Şimdi Ara

Kesin mezuna kalıyorum ama hala başlamadım geç mi kalıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedefim tıptı ama 25-30k sıralama bekliyorum yani kesin mezunum . Hala çalışmaya başlamadım odamı , kitaplarımı düzenleyeyim diyorum hep erteliyorum . Sınav dönemi yapamadıklarımı yapıyorum şuan eğlenmek , arkadaşlarla gezmek vs . Bu gün kitaplarıma baktım neler yapmışım diye resmen unutmuşum çoğu şeyi sanki ilk kez kitap yüzü açıyor gibi oldum . Öneriniz var mıdır ? Nasıl başlayayım neler yapayım ? Konularım tam sınavda matematik yapamadığım için kaldım normalde tyt 35+ ayt 37+ yapıyordum dershanede

Geçen seneki hatalarım : bir çok üniversiteli arkadaşımın sevgili dertlerini dinledim , yapamazsın çok zor diyenleri dinleyip moral bozdum , telefonda cok zaman geçirdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geç kalmadın hocam benimde ablam moralimi bozmaya çalışıyor :)
  • 25K yapmışsın, tıp istiyorsun yani 4-5 net daha fazla yapsaydın istediğin yere yerleşebilecektin ama olmadı. YKS 2019'un üzerinden 20 gün geçmiş ve şuan geç mi kaldığını düşünüyosun ? Elbette ki geç mi kaldım diye hüsnü kuruntu yapabilirsin de bunu ciddi ciddi konu olarak açmak bence aşırı bi kuruntu. Mezunsun kendini biliyorsun eksik konularını yanlışlarını biliyorsun... Ben söyliyeyim her türlü "tekrardan" yetişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx-x -- 6 Temmuz 2019; 1:29:45 >
  • Aynen senin gibiyim hocam 25-30k bandında bir sıralama bekliyorum tıp istiyordum diş gelirse mezuna kalmayabilirim bence ekimde başlasak bile yeter

• Ben 20-25k arası bir sıralama bekliyorum,16 temmuzda başlayacağım geç kalmadın tabii ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 16kdan kaldım geçen sene yerleştirmeler açıklanınca başlamıştım.

• Ben ağustos sonu, eylül gibi başlayacağım bence geç kalmadın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Voleybola geç mi kaldım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    Kaç net yaptınız kaç k bekliyorsunuz hocam bu sene?

• ekim erken değil mi dostum mart gibi başlasan halledersin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    25k-30k arası bir sıralama adam nerde eksik olduğunu biliyor!
    Üstüne zaten bir yıllık çalışması var sıralama falan kafa allak bullak bir dinlenmeye ihtiyacı var sizin gibilerde alay etsin!
  • Ben geçen sene 108k dan mezuna bırakmıştım.okulların açılmasından 1 hafta önce başlamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size yakın sıralamadan mezuna kaldım. ekimin ilk hastası başladım ve hiç durmadım. Şimdi 5-6k bekliyorum

• Geç kalmamışsın hocam daha sınav biteli 1 ay olmadı. Sen de makine değilsin ki aralıksız devam edesin. Eylül başı ağustos sonu gibi başlarsın

• Valla ben eylül-ekim gibi başladım zerre pişman değilim

• Hocam mezun senesinde dershaneye gittin mi

• Egrino E kullanıcısına yanıt
    5-6 civarı bekliyorum

• teethuntersofseries1 T kullanıcısına yanıt
    Evet gittim eylül sonu başladı o da. Haftada 4 gündü 9-12 arası. Ama gidilmese de olur bence ben sadece tekrar olur ve arkadaşlarımdan da ayrılmamış olurum diye gittim

• Evet hocam gec kalmissiniz 1 hafta once saat 10.53te baslaman gerekiyordu 1-2saat gecirsen belki yetisirsin derdim de artik imkansiz,3.seneyi dusunmeye basla derim

• Tebrik ederim basarın icin . Şimdi dinlenmeye gezmeye tozmaya devam etmelisin. Eylül ün başlamasıyla ise senin de sağlam bir başlangıc yapmanı tavsiye ederim . Geç değil erken bence şu anda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.