başlangıç için işini kolaylaştırır ancak iyi bir proje için her dilde sağlam kodlama yapman gerekir.

Hocam haklısında şuanki php bilgim asp.net olsaydı çok farklı olurdu , nasıl ki php ile mysqlin altını üstüne getirebiliyorsun,asp.net ilede mssqlin altını üstüne getirebiliyorsun,php-mssql tam bir kavram kargaşasına yol açıyor.Dert yandığım konu keşke php bildiğim kadar asp.net bilsemde,devasa bir script yazabileyim.Php ile mssqle veri yollamak ve çekmek çok daha zor oluyor.Bu sebepten asp.net ile 2 günde yapacağın iş 4 güne çıkıyor.
  • codeigniter framework'ünü kullan active record ile çok daha kolay bir şekilde kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.