Şimdi Ara

Keske bizde de fbi turevi bi birim olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mit demeyin bugune kadar ne halta yaradiklarini biseyi önleyebildiklerini gormedik 2016 da her yerde canli bombalar patlıyordu havaalanlarinda hakeza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FBI'ı film ve diziler dışında nerede gördünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 13 Nisan 2018; 2:0:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke bir kere de benim dediğimi dinlesen
  • Mit'in olayı zaten o, hiçbir devlet el altından gizli yaptığı şeylerin açıkta olmasını istemez.

Ha diyeceksiniz Cia ve Mossad'ın bazı operasyonları boy gösterdi medyada.

Evet biri Amerika biri de İsrail, dünyada sayılı ülkeler dışında kimse kolay kolay karşısına alamaz onları bu yüzden açık yapmalarının sebebi bu.

Şimdi ülkemize dönecek olursak burada 2 teori karşımıza çıkıyor;

Birincisi, Reina saldırganının yakalanmasından sonra çözülen hücre evleri ve yakalanan diğer önemli elebaşları var. Bundan dolayı bomba olaylarının önüne geçildi.

İkincisi (En korkuncu da bu olmalıydı), hükümetin kendi oylarını kontrol altına alması için ülke ortamında kaos havasına esneklik tanıyarak müsaade etmesi. (Kimseyi de suçlamıyorum farklı mecralarda ve çevremdeki duyumlardan alıntı yaparak aktardım bu teoriyi)

Mit konusuna açıklık getirdiysek gelelim fbi tarzı yapılanmaya. Emniyet ve askeriye başta olmak üzere bir çok kurumun istihbarat adlı alt makamı bulunmakta.

Gerek de yok fbi tarzı şeylere

• gerekli bence ünide bi yeri tutturamayıp düşük puanla 2 senelik polislik okuyup bi halta yaramayan polisler yerine alternatif olur . kendini geliştirip komiser değilde daha üste çıksan daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.