Şimdi Ara

Keşke 8. Sınıfta Daha Çok Çalışsaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 puanla Ankara Fen Lisesi'ni kaçırdım 496 yla kapanmıştı benim senemde. (Ego kasmak da istemiyorum şimdiden yanlış anlaşıldıysam özür dilerim) Bulunduğum yerde beni çalışmaya iten hiçbir şey yok okuldaki rekabet bana işlemiyor kurs merkezindeki denemelerde bile 300 küsür kişi arasında (mezunlara birlikte) 2. olmuştum. Diyorum ki milletin o kadar çalışmasıyla yapamadığı şeyi sen azıcık çalışıp yapıyorsun bu da beni rehavete sürüklüyor. Netlerim de abartılacak kadar iyi değil (istediğim yer için) ama hiç çalışma isteği oluşmuyor bende Evde oturunca da hiç çalışasım gelmiyor az bir şey daha çalışıp AFL ye gitseydim keşke. Boş geçirdiğim günlere tüküreyim ya
    Gerçekten çok sıkıldım bunaldım yardım edin bi tavsiye verin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 26 Ekim 2019; 23:24:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ünlü bir adam sey demis: "bulundugun yerdeki en iyi kisi sizseniz yanlis yerdesiniz" bu saatten sonra yer değiştiremezsiniz yapmanız gereken dhde sizin seviyenizde olan bir kac kisiyle wp grubu kurup orada hem soru cozum hem de net karsilastirilmasi yapmak ortak denemeye girmek vs olabilir baska bir ihtimaliniz yok hocam suan icin

• leş gibi lisede okuyorum,bırak denemeyi en iyilerimiz 100 bine zor giriyor , dediğine bak.

• Kendimi gördüm sende...
  • Keşke 8. Sınıfta daha az çalışsaydım okul puanım yüksek olurdu gördüğüm eğitim zaten çöptü şuanda istediğim yeri okul puanı yüzünden kaçıran biri olarak yazıyorum alt tercihimdeyim

• Blees B kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde puan 490 civarıydı baktım Ankara Fen tutmuyor özele geçtim. Obp yırttı ordan.
  • Adam 490 puan yapmış keşke çok çalışsaydım diyor. Az çalışmış halin mı bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır zaten çok çalıştım ama şimdiki aklım olsa daha çok çalışırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.