Şimdi Ara

Kerpiç Evler Bile 40.000 TL Ne Yapıcam Ben (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: taha435

quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

36 binlira 10 yıl sonra yine 36bin değerinde olur. ama yinede ev alamazsın tabi

2004 yılında öğretmen 500 polis 600 tl alıyordu. şimdi biri 2800 diğeri 3500 alıyor. yani 36.000 değersiz olucak.

yav o para yastık altında durursa heralde değersiz olur. ama bankaya yatırırsan değeri korunur sen rahat ol. yani sen şimdi 36bin atsan bankaya 10 yıl sonra enflasyon değişimine göre 36.000, 50.000 60.000 vs. olabilir.

yav 10 yılda 36.000 tl birikecek. nasıl şimdi bankaya 36.000 tl atayım ? zaten olsa bile faiz sandığın kadar çok vermiyor. 36.000 tlye 230 tl falan anca.

• quote:

quote:

quote:

quote:

36 binlira 10 yıl sonra yine 36bin değerinde olur. ama yinede ev alamazsın tabi

2004 yılında öğretmen 500 polis 600 tl alıyordu. şimdi biri 2800 diğeri 3500 alıyor. yani 36.000 değersiz olucak.

yav o para yastık altında durursa heralde değersiz olur. ama bankaya yatırırsan değeri korunur sen rahat ol. yani sen şimdi 36bin atsan bankaya 10 yıl sonra enflasyon değişimine göre 36.000, 50.000 60.000 vs. olabilir.

yav 10 yılda 36.000 tl birikecek. nasıl şimdi bankaya 36.000 tl atayım ? zaten olsa bile faiz sandığın kadar çok vermiyor. 36.000 tlye 230 tl falan anca.

ben sana faizden bahsetmiyorum. enflasyondan bahsediyorum. bankadaki para herzaman değerini korur. sen 36bini şimdide atsan her ay düzenli olarakta atsan paran değerinden bişey kaybetmez. enflasyonun ne demek olduğunu bi araştır google dan.

• Benim babam da isci asgari ucretle calisiyor.Dogdugumdan beri hep gecekondularda kirada nemin,kirin icinde oturduk halada oturuyoruz ve bu yuzden astim oldum.Kimi zaman okuldan eve geldigimde mutfaga bakiyorum bir dilim peynir bile yok yari ac yari tokuz her zaman.

Bizim disimizda bakiyorum herkesin altinda opel,passat,bwm ve herkes 4+1 en az bir dairede.Herkes mi zengin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden bizim evimiz var dubleks şuanki piyasası 250 300 milyar arası babam 1.5 milyar maaş alıyo bu evi nasıl aldı hala aklım almıyor 3 tanede çocuk okutuyo eskiden bir bug vardı kesin diyorum bak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

5 tane taşınmaz mülkümüz var memursan ev almak zor. Bir şeyler yapmak için özel sektörde çalışmak şart. Meslektaşım aylık 50000 liradan fazla alıyor. Bir başka meslektaşım ise memur oldu 4000 civarı alıyor ve hep öyle alacak..

sende ne görgüsüz adamsın be kardeşim. her konuda şunum var bmw'em var yalım var bankamda şu kadarım var bi sus be

Hocam BMW si 5 tane mülku felan var ama indirimden sut aliyor herif karisma lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldigimiz yer icin para veriyoruz soludugumuz havaya da para bastigimiz topraga da para vericez artik.

• Eskiden para değersizdi mal mülk yapmak daha kolaydı şimdi her şeyin içine ettiler. Adamlar 1 milyona 1 Bina dikiyor Dairelerin tanesini 500 bin liraya satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

harbiden bizim evimiz var dubleks şuanki piyasası 250 300 milyar arası babam 1.5 milyar maaş alıyo bu evi nasıl aldı hala aklım almıyor 3 tanede çocuk okutuyo eskiden bir bug vardı kesin diyorum bak

Bizim evin değeride 250 bin.Babam asgari maaşla 2001de 18 milyara almış evi.Tabi Alman markına yani dövize yatırmış o zaman parayı.Şimdi ise asgari ücretle çalışan birinin kredisiz ev alması çok zor.Gerçi krediyle bile zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 20 Ekim 2015; 0:39:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.