Şimdi Ara

keşiş hayatı yaşanabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herseyden kopuk yasanabılırmı tıpkı keşiş hayatı gibi

• Evet

En guzel 2 hayattan biri odur zaten insani zihinden baska yoran bir sey yok hakiki bir kesis zihnini dilim dilim dograr zihni olmadığı için her zaman huzurlu olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana keşiş plaka zırh +9 yazıyorum her köye girisinde giy

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi o.
    Başlarda zor olur ama alıştıktan sonra değme keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yogi ol.

• Hatta süper.Ama onunda zorlukları var

• Kardeşim yaşıyor yani yaşanabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle yaşamak için sebebin varsa yaşanır. Yoksa yaşanmaz.
  • Havacı mı olcan zihinsel mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 saat su orucu deneyerek başlangıç yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Evet

En guzel 2 hayattan biri odur zaten insani zihinden baska yoran bir sey yok hakiki bir kesis zihnini dilim dilim dograr zihni olmadığı için her zaman huzurlu olur
    şu su orucu olayını stresli olduğunu hatırladığım için özellikle sana öneriyorum.

ben her pazartesi 36 saat yapıyorum. 20. saate doğru kafamdaki sis gidiyor. okuduğum makaleye, izlediğim filme çok pis odaklanmaya başlıyorum. yarın yiyeceğim düşüncesi bile mutlu etmeye yetiyor bu noktada.

30a doğru yemek kokularını k9 köpeği gibi almaya başlıyorum. acayip zevk veriyor o kokuyu almak bile ve başkalarının hakkında ne düşündüğünü umursamaz hale geliyorsun. dünya bir rpg gibi. tavana bakıp düşüncelere dalarak tüm günü geçirebilirim.

orucu açmadan hızlı bi spor yapıyorum. sonra da hafif şeylerle açıyorum. 2,3 gün kafam mis gibi oluyor.

bu ruh halini yaşayınca anladım ki mutluluk mütevazı hayatta. sahip olduğumuz şeylerin bize sahip olmasına izin verirsek kafayı yeriz.

yapmak gereken tek şey elektrolit kaybın olmaması için gün içinde suyuna yarım tatlı kaşığı atmak. o kadar. en ucuz terapi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

şu su orucu olayını stresli olduğunu hatırladığım için özellikle sana öneriyorum.

ben her pazartesi 36 saat yapıyorum. 20. saate doğru kafamdaki sis gidiyor. okuduğum makaleye, izlediğim filme çok pis odaklanmaya başlıyorum. yarın yiyeceğim düşüncesi bile mutlu etmeye yetiyor bu noktada.

30a doğru yemek kokularını k9 köpeği gibi almaya başlıyorum. acayip zevk veriyor o kokuyu almak bile ve başkalarının hakkında ne düşündüğünü umursamaz hale geliyorsun. dünya bir rpg gibi. tavana bakıp düşüncelere dalarak tüm günü geçirebilirim.

orucu açmadan hızlı bi spor yapıyorum. sonra da hafif şeylerle açıyorum. 2,3 gün kafam mis gibi oluyor.

bu ruh halini yaşayınca anladım ki mutluluk mütevazı hayatta. sahip olduğumuz şeylerin bize sahip olmasına izin verirsek kafayı yeriz.

yapmak gereken tek şey elektrolit kaybın olmaması için gün içinde suyuna yarım tatlı kaşığı atmak. o kadar. en ucuz terapi.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeniz ve verdiğiniz bilgiler için

bu önerdiğiniz yöntem geçmişi unutmakta da işe yarıyor mu?

• eskıden daha cok kızla gezerdım sımdı ıse evde pc basında sınema muzık o yuzden eskı duzene gerı doncem sadece kızlarla takılıcam
  • hocam dün 3-4 kez cevap göndermeye çalıştım ama olmadı.

geçmişi unutmuyorum ama başka bi insana dönüşüyorum ve önemsemiyorum ben.

şubattan beri yapıyorum, arada 3ay değil 10yıl var sanki. çok değiştim.
  • quote:

hocam dün 3-4 kez cevap göndermeye çalıştım ama olmadı.

geçmişi unutmuyorum ama başka bi insana dönüşüyorum ve önemsemiyorum ben.

şubattan beri yapıyorum, arada 3ay değil 10yıl var sanki. çok değiştim.
    Cok guzel hocam ramazan bir gecsin belki ben de denerim inanmazsin aklimdaydi zaten surekli duyuyordum dogulu mistiklerden su orucunu

• quote:

Cok guzel hocam ramazan bir gecsin belki ben de denerim inanmazsin aklimdaydi zaten surekli duyuyordum dogulu mistiklerden su orucunu

Alıntıları Göster
    hocam mesela ben 22:30da yatağa girdim ve 3de uyanıp 50sayfa kitap okudum. fena enerjiğim şu an. bu duruma gelene kadar zorlandığım günler oldu ama şiddetle öneriyorum, değiyor kesinlikle.

su orucu yapmasanız bile intermitten fasting yaparak kahvaltıyı atlayabilirsiniz.
  • quote:

hocam mesela ben 22:30da yatağa girdim ve 3de uyanıp 50sayfa kitap okudum. fena enerjiğim şu an. bu duruma gelene kadar zorlandığım günler oldu ama şiddetle öneriyorum, değiyor kesinlikle.

su orucu yapmasanız bile intermitten fasting yaparak kahvaltıyı atlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Her gun mu bu kadar az uyuyorsun hocam?

• quote:

Her gun mu bu kadar az uyuyorsun hocam?

Alıntıları Göster
    yeme penceresini 4saatte tutarsam evet hocam.

dün 12.30-16.00 yapmıştım, 5e 6ya sarktığında daha çok uyuyorum. ama 2aydır asla 10dan sonra kalkmadım. her gün en kötü 18-20 saat aç bırakmaya çalışıyorum.

yedikten sonra vücut 6saat sindirime uğraşıyor zaten. geç yiyenlerin uykusu bu nedenle çok sağlıklı olmuyor.
  • quote:

yeme penceresini 4saatte tutarsam evet hocam.

dün 12.30-16.00 yapmıştım, 5e 6ya sarktığında daha çok uyuyorum. ama 2aydır asla 10dan sonra kalkmadım. her gün en kötü 18-20 saat aç bırakmaya çalışıyorum.

yedikten sonra vücut 6saat sindirime uğraşıyor zaten. geç yiyenlerin uykusu bu nedenle çok sağlıklı olmuyor.

Alıntıları Göster
    Helal olsun hocam

Saglik kısmına dikkat et yalniz bir diyetisyenle gorussen iyi olabilir kendini cok zorlama

• Kas adam kullanıcısına yanıt

kas adam yaşıyon mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.