Şimdi Ara

Kepeksizdim. Kepek Şampuanı aldım kepek çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçımda kepek hiç olmaz .Çok kaynar suyla yıkadığımda çok az birkaç adet gözle görülmeyecek seviye. Cuma yanlışlıkla kepeğe karşı etkili bir şampuan aldım. Cumartesi akşam yatmadan önce saçımı yıkadım yattım. Su sıcaklığı normaldi. Sabah kalktığımda hayatımda hiç olmadığı kadar çok kepeğe sahiptim. Kar yağıyor adeta.

Vücut tipim: Yağlı

Sebep ne acaba? Amaç ilk önce kepek çıkartıp sonra bu kepeklerden kurtulmak için yine bu şampuanları kullanılmasını sağlamak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 16 Ocak 2011; 23:14:22 >

• himm ben bu konuda tecrubeli bir insan oldugum icin sana belki yardimci olabilirim. maalesef o kepege karsi etkili denilen sampuanlarin cogu oyle aksilikler cikartabiliyor. tahmin edeyim; head & shoulders aldin ve kepek cikti. neyse diyecegim su ki sampuan degistirip boyle bir sey basina geldiyse eski sampuanina geri don. yok zaten aslinda kepekli bir insansan, sana sebamed kepege karsi etkili sampuanini oneririm. marketlerde bulabilir misin? bilmiyorum. eczacilarda kesin bulursun ama tenbih et kepege karsi etkili olani diye. 500 ml si 32 tl. fazla pahali degil canim
  • Şampuan değiştirince kepek oluyor nedenini bilmiyorum.Senin durumuna benzeyen bir arkadaş vardı herhangi bir problemi olmamasına rağmen saç dökülmesini engelliyen şampuan kullanmış ve tahmin et ne oldu
  • Aynen head & shoulders aldım. Hay almaz olaydım.

Var bu işte bir iş ama dur bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 17 Ocak 2011; 20:27:05 >
  • sen yanlış anlamışsın üstünde kepek şampuanı yazıyosa kepek çıkarmak içindir o. kepek sevenler için.
  • bak nasil da tahmin ettim head & shoulders aldigini. ilk ciktigi zamanlar fena degildi o sampuan ama sonradan ne olduysa sanziman, fren dagitti herifler. sen dedigim gibi kaldirabilirsen yukunu sebamed al kepege karsi etkili olanindan. hem kepegin anasini ... hem de saclari guclendiriyor. boyle asiliyorum saclar bana misin demiyor be aga. kokune yapismis sanki saclar. pahali ama dunyadaki kaliteli seylerin cogu pahali zaten.
  • aynısı bendede oluyor kepek şampuanları kepek yapıyor saçımda... (şampuan değiştir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu şampuan piyasası insan sağlığı ile tabiri caiz ise dalga geçiyor yağlı saçlar için şampuan alıyorsunuz yağ gidiyor kepek geliyor kepek için şampuan alıyorsunuz kepek gidiyor yağ geri geliyor bizim gibi üçüncü dünya ülkelerini bu tür firmalar kobay olarak kullanıyor üstüne birde bu şampuanlara bağımlı ettiriyor.
  • @ herr18 malesef öyle. Deniyeceğim eğer etki ederse devav ederim. En azıdan şampuanın yanında etkileri hafifletmek için kullanırım

@serhat_ps3 Evet malesef.
  • Şampuanı değiştirince olabiliyor zaman zaman.Ben de 2 gün önce arkadaşın head&shouldersla yıkadım korkunç kepek oldu.Normal kullandığım şampuana devam edicem tekrar geçer tamamen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.