Şimdi Ara

Keşif Zamanı vs Ayna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Keşif Zamanı vs Ayna

(En Son Oy Tarihi: 26.2.2014)
Giriş
  • Evet birisi samanyolu diğeride Trt programı oylarınızı alalım.

Keşif Zamanı vs Ayna

Keşif Zamanı vs Ayna

Keşif Zamanı vs Ayna

Benim oyum Bekir Develi'ye, o eski gez göz arpacık programından daha farklı bir konsepti var tamamen yurtdışı gezileri yapıyor ve çok eğlenceli hemde doğal komik.Mesela video Malezya ikinci bölümü ve dünyanın en eski tropikal ormanını geziyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=Uh_nk8qj1fY

Ayna programını bende severim ama en fazla görebilceğiniz şehir merkezleri ve Türk okulları oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 20 Kasım 2013; 8:40:50 >

• bekir develinin mesleğe atılışının komik bir hikayesi var... trt 2 de bir programa konuk olmuştu... (gez göz arpacık (böle bi program yapıyodu o zamanlar:D)) ilk olarak sunucu ya da muhabir olarak değil de stand up yapmaya karar vermiş.. (gerisini anlatmayım izleyin , gülün.)
  • TRT'deki programı seyretmedim hiç ama eminim ki Ayna'dan iyidir..Ayna kadar sıkıcı tekdüze bir program görmedim..
  • Ayna
  • Ayna tabi ki. Samanyolunda izlediğim tek program diyebilirim.
  • Ayna efsanedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayna eskiden güzeldi çünkü eskiden ayna gibi programlar yoktu, şimdi aynadan daha iyi programlar var. aynaya bunca yıllık hatrından dolayı oy verdim ama bekir develi daha eğlenceli oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki programda tırt. kanaltürk ve beyaz tvdeki ayrıca tv8 deki gülhanın program bile daha iyi bunlardan.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.