Şimdi Ara

Kepekli ekmek soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diyet için ekmek yemiyorum tamamiyle kestim ancak bana sürekli ye diyorlar bende kepekli ekmeğe yöneliyim dedim kepekli ekmek 3 öğünde ne kadar alınmalıdır ve kalorisi az mıdır yani kilo yaparmı tabikide normal yenildiğinde?

• denge light ekmeği alabilirsin . max 4 günde tüket.
  • light ekmek nasıl oluyor yani kepeklimi çavdar ekmeğimi?
  • Ekmek yememen iyi bir seçim bence.Bu dönemde doğal ekmek bulmak zor.O hazır aldığın ekmeklerin hepsinde katkı maddesi var.Doğal olarak tam buğday,çavdar vs. gibi ekmekler bulabilirsen kesinlikle yemelisin.Fırınlardan alsan bile gerçek olmuyor o ekmekler.
  • uohk061_TS arkadaşım abiliyorum ancak temel öğünümüzdür karbonhidrat bu yüzden ekmek yemeliyiz ama diyette olduğum için normal beyaz ekmek yemiyorum bunun yerine altarnetifler arıyorum en mantıklısıda uno denge light ekmeği oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvox88

uohk061_TS arkadaşım abiliyorum ancak temel öğünümüzdür karbonhidrat bu yüzden ekmek yemeliyiz ama diyette olduğum için normal beyaz ekmek yemiyorum bunun yerine altarnetifler arıyorum en mantıklısıda uno denge light ekmeği oluyor

Karbonhidratlar illa ekmekten alınacak diye bir şey yok.
  • karbonhidratı alabileceğimiz çok yer olduğunu biliyorum makarna,pilav tarzı yiyeceklerle ama bunlar her zaman yapılacak değil ve yağlı oluyorlar makarna hariç diyeceğim o en iyi karbonhidratı bana göre az ve öz olarak ekmekten alabilriz az kullanırsak hem vücudun değerlerini dengede tutmuş oluruz hemde o kadar aç kalmayız kızarmış ekmek veya denge light ekmeklerin kalorileride az oluyor günde mak. 2 tane tüket yeterlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    domates peynir ekmek gibi yok
    11 ay önce açıldı
    İftarda kahvaltılık var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kepek ekmeği akşam öğününde yeme en geç yiyeceksen öğlen yemeğinde yersin şunu unutma gün içinde karbınhidratları ne kadar erken alırsan o kadar iyi.
  • katılıyorum zaten akşam yemeğinde ekmek kesinlikle yemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.