Şimdi Ara

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
16
Favori
156.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ensure plus hala satiliomu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.72 boya 65 kiloyum. Biraz daha kilo almak istiyorum fakat alamiyorum bir turlu.. Minyonum

    Ne ile kilo alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zayıflama olarak ensureyi kullanıyorum. Doktor sabah öğle akşam 2 veya 3 er tane iç. Yemek ihtiyacını karşılar tanesi 250 kalori dedi . Dediği gibi kendimi zinde hissediyorum çilekli çikolatalı ve muzlu ideal olandır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: direkt3d

    Ben de zayıflama olarak ensureyi kullanıyorum. Doktor sabah öğle akşam 2 veya 3 er tane iç. Yemek ihtiyacını karşılar tanesi 250 kalori dedi . Dediği gibi kendimi zinde hissediyorum çilekli çikolatalı ve muzlu ideal olandır.
    güncel fiyatı kaç tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi eczaneci Osman abiye sordum. Pahalı, tanesi 15 TL civarı dedi. Ancak ben çevremdeki bir arkadaştan alıyorum. Takma diş yaptırmış özel, 10-15 yıldır sıvı besleniyor bıkmış adam içmekten. Yemek yiyor, çok nadir içiyor. Tanesini 1.5 liradan veriyor adam :) Tarihleri 1-1,5 yıl sonrası oluyor. Eczaneden direkt ona geliyor, bazen oradayım diyor ve bana geliyor yani. Eczacı tanıdıkmış bitince istiyorum, bir de sana veriyorum fazlası eczanede kalıyor, helali hoş olsun iyi bir eczane. Krem istedim geçen gün, benden para istemedi, ne parası dedi, aramızda para lafı yok dedi. Tabi demedim ensure'nin tanesi 15 lira, adama her geldiğinde 3 koli kalıyor diye. Normalde tek tip yazdırıyormuş eczane. Prosedür bu şekildeymiş. Bu adam, damak tadı dolayısıyla kolileri karıştırın yarısı vanilya, yarısı kakaolu olsun diyor ve hep bu şekil geliyormuş. Kakaolu tercihim.
     Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı
    Buradan da baktım. Güncel fiyatı adet 9.5 TL çıkıyor.
     Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı

    Lazım ise ve Adana içi ise ayarlatabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direkt3d -- 17 Haziran 2018; 15:14:45 >




  • Değerli Mogolo, defaat ile özel mesajınıza yanıt verdim. Lakin, ayarlardan özel mesajı devre dışı bıraktığınız yazıyor. Son olarak aynı cevabı buradan ileteyim. Ben bu işin ticaretini yapmadığım için oldukça açık olacağım. Burada donanımhaber üyesi forumdaşıma yardımcı olmak isterim. Bana 1.5 liraya veriyor, senin için de aynı şekilde alırım. Benim için komisyon söz konusu olamaz. Bu forumda pek çok iyilikler gördüm. Mutlu olman beni mutlu edecektir. :) Allah şifa versin, memnun kalırsın iallah.
  • FORTIMEL COMPACT PROTEIN çilek aromalı



    elimde bundan var epeyce düşünen varsa araştırsın uygun fiyata satabilirim. ürün alınmış ama kullanılmamıştır kutulu halde hepsi bi akrabam almış ama kullanmadı hiç. 4 x 125 olarak satılabilir, 20 tl ye verebilriim 4 lü olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastalar serum sayesinden kg alıyorlar bu kg aldırmaz besin değerleri çok düşük normal kullanım için bu sadece 1 ögünü karşılar oda düşük derecede karşılar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.