Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
18
Favori
47.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda 1.1 için pre release yayınlandı sadece steam de.

1-2 haftaya tam sürüm yani gold versiyonu yayınlarlar diye tahmin ediyorum.

sadece 64 bit desteği için bile başlı başına büyük ve ciddi bir update windows kullananlar için.
  • changelog göremedim. yeni versiyon neler getiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

changelog göremedim. yeni versiyon neler getiriyor?

daha changelog yayınlanmadı tam , hala test aşamasında , daha doğrusu yayınlanmadan önceki son test aşaması.

En büyük yenilik oyun motorunun güncellenmesi , windows için 64 bit desteği dolayısıyla 3.2 GB'dan fazla ram kullanımı.Bu sayede yüzlerce parçalık roket , araç yapabiliyor ve ateşleye biliyorsunuz.

Bunların dışında oldukça iyi bir şekilde optimize edilmiş.

Grafikler falan daha temiz , daha iyi gözüküyor.

Arayüzü daha kullanışlı hale getirmişler 1183 sürümünü deniyorum şu anda.

1-2 hafta sonra sanırım resmi olarak 1.1 yayınlanır.İnanılmaz bir performans artışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Nisan 2016; 21:07:40 >
  • arkadaşlar ksp yi 1 yıl kadar önce oynuyordum aya gidip gelecek kadar biliyorum fakat bugün tekrar oynamayı denediğimde paraşütüm parçalandı sürekli basit bir 20bin km yükselip geri inme yaparken bile beceremedim 250km üzerinde hızla giderken açılmıyor paraşüt mecbur sıvı yakıtlı motor takıyorum bitane onunla yavaşlamaya çalışıyorum fakat bilmediğim bişeymi var yapabileceğim yoksa patch geldide böylemi oldu bilen varsa merak ediyorum :) eski hali zaten saçmaydı kafama göre paraşüt açabiliyordum bişey olmuyordu ama şuanki halinde bir püf nokta varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

arkadaşlar ksp yi 1 yıl kadar önce oynuyordum aya gidip gelecek kadar biliyorum fakat bugün tekrar oynamayı denediğimde paraşütüm parçalandı sürekli basit bir 20bin km yükselip geri inme yaparken bile beceremedim 250km üzerinde hızla giderken açılmıyor paraşüt mecbur sıvı yakıtlı motor takıyorum bitane onunla yavaşlamaya çalışıyorum fakat bilmediğim bişeymi var yapabileceğim yoksa patch geldide böylemi oldu bilen varsa merak ediyorum :) eski hali zaten saçmaydı kafama göre paraşüt açabiliyordum bişey olmuyordu ama şuanki halinde bir püf nokta varmıdır ?

komik gelebilir ama basit birşeyden dolayı yapamıyorsunuzdur ;

1-Paraşüt takılımı ?Paraşütü aktifleştirdiğinize emin misiniz ?
    2-Paraşütün işlem sırası en üstte mi yoksa başka birşeyle beraber aktif mi oluyor ?
    3-paraşütü 3000m ve altı yükseklikte , 500m/s hızın altında açmalısınız. ideal 350m/s altı.
    4-paraşütün basınç , irtifa değerlerini mi değiştirdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

arkadaşlar ksp yi 1 yıl kadar önce oynuyordum aya gidip gelecek kadar biliyorum fakat bugün tekrar oynamayı denediğimde paraşütüm parçalandı sürekli basit bir 20bin km yükselip geri inme yaparken bile beceremedim 250km üzerinde hızla giderken açılmıyor paraşüt mecbur sıvı yakıtlı motor takıyorum bitane onunla yavaşlamaya çalışıyorum fakat bilmediğim bişeymi var yapabileceğim yoksa patch geldide böylemi oldu bilen varsa merak ediyorum :) eski hali zaten saçmaydı kafama göre paraşüt açabiliyordum bişey olmuyordu ama şuanki halinde bir püf nokta varmıdır ?

komik gelebilir ama basit birşeyden dolayı yapamıyorsunuzdur ;

1-Paraşüt takılımı ?Paraşütü aktifleştirdiğinize emin misiniz ?
    2-Paraşütün işlem sırası en üstte mi yoksa başka birşeyle beraber aktif mi oluyor ?
    3-paraşütü 3000m ve altı yükseklikte , 500m/s hızın altında açmalısınız. ideal 350m/s altı.
    4-paraşütün basınç , irtifa değerlerini mi değiştirdiniz ?

o konularda sıkıntı yok yükseklik farketmeksizin atmosfer etkisindeyken 250m/s üzerinde olduğum an kırmızı oluyor zaten üzerine geldiğimde not safe tarzı bişey yazıyor yavaşladığım an safe diyor ve açabiliyorum diğer türlü açtığımdada zaten uyarı yazıyor paraşüt parçalandı anlamında

• tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    Belki aracın ağırlığı paraşütü koparıyor olabilir? paraşüt sayısını arttırmayı denediniz mi?
  • dönüşlerde mekiği çok dik indirme yavaşlamıyor
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    yeni kariyer oluşturdum en basik kokpit ufağından katı yakıt motoru bide paraşüt var daha hafif bir uçan cisim zor olur herhalde :P zaten altına fazladan sıvı yakıtlı motor ekleyip yere düşerken motoru aşağı çevirip hafif gaz veriyorum 250m/s nin altına düşünce paraşüt sorunsuz çalışıyor derdim hızlı giderken zaten oyunun beni uyarması ve paraşütün parçalanması. sorumda siz nasıl yapıyorsunuz veya sizde böyle bir sorun olmuyormu?
  • yüklü bir add'on var mı ?

birşeyleri atlıyorsunuz yoksa mümkünü yok 250m/s hızla serbest düşerken paraşütün yırtılması.
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    Motor kullanmadan serbest düşüşte araç 250 m/s hıza kadar düşmüyor mu yani? Ben sorunu anlayamadım sanırım.
  • quote:

Motor kullanmadan serbest düşüşte araç 250 m/s hıza kadar düşmüyor mu yani? Ben sorunu anlayamadım sanırım.

öyle birşey olamaz , en basit sistemle denemiş arkadaş.Kaldı ki sürtünme nedeniyle mümkünü yok 250m/s 'dan fazla bir hızla düşsün 10.000m'den.

350M/s altına düştüğü an hız paraşüt sorunsuz bir şekilde kapsülü yere indirecektir.
  • quote:

Arkadaş cevaplamış ama 250m/s hala hızlı 10000m için. Belki atmosfere giriş açısını artırın işe yarayabilir. Motor kullanmanıza hiç gerek yok geri dönüşlerde son yörüngede yaptığınız reentry burn yani yörünge hızını yavaşlatma işlemi motor kullandığınız son yer olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yağtığım modül hızlı iniyormuş daha sonra yaptıklarımda sorun yaşamadım kendilerin 250m/s altına yavaşladılar ısı kalkanı takıp ters yön vektörüne dönünce sağolun sanırım ilk mekiği farkında olmadan dik indirdim hep farkedemedim yani ondan oldu
  • Şu 1.1 yayınlansada artık oynamaya başlasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni_storm

Şu 1.1 yayınlansada artık oynamaya başlasak.

Aynen öyle , şu KIS ve KAS add'onları için bekliyorum sadece 1.1 çünkü 3.25 GB üstü ramler da oyun çöküyor bu add'onlar baya birşey ekliyor oyuna hali hazırda.

1.0.5 Mun üstüne sadece bu add'onlar sayesinde Mun'ın %3-4 'nü kapsayacak büyüklükte base kurmuştum haftalar almıştı 1-2 şer saatlik oyun süresiyle.

Buggy tipi araç vs de yapmıştım ama ne yazık ki oyun sürekli çökmeye başladı çünkü ram kullanımı sınıra dayanıyordu.

1.1 çıksın ilk işim tekrar bir base kurmak olacak

• Arkadaşlar kerbal space program sevenler kanalıma göz atabilirler oyunla ilgili temel bilgilerin yanısıra gezegenler arası uçuşlar dahil olmak üzere birlikte kariyer modu oynuyoruz.Aynı zaman da cs go tube tycoon ve fm 2016 da oynuyorum umarım severek izlersiniz.https://www.youtube.com/channel/UCjXBMLuqJDJAlacPnA4YzkA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalet08 -- 18 Nisan 2016; 18:50:26 >
  • 1.1 gelmiş kimseden ses yok
  • quote:

1.1 gelmiş kimseden ses yok

edit ;

steam e 1.1 düşmüş yani yayınlamış gözümüz aydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 20 Nisan 2016; 1:53:28 >
  • Tecrübeli arkadaşlarımızdan biri "Docking" olayını anlatabilir mi, videoları izlememe rağmen başaramadım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.