Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
18
Favori
47.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c@sper

Mars keşif görevi için insansız rover prototipi ve arazi testlerini yaparken :))

daha önce duna'ya gittin mi bilmiyorum ama dikkat et, yerçekimi düşük. Rover'ı ağır yap biraz. yoksa az biraz hız yapınca kontrolden çıkar ve onca emeğin boşa gider. kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

Mars keşif görevi için insansız rover prototipi ve arazi testlerini yaparken :))

daha önce duna'ya gittin mi bilmiyorum ama dikkat et, yerçekimi düşük. Rover'ı ağır yap biraz. yoksa az biraz hız yapınca kontrolden çıkar ve onca emeğin boşa gider. kendimden biliyorum

Yok henüz gitmedim bununla beraber gideceğim. Tamamdır ağırlaştırayım teşekkürler :))

Edit: inişi gerçekleştirdim ama bir kaç kez deneyerek yaptım save alıp. İlk denemelerimde atmosferin çok ince olduğunu ve paraşütlerin işe yaramadıklarını gördüm sonra mürettebat aracı ile roketleri kullanarak ikisini de indirdim :)
    Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

• quote:

quote:

quote:

Yok henüz gitmedim bununla beraber gideceğim. Tamamdır ağırlaştırayım teşekkürler :))

Edit: inişi gerçekleştirdim ama bir kaç kez deneyerek yaptım save alıp. İlk denemelerimde atmosferin çok ince olduğunu ve paraşütlerin işe yaramadıklarını gördüm sonra mürettebat aracı ile roketleri kullanarak ikisini de indirdim :)

hocam bu rover ı nasıl pocket hale getiriyorsun? veya küçük rove ı konteyner gibi bişeyin içine koyamıyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

quote:

hocam bu rover ı nasıl pocket hale getiriyorsun? veya küçük rove ı konteyner gibi bişeyin içine koyamıyormuyuz?

Roketin içine saklama modları var ama ben pek modları sevmediğimden kurmadım bi tek mechjeb ile kethane modu var.
    Arkadaki landerın üzerine monteledim onu yani tersti üzerinde..

• Hocam geri dönebildin mi ? Onu birtürlü beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sc.avci

Hocam geri dönebildin mi ? Onu birtürlü beceremedim

Yakıtım bitti döneciğimi hiç sanmıyorum
  • Mechjeb indirdim.Uzaya çıkıyorum ama aya gidemiyorum.Nasıl kullanıcam mechjebi? Açıklayarak anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Mechjeb indirdim.Uzaya çıkıyorum ama aya gidemiyorum.Nasıl kullanıcam mechjebi? Açıklayarak anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@sper -- 2 Ağustos 2013; 20:13:01 >
  • quote:

quote:

Mechjeb indirdim.Uzaya çıkıyorum ama aya gidemiyorum.Nasıl kullanıcam mechjebi? Açıklayarak anlatırsanız sevinirim.

araca mechjeb modülünü ekleyemiyorum ben. control bölümünde mechjeb 2 diye bişey var onu koymaya çalışıyorum yeşil oluyo ama koyamıyorum nasıl yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

quote:

araca mechjeb modülünü ekleyemiyorum ben. control bölümünde mechjeb 2 diye bişey var onu koymaya çalışıyorum yeşil oluyo ama koyamıyorum nasıl yapıcam

Nasıl olmuyor ki olması lazım.. eksik mi yüklediniz acaba bi kontrol edin
  • aya 3 kişilik kapsül gönderdim ama tek kişi dışarı çıkabiliyo sadece nasıl üçü birden dışarı çıkıcak
  • quote:

aya 3 kişilik kapsül gönderdim ama tek kişi dışarı çıkabiliyo sadece nasıl üçü birden dışarı çıkıcak

teker teker çıkarabiliyosun. birini çıkardıktan sonra gemiye geri dönüp başka birini daha çıkarıyosun, sonra tekrar dönüp ötekini de çıkarıyosun.
  • kethane modunu kurmuştum aya gönderdim uyduyu panelleri açtım dedektörü açtım ama videolarda görünen grafik çıkmadı nasıl çıkıcak o
  • quote:

kethane modunu kurmuştum aya gönderdim uyduyu panelleri açtım dedektörü açtım ama videolarda görünen grafik çıkmadı nasıl çıkıcak o

bipleme sesi duyman lazım bir, ikincisi harita görünümünde üstte enable grid map gibi bi seçenek olması lazım. eğer bir görünüp bir görünmeme gibi bir problem varsa çare drogba.

• quote:

quote:

kethane modunu kurmuştum aya gönderdim uyduyu panelleri açtım dedektörü açtım ama videolarda görünen grafik çıkmadı nasıl çıkıcak o

bipleme sesi duyman lazım bir, ikincisi harita görünümünde üstte enable grid map gibi bi seçenek olması lazım. eğer bir görünüp bir görünmeme gibi bir problem varsa çare drogba.

kethane modu tam olarak ne işe yarıyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

kethane modu tam olarak ne işe yarıyor hocam?

kethane diye bi maden var. onu araştırıp buluyosun gezegenlerde ya da aylarda. sonra işleyip her türlü yakıta çevirebiliyosun. böylece uzak gezegenlere seyahat kolaylaşıyor. yakıt bitti derdi olmuyor.
  • bu arada bi iki caps ekliyim de salladığım sanılmasın

kethane miner mk3, gilly yörüngesinde:

kethane miner mk4 ve yakıt ikmal istasyonu minmus yörüngesinde:

kethane miner mk4, kerbin alçak yörünge, eve transfer öncesi, daha doğrusu yörünge daireselleştirmesi öncesi, akabinde transfer başlıyor zaten:

eve transfer ve gilly'e yaklaşma manevrası:
    Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

eski ve yeni nesil kethane miner'lar birbirlerine dock yapmış vaziyette, eve ayı gilly yörüngesinde:
    Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

• Sonunda casper ve mahfuzalbayrak yardımlarıyla.Aya gittim(Mechjeb).Uydu yolladım dünya yörüngesine.Şimdi aya indirme yapmam gerek.Onuda casper mechjebten yapabileceğimi söyledi.Denicem en yakın zamanda.
  • quote:

Sonunda casper ve mahfuzalbayrak yardımlarıyla.Aya gittim(Mechjeb).Uydu yolladım dünya yörüngesine.Şimdi aya indirme yapmam gerek.Onuda casper mechjebten yapabileceğimi söyledi.Denicem en yakın zamanda.

ayın yörüngesine oturduktan sonra landing guidance yardımıyla tam istediğin noktaya inebilirsin. ama eğimli araziyi seçmemeye dikkat et. diğer bir nokta ise lander hantal olmamalı. ağır olursa kontrolü zor oluyor, mechjeb sapıtabiliyor. eğer ağır bir lander'ın varsa rcs iticilerle kontrol edilmeli.

• quote:

quote:

Sonunda casper ve mahfuzalbayrak yardımlarıyla.Aya gittim(Mechjeb).Uydu yolladım dünya yörüngesine.Şimdi aya indirme yapmam gerek.Onuda casper mechjebten yapabileceğimi söyledi.Denicem en yakın zamanda.

ayın yörüngesine oturduktan sonra landing guidance yardımıyla tam istediğin noktaya inebilirsin. ama eğimli araziyi seçmemeye dikkat et. diğer bir nokta ise lander hantal olmamalı. ağır olursa kontrolü zor oluyor, mechjeb sapıtabiliyor. eğer ağır bir lander'ın varsa rcs iticilerle kontrol edilmeli.

Teşekkürler.Yollamaya başlıcam.Gittiğimde ss koyarak kutlarız.Hocam siz aşmışsınız.Kutlarım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.