Şimdi Ara

Keske Bielsa Td Olarak Alsaydik. Iceri Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bielsa marsilyadan istifa etmis keske td o olsaydi. Ben acikcasi pereirayi cok begenmiyorum ve guvenmiyorum hirsi azmi cok guzel hakkini yemiyim ama fenerbahceye yeterli degil gibi geliyo bana siz ne dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koca ligde zaten ya Galatasaray ya Fenerbahce sampiyon oluyor, arada da Besiktas. Avrupa'da da zaten hepsi birbirinden beter, sapir sapir dokuluyor. Ortalamanin ustu herhangi bir teknik direktore sabredilse zaten Fenerbahce ya bu sene ya da seneye sampiyon olacaktir. Ulkedeki bu kadar cok teknik degistirme istegi nerden geliyor bir turlu anlayamadim gitti. Bir hocaya da 2-3 sene sabredilse keske...
  • Bielsa futbolu çok iyi bilebilir ama iyi bir hoca değil. takımları hep 2.yarı düşüyor (Ersun Yanal muhabbeti )
  • Ülke sizin gibi futbol ulemaları yüzünden gelişmiyor işte,biz niye bir shakhtar değiliz diyorsunuz ama bi türlü istikrar sağlamak için sabretmiyorsunuz,bielsa gelse ne olacak?2 hafta da uçuşa mı geçecek takım?vitor pereira çok da iyi hoca,beğenseniz de beğenmeseniz de takımın başında kalacak,bak adım gibi eminim bielsa bugün gelse,yarın 1 maç kaybetse bu sefer de ersun gelsin dersiniz siz,bi sabredin yahu,biz kimlere sabrettik aykut ve ismail kanserlerini 4sene çektik,1 sene vitor'a verelim çok başarılı olacağız bi kere güvenin şu takıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor her türlü alır

• Ben iyi kotu den kastim birazda acayim bizim takimin sistemi yok gibi geliyo defans onde topal onun disinda hic sistemli degiliz biri sagda biri solda sonra tam tersi bakiyorum durmadan orta sahadan uzun toplar filan belki ortasaha eksikligindendir ama ben boyle dusunuyorum belki yanlis dusunuyorumdur bilmiyorum

• sercanmandacı S kullanıcısına yanıt
    Bielsa'yı falan bırak hocam. Senden Mourinho olur bunu seziyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bielsa'nın ne başarısı var Allahaşkına?

Ülkemizde Ali Ece vb birilerinin abarttığı boş beleş Teknik Direktör.

Adamın bugüne kadar çalıştırdırığı vasat üstü 1 tane bile takım yok.

Önüne gelene dilenmemek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adami alip basimiza bela mi alacaktik. Yarin obur gun canim sıkıldı, ulkeme donuyorum tavri olan bi adami alip napacaksin.

Gerets bile calistirdi Marsilya yi. Vitor can'dir ;)

• Futbol ulemalara başlamış yine eleştiriye ancak bu kadar erken sepetlemeye çalışacaklarını beklemiyordum.
  • Rıdvan varken yabancı niye
  • Bielsa ya laf edenlere bak biz de olsa dünyanın en iyi tdsi derdiniz.

Bielsa>Vitor bu kadar fanatizme gerek yok keşke vaktinde gelseydi

• Bu ulkede herkes teknik direktor bize t.d lazim degil bize futbolcu bulacak bir isim lazim veya all in one bir lucescu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.