< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Keşke kendime söz geçirebilsem

-
-
ne yaparsan yap, severek isteyerek yapmaya çalış. mesela bilgisayar oynarken yakınma benden bir halt olmayacak diye. ha şahsen doğru bulmuyorum tüketici bir birey olmayı. bir insanın en azından tükettiği kadar üretmesininin gerektiğine inanıyorum. ama madem tüketeceksin, hakkıyla tükket. yapmaktan hoşlandığın bir işi yaparken üzülüp yakınma. bunu yaparsan tükettiğini de israf etmiş sayılırsın.
-
Tüketmekte üstüme yok zaten de, genel olarak ne tüketmeye ne de üretmeye iten bir şey yok beni. 31'i biraz abartıyorum o yüzden de olabilir
-
Bu şeyleri avantajınıza çevirebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olağanüstü sonuclar elde etmek icin elindeki normal hayati bir muddet yok edercesine yasaman lazim
Mesela zengin olmak icin 20 sene arnol shawazeneggar deyimiyle work your a.s off yapman lazim ki zengin olasin
Hayatta beles olan hicbir sey yok dengeli gitmek de pek mümkün degil sonuc istiyorsan gelecek istiyorsan suani harcaman gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç zorunda kalmamışsın çünkü. Bir gün kendi geçimini sağlamak zorunda kalacaksın ve istesen de o bilgisayarın başında duramayacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ne yaparsan yap, severek isteyerek yapmaya çalış. mesela bilgisayar oynarken yakınma benden bir halt olmayacak diye. ha şahsen doğru bulmuyorum tüketici bir birey olmayı. bir insanın en azından tükettiği kadar üretmesininin gerektiğine inanıyorum. ama madem tüketeceksin, hakkıyla tükket. yapmaktan hoşlandığın bir işi yaparken üzülüp yakınma. bunu yaparsan tükettiğini de israf etmiş sayılırsın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X