Şimdi Ara

Kes lafına verılcek alternatıf cevaplar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
41.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Sana ne kadar lazım?
  • Çok mu acıtıyo de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ya yok gecen kız bana kes dedı. Bende cevap olarak ucundan azcık kesılmıs var dedımde. Anlamadı yanı karambole gıttı. Sonrada ıyı kı anlamadı dıye dusundum. Ve konuyu acmam gerektıgını anladum. Sımdı ıse acmam gerektıgını hatırladım.

Ben Soruna Cevap Vermiyicem Sadece Bİşey Merak Ettim Ramstein Neyine Verecek Almanyadaki Bir Kız :D Not Düşme Gereği Neden Duydun ? Çok İlginç Bir Karaktersin..

Hocam sımdı arkadaslar benı kız sanmasın dıye not dusdum. Yazılımcı durumu olmasın dıye. Ilk sorunu anlamadım ama mesaj rammsteın degıl Tıll lındemann e hıtaben yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gibilerine ne dersen de gene anlamazlar.Ona vereceğin cevap tamam diyip yoluna devam etmek olacaktır.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az. (:
  • Hemen gırtlağına bruce lee gibi çakacaksın bi tane , sonra kes dedin baktım nefes alıyodun ben de nefesini keseyim dedim vurdum dersin.
  • quote:

quote:

quote:

Ya yok gecen kız bana kes dedı. Bende cevap olarak ucundan azcık kesılmıs var dedımde. Anlamadı yanı karambole gıttı. Sonrada ıyı kı anlamadı dıye dusundum. Ve konuyu acmam gerektıgını anladum. Sımdı ıse acmam gerektıgını hatırladım.

Ben Soruna Cevap Vermiyicem Sadece Bİşey Merak Ettim Ramstein Neyine Verecek Almanyadaki Bir Kız :D Not Düşme Gereği Neden Duydun ? Çok İlginç Bir Karaktersin..

Hocam sımdı arkadaslar benı kız sanmasın dıye not dusdum. Yazılımcı durumu olmasın dıye. Ilk sorunu anlamadım ama mesaj rammsteın degıl Tıll lındemann e hıtaben yazdım.

Peki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki

• + Kes
    - Yapıştır.
  • çıkar vur masaya!
  • Kes diyene aynı tarz bi (yürü) git dersin gerisini o düşünsün
  • ctrl x
  • kadın olmaya mı karar verdin canım de
  • tamam diyeceksin gideceksin... 5 adım attıktan sonra Cool bir ifadeyle arkana dönüp yukarıdaki tavsiyelerden hoşuma giden repliği (kesersem içinde kalır ama) deyip arkana bakmadan yürüyeceksin.

başka soru ?
  • En başta kes dedirtmeyecek şeyler söylememek ve öyle insanlardan uzak durmaya çalışmak bu konunun açılmasına engel olurdu.
  • Herif manyak yüzünden belli..
  • takip
  • Uzun kestim tam sana layık de o anlar
  • çıkar masaya vur
  • Kestiğimi veririm ağzına de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

sünnet olmadınmı?

de

+1 biraderim...

bu lafı en son ne zaman demiştim hatırlamıyorum ama omzuma bir ağırlık çöktüğünü hatırlıyorum. Bir iki yumruk salladım ama sıyrıksız atlattım. Sorna öpüştük barıştık kanka olduk falan...Çocukken çok mu saftım yoksa herkes mi ikiyüzlü anlamadım hala.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.