bikaç kere kese olmayı denedim ama beceremedim derim kızarıyor sadece ama bişi çıkmıyor kirliyim de biliyorum. Nedir bunun taktiği arkadaşlar?
köse denmiyormuydu ona ?
heryerını ıslatıp suyu kapatıyrsun sonra keseyı sabunlayıp hobaa:D
Keselenmezsen, ölü ve kirli tabaka üstünde kalır, daha çabuk terlersin, terin kokar. Sivilce sorunun varsa artar. Yağlanma olur vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
köse denmiyormuydu ona ?
sakaldan bahsetmiyor.
Arkadaşım kızarıyosan kasma kendini boşa tahriş edersin
quote:
Orijinalden alıntı: codalp
heryerını ıslatıp suyu kapatıyrsun sonra keseyı sabunlayıp hobaa:D
sabunlayınca hiç olmuyo ama vücudu ıslatıp yapmak lazımmış sanırım ama beceremiyorum. @Cumhuriyet haklısın terlemeden kurtulmak için kese olmak istiyorum ama olmuyor
vücudunu ıslat keselemeyi dene bişey çıkmazsa biraz bekle 5 dk suyu açmadan bida dene
Bu arada "kese olan var mı" bu nasıl bir soru Kese olmazsan 2 ay sonra üstünde 1 katman daha oluşur
Geçen hamama gittiğimizde tellak 'eğer yeterince terlemezsek o ölü deri çıkmazmış' hatta dayımı adam saunaya tekrar gönderdi.Sen iyi terlememişsin dedi tellak.Terleyince hemen çıkıyor gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Bu arada "kese olan var mı" bu nasıl bir soru Kese olmazsan 2 ay sonra üstünde 1 katman daha oluşur
kese olmayalı 10yıl oluyor herhalde @ssmuho terlemeyi denicem ama bu sıcaklarda sıcak banyo da zor ya..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme