Şimdi Ara

KESİNLİKLE ÖNERMEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTE VEYA BÖLÜMLER? [GUNCELLENDI] -2 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anti-white-sheep

Öncelikle cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim.

Hocam simdi tahminen bu sene bana 19k ile 30k araliginda bir sıralama gelecek o siralama aralığında tam burslu dis hekimligi olan yerler var ben ilk sene misal olarak orayı kazandim ve cok cabaladim iyi bir ortalama ile 2. Sene devlete gecebilme ihtimalim var degil mi yatay gecis ile..

Tam sınırda bir siralama gelecek ben zaten mezunum ailem beni ozele(%25-50) burslu yerlere yollar
    mühendislik üniversitenin en cok fark ettiği yer ben genelde mühendislik üzerinden örnek verdim hocam, diş hakkında bi bilgim yok maalesef, yanlış yönlendirmek istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İİBF Bölümleri , Arkeoloji sosyoloji gibi bölümler çoğu öğretmenlik bölümleri.
    Yazmayın
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

bilkent koç sabancı tobb dışında özellerin hepsi çöp, çabalama boşuna, koca bir çöp

Alıntıları Göster
    Çabalama boşuna ne ya? kudur kardeşim. Ben bahsettiğim okulda yazılımla alakalı bölüm okudum diğer bölümlere gitmeyin veya araştırın öyle gidin. Ama o okulun yazılım eğitimi veren kadrosunu görseniz şok olursunuz. Niye bu kadar anlamsız bir biçimde okulu övüyorum ben de anlamadım ama genç kardeşlerimizin kendini devlet iyi özel kötü diye harcamaması için sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fesbd -- 14 Temmuz 2018; 12:14:3 >

• Abi jeoloji Müh. falan okumayında ne yaparsanız yapın. Yazık edersiniz kendinize.
  • Istanbul universitesi edebiyat fakultesi tarih bolumu nden uzak durun acik ogretim okuyun daha iyi

• Düzce'de sosyal hayat 0 arkadaşlar yazacak varsa iki sefer düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4216716F6

Kendi tecrübelerim ile:
    -Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliğini tavsiye etmiyorum eğer parası için okuyacaksanız.

Üniversite olarak:
    Celal Bayar Üniversitesi
    Afyon Kocatepe Üniversitesi
    Kütahya Üniversitesi
    İstanbul Arel Üniversitesi
    İstanbul Ticaret Üniversitesi
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan0903 -- 14 Temmuz 2018; 13:18:9 >
  • İstanbul Gedik
    İstanbul Kent
    Avrasya
    İstanbul Esenyurt
    Nişantaşı
    İstinye
    Çağ
    İstanbul Bilim
    İstanbul Arel

bunların hepsi mi çöp? Hiçbirinden mi bir şey olmaz? Yani ben de isterim Koç gelsin Boğaziçi gelsin de puanım yetmiyor işte. Bunlardan birisinin gelme ihtimali olabilir belki.
  • Bölüm yazmıcam ama okulu gözüm kapalı yazabilirim Altınbaş üniversitesi tam para tuzağı her sene 3bin TL zam yapıyor okulda her şey para ile tuvaletler bile yakından 1₺ olsa şaşırmıcaz öğrenciler olarak kesinlikle yazılmasını tavsiye etmem

• Tıp diş kazanabilecekken mühendislik yazmak.Bu ülkede mühendisliğin aralığı 25-80k hadi belki 90k bunun üstün de yada altında yazmak saçmalık .Çok idealistsindir 2k 3k ile mühendislik yazarsın belki diğer türlü tamamen hangi ülkede yaşadığını bilmemek olur.Onun dışında tek fak larda mühendislik okunmaz buralarda eğitim ciddi değildir sınavlar kolaydır hoca bulunmaz olsa da ilgilenmez.Müh fak yazmaya bakın.

• Okan Üniversitesi. Psikoloji,Hukuk,Tıp ve Diş harici çöp. bu bölümleri yazacaksanız pişman etmez ama diğer bölümleri kötü.
  • 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Aynen, bende ineklicek sabır yoktu ben öyle okuyorum halen.

İnekleyenlere helal olsun bu arada.

Ha bu arada sırf ben böyleyim diye doğru dediğin anlamına gelmiyor, çevremdeki arkadaşlarım tam burslu buradalar, okuldan da burs alıyorlar. Şimdi öte tarafta zırla. ;)

++Tıp yazacağım diye doğuya kaçmayın. Çevremde çok örneği var üni değiştirmek için uğraştılar bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 14 Temmuz 2018; 17:12:54 >
  • 1992'den sonra kurulan tüm üniversiteler.
    Net söylüyorum.
    Ayrıca 2010'dan sonra kurulan fakülteler.
    Yeni yaoılanma her zaman öğrenci üzerinden deneyim kazanır.
    Saygılarımla.
  • Bu saatten sonra akıllı adam bu ülkede üniversite okumaz. Alayı asgari ücretli ya da işsiz...

• istanbul üniversitesi
  • Gebze Teknik Üniversitesi ve bu üniversitenin işletme bölümü nasıl? Okuyanlar bilgi verebilir mi? Hocalar iyi mi? Kuzenim için soruyorum.
  • kütahya üniversitesi diyenler epey komikmiş. ibf için katılıyorum orası ayrı.
  • gezfotek G kullanıcısına yanıt
    Matematiğin modası hiçbir zaman geçmez. Doğa, evren dahi matematik temelli. Finans, mühendislik, IT matematik temelli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.