Bildirim
Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (24. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ictopbasli
quote:
Orijinalden alıntı: Baytar19
quote:
Yahu arkadaşlar ne dediyseniz yaptım ama elimdekilerle olmuyor işte. Şu lanet olası basit roketi bile uçuramaz oldum. En alttaki solid boosteri bıraktıktan sonra roketin kafası ağır basıyormuş gibi takla atıyor. Ki bunu pilot kerbal kullanarak sürüyorum ve SAS'ı açtığım halde takla atıyor. İnsansız pod kullandığımda SAS'ı da açamayacağım. Lütfen biri şunun neden takla attığını söyleyebilir mi?
Modülün altındaki motor kuvvetliyse ondan takla atıyor olabilir başka motor dene modül için
Hatami farkettim, cok erken gravity turn yapiyormusum. Roketin bayagi bir dik yukselmesini bekledim daha sonra yavas yavas yatirdim.
Sorunu çözdüğünüze sevindim iyi uçuşlar
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yahu arkadaşlar ne dediyseniz yaptım ama elimdekilerle olmuyor işte. Şu lanet olası basit roketi bile uçuramaz oldum. En alttaki solid boosteri bıraktıktan sonra roketin kafası ağır basıyormuş gibi takla atıyor. Ki bunu pilot kerbal kullanarak sürüyorum ve SAS'ı açtığım halde takla atıyor. İnsansız pod kullandığımda SAS'ı da açamayacağım. Lütfen biri şunun neden takla attığını söyleyebilir mi?
Modülün altındaki motor kuvvetliyse ondan takla atıyor olabilir başka motor dene modül için
Hatami farkettim, cok erken gravity turn yapiyormusum. Roketin bayagi bir dik yukselmesini bekledim daha sonra yavas yavas yatirdim.
Sorunu çözdüğünüze sevindim iyi uçuşlar
Rss (Doğru mu yazdım bilmiyorum) açtıktan sonra yaklaşık 11 binden sonra gravity turn yap ama 30 ile 45 derece arası çok daha rahat orbit oluşturursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
motora sağ tıklayıp itiş gücünü düşür. Bu şekilde sürtünmeyi azaltabilirsin. Böylece roketi daha rahat yatırabilirsin. Sorunu çözmüşsün ama alternatif çözüm olarak bilgilendirmiş olayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 29 Ağustos 2015; 23:50:34 > -
Kariyer modunda hazırladığım rehberde 3. bölümle karşınızdayım arkadaşlar. Upload çok uzun vaktimi aldığı için anca yükleyebildim youtube'a.
http://forum.donanimhaber.com/m_109470513/f_//tm.htm#109470513
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pplhntr
motora sağ tıklayıp itiş gücünü düşür. Bu şekilde sürtünmeyi azaltabilirsin. Böylece roketi daha rahat yatırabilirsin. Sorunu çözmüşsün ama alternatif çözüm olarak bilgilendirmiş olayım
Tşkler. -
arkadaşlar sas biliyorum t ye basınca açılıyor fakat r ye basınca açılan rss ne işe yarıyor tam olarak biri kısaca söyleyebilir mi -
-
2 kere Ay'a gitmeyi denedim birinde uzaya geri sektim diğerinde çakıldım tekrar deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: coni_storm
arkadaşlar sas biliyorum t ye basınca açılıyor fakat r ye basınca açılan rss ne işe yarıyor tam olarak biri kısaca söyleyebilir mi
rcs monoprolleant denilen yakitla calisiyor kullanman icin ayrica kucuk motorlarindan da koyman lazim. monoprolleant kullanarak gemiye yon vermeni saglar docking yaparken ozellikle yardimci olur, ayrica buyuk gemileri uzayda dondurmekte zorlanabilirsin rcs sayesinde istedigin yone dondurebilirsin.
-
Arkadaşlar Eve atmosferinde yüzeye ulaşamadan patlıyorum ne yapıcam o kadar uğraştım gelene kadar. 27 bin metre kala bütün araç yok oluyor. Youtube videosunda hiç bir şey olmuyor birde adam döne döne girdiği halde atmosfere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MerkavaMK4
Arkadaşlar Eve atmosferinde yüzeye ulaşamadan patlıyorum ne yapıcam o kadar uğraştım gelene kadar. 27 bin metre kala bütün araç yok oluyor. Youtube videosunda hiç bir şey olmuyor birde adam döne döne girdiği halde atmosfere
İzlediğin video eski sürümlerdendir muhtemelen. Final sürümünden sonra aerodinamik etkiler daha gerçekçi oldu, atmosfere giriş ısısı eklendi. Bu önceden yoktu, istediğin kadar hızlı girebiliyordun atmosfere, hiçbir şey yanmıyordu o yüzden. Artık bunları da hesaba katmak gerekli. Eve'in de atmosferi çok kalın ve yoğun olduğu için çok fazla sürtünme oluyor. Eve'in atmosferi 90km'de başlıyor. Önce Eve'in 70-75 km üzerinden geçecekmiş gibi bir rota belirle. Atmosferdeki sürtünmeyle yakıt harcamadan Eve'in yörüngesinde kalabilirsin, buna "aerobreaking" deniyor. Daha sonra Eve'in etrafında oturduğun yörüngeyi alçalt ve ondan sonra gezegene inmeye çalış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
anladım çok teşekkürler -
şu oyunu çok almak istiyorum da beceremem diye tırsıyorum. birileri gaz verse keşke :D -
Beyler ana modüle elektrik motoru takamıyor muyuz çünkü 500.000 km seviyesine geldikten sonra araç çakılışa geçiyor.Yakıtı arttırmak için 3pod taktım ama 3pod u tekrar 1pod a getiremiyorum.3lu olunca da alan dar oldugu için büyük motor takamıyorum bunun yüzünden de araç kalkmıyor :D Tavsiyeleriniz nelerdir acaba -
Oyunla ilgili güncel rehber hazırlıyorum. 3 bölüm çektim henüz ama yörüngeye oturmaya kadar problem yaşayanlar izleyebilir. Burada da yazmıştım, önceki mesajlarda linki bulabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: aytaccgl
şu oyunu çok almak istiyorum da beceremem diye tırsıyorum. birileri gaz verse keşke :D
Ben geçen gün steamdan indirim ile almıştım 39₺ civarıydı sanırım tavsiye ederim gerçekten çok eğlenceli -
quote:
Orijinalden alıntı: coni_storm
quote:
Orijinalden alıntı: aytaccgl
şu oyunu çok almak istiyorum da beceremem diye tırsıyorum. birileri gaz verse keşke :D
Ben geçen gün steamdan indirim ile almıştım 39₺ civarıydı sanırım tavsiye ederim gerçekten çok eğlenceli
bende indirim bekleyeyim o halde. teşekkür ederim. hesapta şuan 67 tl para var. simulasyon oyunu alıcam da karar veremiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X