Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
18
Favori
47.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- Yok. 3 kişilik kapsüle 4 kişi binemez. Onun için robotik bir kapsül yap onun altına landercan falan ekle o zaman boş oluyor.
    2-İstersen bırakabilirsin ama görevin amacı sag salim gidip gelmek
    3-Kerballardan birini dışarı çıkar sag tıkla orda Flag yazar ona basınca bayragı dikiyor.
    4-Uçaklarla çok alakam yok.
    5-Uydular genelde yakıt almak veya aktarmak için kullanılıyor.Bazı modlar var onlarla harita çıkarıyosun, iletişimi saglıyosun vs.
    6-İki gemiye de docking port ekle onlar birbirine yaklasınca mıknatıslar çekiyo birleşiyolar.Orda tanklar arasında yakıt transferi saglayabiliyorsun.Mesela yakıtı bitmiş bir gemiye yakıt gönderip kurtarabilirsin.Youtubeda tutoriallar var onlardan öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gjem -- 4 Ağustos 2013; 18:39:13 >
  • İlk roverimi aya indirdim.

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]
    Resme tıklayınca indiriyor.TIKLAMAYIN.Çözemedim neden?

Geminin tepesinde taşıdım.İndim.Decouplera bastım.Yan tarafa fırlattı.Başka bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoşMezar -- 4 Ağustos 2013; 21:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

İlk roverimi aya indirdim.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

İlk roverimi aya indirdim.

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]
    Resme tıklayınca indiriyor.TIKLAMAYIN.Çözemedim neden?

Geminin tepesinde taşıdım.İndim.Decouplera bastım.Yan tarafa fırlattı.Başka bir yolu var mı?

dosya uzantısını değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: sc.avci

1- Yok. 3 kişilik kapsüle 4 kişi binemez. Onun için robotik bir kapsül yap onun altına landercan falan ekle o zaman boş oluyor.
    2-İstersen bırakabilirsin ama görevin amacı sag salim gidip gelmek
    3-Kerballardan birini dışarı çıkar sag tıkla orda Flag yazar ona basınca bayragı dikiyor.
    4-Uçaklarla çok alakam yok.
    5-Uydular genelde yakıt almak veya aktarmak için kullanılıyor.Bazı modlar var onlarla harita çıkarıyosun, iletişimi saglıyosun vs.
    6-İki gemiye de docking port ekle onlar birbirine yaklasınca mıknatıslar çekiyo birleşiyolar.Orda tanklar arasında yakıt transferi saglayabiliyorsun.Mesela yakıtı bitmiş bir gemiye yakıt gönderip kurtarabilirsin.Youtubeda tutoriallar var onlardan öğrenebilirsin.

saol cevapladığın için, 2. soru hakkında peki geri getirince oyun sana herhangi bir şey diyor mu farklı olarak, bu işin sonu illa end flight mı yani ?
    ve bir de 5. soruyu atlamışsın gezegenlerde yapabileceklerimizle üslerle ilgili o konuda durum nedir ?

• Oyunu türkçe yama yapılabilirmi?
  • mutlik48 M kullanıcısına yanıt
    Şuanda kerbalları geri getirip getirmemen bir şey değiştirmiyo ama ilerde kariyer modu eklencek orda önemli bir hale getirilir sanırım.
    Gezegenlere üs kurmalarının sebebi genelde kethane modudur.Gemiler gezegene inip kethane çıkarıyorlar, yeniden uzaya çıkıp uydu vs.'ye yakıt aktarıyorlar.Üslerin genel olarak amacı bu.
  • şimdi uzaya çıktım yeryüzüne indim.astronutu dişarı çıkardım flag'a tıkladım bayrak dikti.bundan sonra bi şey gereklimi yoksa tamamlanmış mı sayılıyor? yani astronotlar orda kalabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

şimdi uzaya çıktım yeryüzüne indim.astronutu dişarı çıkardım flag'a tıkladım bayrak dikti.bundan sonra bi şey gereklimi yoksa tamamlanmış mı sayılıyor? yani astronotlar orda kalabilirmi?

kalabilir kafana göre takılıyorsun oyunda herhangi bir görevi yap demiyor yani sana sandbox gibi düşün
  • Arkadaşlar şu manevra yap diyorum kenarsa yeşil renkte bir şey oluyor ya hani onu aktif etmek için ne yapacağız bi ateşleme sistemi var gibi ama hangi tuşla aktif edeceğimi çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Arkadaşlar şu manevra yap diyorum kenarsa yeşil renkte bir şey oluyor ya hani onu aktif etmek için ne yapacağız bi ateşleme sistemi var gibi ama hangi tuşla aktif edeceğimi çözemedim yardımcı olabilir misiniz?

manevrayı belirledikten sonra mesafenin yazdığı yeşil bir çubuk çıkıyor ondan bahsediyorsanız; önce navigasyon aygıtından hani o ortadaki yuvarlak şey mavi noktayı bulup kilitleneceksiniz, çubuğun altında en altta bir süre geri sayıyor o manevrayı çıkardığın yere kalan süre, o zamana geldiğinde yani tam sıfırı görünce (5-6 saniye önceden basman daha iyi olur gerçi) motorları tam güç çalıştırarak o mesafeyi kat etmen gerekiyor, böylece istediğin yörüngeye oturacaksın

• Çok sağolun teşekkürler yolculuklar beni bekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehber falan yok mu? Daha roketi bile yapamadık
  • 0.22 ile career modu eklendi

quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Rehber falan yok mu? Daha roketi bile yapamadık

Youtube'da baya eğitici videolar var oraya bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@sper -- 10 Aralık 2013; 19:14:33 >
  • c@sper kullanıcısına yanıt
    Biraz izledim de bayağı zevkliymiş aslında. (ama harbiden zor bir oyun)
  • AngelDust! kullanıcısına yanıt
    zor? pff! saç baş yolduruyor be. bu oyunun bugüne kadar seyrettiğim en harika videosu şu:

bu seviyeye gelmek için bir kaç mahallenin fırınlarına abone olmak lazım.
  • Millet şöyle bir sorunum var internetten videolarını izlediğimde mesela aya gidilecek 100 bin metre yukarıya çıktık apoapsisde manevra yapıyoruz çok güzel işte videolarını izlediklerim o manevrayı yaparken o altta ne kadar süre yakmasını gösteren est burn varya yörüngeyi artırınca 6 saniye oluyor 10 saniye oluyor alttaki süre az bi süre kaldığında bu süre kadar roketleri ateşleyince istenilen yörnügeye oturuyor. Ama ben yaptığımda hiç birşey olmuyor. Küçük bir ateşleme yapınca o est burn saniyesi değişiyor 5 sn oluyor tam gaz verince 3 dakikayı falan buluyor. Burada bir bug mu var yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorm 20 sürümünü 21 22 23 hepsini indirdim hepsinde aynı hiç bi halt anlamadım :(:(
  • Neonight N kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma oto pilot MECHJEB kullan gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal172

Güzel ama hileyle modla bir tadı kalmaz ki Aya ayak bastığımda gerçekten aya ayak basmışım gibi hissetmek istiyorum :D Çok denedim ama yabancı sitelerde belirtmişler bu sorunu anladığım kadarıyla sorun yok siz birşeyleri yanlış yapıyorsunuz gibi cevaplar vardı. Orbit hızı ile alakalı olarak hata yapıyorum heralde ap ye kadar yavaşlıyor periapsise kadar hızlanıyor 2000 m/s lere kadar çıkıyor Belki bunu ayarlıyamıyorum çok karışık gerçekten. Sırf bu yörünge işi için özel bir rehber yapılmalı onu çözdüğüm zaman bu oyunun başından zor kalkarım gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

quote:

Orijinalden alıntı: kartal172

Güzel ama hileyle modla bir tadı kalmaz ki Aya ayak bastığımda gerçekten aya ayak basmışım gibi hissetmek istiyorum :D Çok denedim ama yabancı sitelerde belirtmişler bu sorunu anladığım kadarıyla sorun yok siz birşeyleri yanlış yapıyorsunuz gibi cevaplar vardı. Orbit hızı ile alakalı olarak hata yapıyorum heralde ap ye kadar yavaşlıyor periapsise kadar hızlanıyor 2000 m/s lere kadar çıkıyor Belki bunu ayarlıyamıyorum çok karışık gerçekten. Sırf bu yörünge işi için özel bir rehber yapılmalı onu çözdüğüm zaman bu oyunun başından zor kalkarım gibime geliyor.

mechjeb kullanmak hile değil. kullanmadığın zaman oyun imkansız derecede zorlaşıyor. ne yani bugün nasa tüm uçuşları manuel mi yapıyor?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.