Şimdi Ara

Keşan 'ERİKLİ' ye giden var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramda erikliye gidiyorum, forumdan arkadaslar varsa, iki tatlı sohpet ederiz. Bu arada tatil yapmak isteyen ve nereye gidecegine kararsız kalanlara da erikliyi öneririm. Bu arada yas 20

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Bayramda erikliye gidiyorum, forumdan arkadaslar varsa, iki tatlı sohpet ederiz. Bu arada tatil yapmak isteyen ve nereye gidecegine kararsız kalanlara da erikliyi öneririm. Bu arada yas 20

ben su anda ordayim.cok sosyal olmadigimdan cok sıkıldim o yuzden 3gun erken donuyorum eve ama sosyal biriysen bayagi ortam ve kiz var ama bayagi kalabalik ve plajida sabahlari gitmezsen bagagi dolu ama deniz temiz eger burda arkadasin felan yoksa pek tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz okulum bugun sona eriyo iki sınava girip biticek bayram a kadar kalamicam kalsam gelirdim :D
  • Erikli plajı kalabalık sakın biryer istiyorsan mecidiye var ama geceleri erikli güzel oluyor barda vardı galiba

• @tunc-rıdvan gecen sene gitmistim biraz ortam olmustu fakat bu sene kimi görürüm bilemiyorum.Sahilde gitar calan tayfaya usul usul sıvışmak lazım

@wmware seneye artık

@snowZi* sahil kalabalık olsun, benim icin pek fark etmez. Evet barlar var.
  • işçimen hotelin orada şezlonglar falan var hafta içi beleş onlar
  • quote:

Bayramda erikliye gidiyorum, forumdan arkadaslar varsa, iki tatlı sohpet ederiz. Bu arada tatil yapmak isteyen ve nereye gidecegine kararsız kalanlara da erikliyi öneririm. Bu arada yas 20

erikliye ilk kez gitmeyi düşünüyoruz eşim ve ben iki kişi kalacağız.kalacak yer olarak nereyi önerirsiniz.hafta içi gideceğiz.3 gün kalmayı düşünüyoruz.ne yapılır nerde kalınır nerde yemek yenir.fiyatlar nasıldır.cevaplarsanız sevinirim.saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: forecaster_ltba

quote:

erikliye ilk kez gitmeyi düşünüyoruz eşim ve ben iki kişi kalacağız.kalacak yer olarak nereyi önerirsiniz.hafta içi gideceğiz.3 gün kalmayı düşünüyoruz.ne yapılır nerde kalınır nerde yemek yenir.fiyatlar nasıldır.cevaplarsanız sevinirim.saygılarımla.

Hocam bir emlakçıya girin 3 gün kalacağız diyin fiyat aralığını söyleyin o size gösterir zaten.Her yer büfe dolu biz kahvaltıya fırından açma simit falan geçiştiriyorduk.Öğlene fırından ekmek alıp dönerciye gidip içini dolduruyorduk.1 litre ice tea 1 litre kola falan genelde 20 30 lira harcanıyor bir öğüne.Geleli 2 gün oldu bayramda gitmiştim.Fiyatlar çok uçmuştu gecesi 110dan 1 hafta kalmıştık ortalama bir evde.

• quote:

quote:

pansiyon tutun geçen sene günlük 50 tl 2 hafta kalmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

quote:

quote:

Hocam bir emlakçıya girin 3 gün kalacağız diyin fiyat aralığını söyleyin o size gösterir zaten.Her yer büfe dolu biz kahvaltıya fırından açma simit falan geçiştiriyorduk.Öğlene fırından ekmek alıp dönerciye gidip içini dolduruyorduk.1 litre ice tea 1 litre kola falan genelde 20 30 lira harcanıyor bir öğüne.Geleli 2 gün oldu bayramda gitmiştim.Fiyatlar çok uçmuştu gecesi 110dan 1 hafta kalmıştık ortalama bir evde.

Tesekkurler hocam deneyelim sagolun emlakciya gitmek olayini dusunmemistim. Saygilarimla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.