Şimdi Ara

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
16
Favori
157.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boza bulamadım bim de falan piyasada yok beklemedeyim.gmod a bi göz gezdireyim..

öte yandan ensure isimli yöntem fitness salonlarında antreman sonrası içeçegi olarak kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

boza bulamadım bim de falan piyasada yok beklemedeyim.gmod a bi göz gezdireyim..

öte yandan ensure isimli yöntem fitness salonlarında antreman sonrası içeçegi olarak kullanılıyor

evet
  • mogolo son umudum sen kaldın hocam eger senin yöntemlerde işe yaramazsa atın beni denizlere ne yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

bilader bunun 250 ml olanından aldım 5 lira her gün tüketilmeli diyorsunuz her gün de 5 lira nasıl vericez ögrenci adamız.

400 olanları da zaten 25 lira

hocam ozam diğer kilo versiyonları deneyin boza veya gmod yöntmi

2-3 aydir spor yapiyorum ve protein kullaniyorum. Daha once de karbonhidrat kullandim.

Dedigin ilaci almaya gerek var mi ? Yoksa protein kullanmaya devam mi ?
  • 3buçuk hafta yaptım bu programı kilo alıyorum diye seviniyodum ama 3 hafta sonunda tartılınca anladımki kilo falan almamamışım. ben böyle metabolizmanın.. sorun nerde bilmiyorumki
  • Su boza muhabbetini bende deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozellikle bayanlar kilo alirken kultur-fizik hareketleri yaparsa belirli bolgelerde yag birikmez, bir de makarna sucuga cok dayanip da karaciger yaglanmasina gebe kalmayin. Ek bilgi: balik yagi nedir bilmiyorum ancak kaliteli omega3 yag asidinin istahla kilo alma vermeyle alakasi olmaz, bilgi kirliliginden kurtulalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

ekle reyiz

Demişim 18 Eylül 2010; 3:12:39 tarihinde.Evet kilo aldım bundan 5-6 koli içtikten sonra yıllardır ne kadar zorlasamda tıfıl kalan bünyem kilo aldı.Şuan olmam gereken kilodayım ne eksik ne fazla ama hızlı kilo almanın etkisiyle biraz göbek var.

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı
  • bugün siparişini vereceğim. malum ramazandayız. çok spor yapmayacağım. akşam saat 10 gibi veya sahurdan sonra veyahut hem saat 10 gibi hem de sahurdan sonra içmeyi düşünüyorum. umarım aksatmam.

NOT! : buldum sanmıştım ama hiçbir yerde bulamadım ben bunu. şu an küçük bir yerdeyim burada eczanelerde yok. yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyuduzu -- 29 Temmuz 2012; 14:32:04 >
  • sağlıklı kilo alınmaz böyle.

tavsiyem . spor yapın ve sağlıklı bir şekilde beslenin ideal kilonuza kavuşursunuz.

bunun yanında düzenli uyku , düzenli spor , düzenli beslenme , yemek aralarında meyve ve tatlı , yatmadan önce 1 bardak süt.

bu şekilde kilo alamıyorsanız bünyede bir sorun vardır. doktora gidip tahlil yaptırın
  • Table_Tenniser, düzenli yaşam veya düzenli sporla ilgisi yok, buna kanıt benim.

The Mogolo, sanırım yeni program Ramazanda olmaz. Ramazan sonrasına kaldı gibi.. :(
  • Bende 15 gündür içiyorum bakalım ne olacak.
    Bendekiler hazır solisyon yapmaya uğraştırmadan soğuk meyve suyu içer gibi bazen 1-2 bazen 6-7 tane içiyorum.
    Şimdilik gözle görülür bir değişiklik yok bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

Enşure ve muadillerinden vanilyalı çilekli karamelli vs ihtiyacı olan ve istanbulda elden alabilecek arkadaşlara ücretsiz verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livingston

Bende 15 gündür içiyorum bakalım ne olacak.
    Bendekiler hazır solisyon yapmaya uğraştırmadan soğuk meyve suyu içer gibi bazen 1-2 bazen 6-7 tane içiyorum.
    Şimdilik gözle görülür bir değişiklik yok bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

Enşure ve muadillerinden vanilyalı çilekli karamelli vs ihtiyacı olan ve istanbulda elden alabilecek arkadaşlara ücretsiz verebilirim.

Sonuc alabildinizmi hocam

• 15 yaşındayım 1.75 civarı boy 50 gibi bişey de kilom var.İlçemde bi klüp var orda 17-16 yaş gruplarında futbol oynuyorum.
    u-17 de gruptan çıkamadık u-16 baslayıncaya kadar u-19 la antremanlara devam ediyoruz antremanlara giderken hafif hafif te olsa kilo alıyorum konuyu görünce acaba denesemmi dedim ama vazgeçtim evde egzersiz içinde 2 dambıl alıcam kalori ihtiyacı artar heralde belki biraz hızlandırırım kilo alımını.Kuruyemiş işinede girmem lazım okulda filan tenefüslerde yesem faydası olur heralde.
    Bi 10 kilo alsam çok ideal olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

Kilo aldırdımı diye soruyorsanız 3-4 kilo kadar aldım sonrasında bıraktım.
    Daha elimde 5 koli kadar ensure mevcut isteyen varsa son çağrı buğun yarın elden çıkartacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

Kilo aldırdımı diye soruyorsanız 3-4 kilo kadar aldım sonrasında bıraktım.
    Daha elimde 5 koli kadar ensure mevcut isteyen varsa son çağrı buğun yarın elden çıkartacağım.

ileride çıkaracağım versiyon 6 ile ilgili yeni çalışmalarım var şu anda araştırıyorum ve kendi üzerimde deneyip olumlu sonuçlar alır isem konu açacağım , bu yüzden besin takviyesine ihtiyacım olacak ürünleri gönderip destek olursanız sevinirim..

• Bende kilo alamıyorum.
  • versiyon 6 ile ilgili yeni çalışmalarım var , bitkisel karşım ilaveli yeni bir şey bunun için besin takviyesine ihtiyacım var .. elinde olup kullanmayan birileri varsa proje için destek olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

versiyon 6 ile ilgili yeni çalışmalarım var , bitkisel karşım ilaveli yeni bir şey bunun için besin takviyesine ihtiyacım var .. elinde olup kullanmayan birileri varsa proje için destek olursanız sevinirim..

sa kardeş. ensure alıcam eczadan fiyatı ne kadardır . bide nasıl kullanıcam ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.