Şimdi Ara

Kesin Çözümlü Laptop Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler buzluğa 2 tane defter koyuyoruz. 20 dakika sonra bunları alıyoruz ve laptopun altına koyuyoruz ve laptop inanılmaz bir şekilde soğumuş oluyor. Kesin çözümdür.

• Bana biraz saçma geldi. Git buzluğa defter koy, sonra onu al laptopun altına koy, sonra defter ısınınca geri buzluğa koy sonra al......... O kadar uğraşacağına git bir laptop soğutucu al daha iyi. Ama durumun yoksa kendin bir şeyler uydur
  • Sleep-_- kullanıcısına yanıt
    Durumum var ama boşa para harcamaktan iyidir

Defterleri değişmeli yapıyorum iki tanesi ısınınca buzlukta ikiyi alıyorum ısınanları buzluğa koyuyorum gibi
  • Mantıklı bir çözüm aslında, teşekkürler
  • Birkaç sorum olacak : 1)sıcaklık kaç derece fark ediyor? 2)soğuk defter ısınınca nemlenecektir bu bilgisayara zarar vermezmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1) Bilgisayarın altı tamamen soguyor yani hic acilmamis gibi.

2) Emin degilim insallah zarari yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

1) Bilgisayarın altı tamamen soguyor yani hic acilmamis gibi.

2) Emin degilim insallah zarari yoktur.

İnşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanmam ama hayırlısı @Sleep-_-

Rica ederim. @ankaragucu1910

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 1 Ağustos 2014; 11:05:59 >
  • Eğer dizüstü altında hava girişi yerleri varsa içerde nem ve buhara sebep olabilir yakarsınız makineyi.
  • Şu an bile yapıyoruz eğer öyle bir risk varsa bırakıcam yapmayı Cidden inanılmaz şekilde işe yarıyor ama.
  • Paylaşım için teşekkürler, çalışırken mi ,yoksa kapalıyken mi yapmamız daha sağlıklı?
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Ben çalışırken yapıyorum ama artık risk almamak için üstüne örtü koyuyorum.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Defter ısınınca nemlenir. Ve bu nem bilgisayarın ısısı yüzünden buharlaşır ve o buhar bilgisayarın içine girer. Bu ilk başta bilgisayarı etkilemez ama sonradan içinde oksitlenme yapar ve bilgisayar bozulur. Benim sana tavsiyem bir daha yapma bunu.
    Ustune ortu gibi bir sey koysam engeller mi ?

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Hayır tabi. Örtünün üzerinden su buharlaşmayacak mı? Dostum bence sen bir daha bunu yapma zararlı çıkarsın 50-70 liraya bir notebook soğutucu almak mı, yoksa 1000+ liraya yeni bir bilgisayar almak mı? Seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleep-_- -- 18 Ağustos 2014; 20:55:59 >
    Bilgisayarci tanidigim var o zamaninda buzla yapio ortu koyuyormus ondan dedim İyi sogutucu alalim :D

• Yeterli hava akımı varsa içeride nem atılır dışarı ama genel manada çok kullanışlı bir çözüm değil.
    Defterin içinde su yok ki ısınınca içinden su çıksın Gönül rahatlığıyla yapılabilir bence.
  • Oksitlenme yapar.
  • ben bi zamanlar oyun oynarken yapardim ama buzluktan biraz buz alir kalin beze sarardim ve araya sert bi palstik cisim koyardim ve ucusun keyfini cikariridim fsx te
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.