Şimdi Ara

Kepçe kulak için saç modeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklarım biraz kepçe yani öyle çok ahım şahım bi kepçelik yok herkes de ben söyleyene kadar dikkat etmemiştik valla hiç göze batmıyor diyor , mesela lisede kepçe diye dalga geçtikleri çok çocuk olurdu milletin ama kimse okul hayatımda kepçe falan diye dalga geçmedi yani bi ekstra anormallik yok. Ama son 3 yıldır bi takıntı yaptım saçların yanları 2 numara üstleri uzun , anlamışsınızdır hani şu sıralar herkeste olan trend saç modeli kestiriyordum.

Ama saçım hafif uzunken kimse birşey demezken , saçları her kestirdiğimde ertesi gün insanlar kulakların çok çıkmış böyle kestirme diyor. Ama kendime de bşka model yakıştıramıyorum hafif uzasa tipsiz hissediyorum 10 günde bir yanları kestiriyorum.

KUlaklarım aynı tıpatıp şu adamınkiler gibi sağ sol kulak açıları dahi aynı.

Suratım da aynı adamınki gibi zayıf kemikli ve üçgen.

Sizce nasıl bir model yapsam kulakların dikkat çekmemesi için , şu vivox tv var youtubede ordaki ekin adlı elemanın kulaklar da benimki gibi onun saç modeli hoşuma gitti sizce denesem mi öyle birşey bekleyip ?

Fotosunu izinsiz kullandııgm için özür diliyorum kendisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 7 Nisan 2015; 21:28:26 >

The First Avenger

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kepçe Kulak İçin Erkek Saç Modelleri

Kepçe kulaklı erkekler, kulaklarını gizleyen veya daha az belirgin hale getiren saç modelleri tercih edebilirler. İşte kepçe kulaklı erkekler için uygun bazı saç modeli önerileri:

Uzun Saç

• Uzun saç, kepçe kulakları etkili bir şekilde gizleyebilir.
    • Katlı saç kesimleri hacim katarak kepçe kulakları daha az fark edilir hale getirebilir.
    • Yanları kısa, üstleri uzun saç modelleri de kepçe kulakları gizlemek için uygundur.

Orta Boy Saç

• Orta boy saçlar da kepçe kulakları gizlemeye yardımcı olabilir.
    • Katlı saç kesimleri, hacim katarak kepçe kulakları daha az belirgin hale getirebilir.
    • Asimetrik saç modelleri de kepçe kulakları gizlemeye yardımcı olabilir.

Kısa Saç

• Bazı kısa saç modelleri de kepçe kulakları gizlemeye yardımcı olabilir.
    • Kaküller, kepçe kulakları kısmen gizleyebilir.
    • Yanları kısa, üstleri uzun saç modelleri de kepçe kulaklı erkekler için uygundur.

Saç Bakım İpuçları

• Saçlarınızı sağlıklı ve parlak tutmak, kepçe kulakları daha az belirgin hale getirebilir.
    • Saçınıza hacim kazandıran ürünler kullanın.
    • Saçlarınızı fazla sık yıkamayın çünkü bu saçlarınızı kurutabilir ve daha az hacimli görünmesine neden olabilir.
    • Saçlarınızı düzenli olarak kesin, bu kepçe kulaklarınızı daha az belirgin hale getirecektir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ıslandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

ıslandım

elbet adam gibi cevap , öneri verecek kişiler çıkacaktır :)

The First Avenger
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

ıslandım

elbet adam gibi cevap , öneri verecek kişiler çıkacaktır :)

Umarım kaptan Amerika bey

The First Avenger
  • kes kurtul

Daha Fazla Göster
  • Filtrenin ayarını kaçırmış eleman sanki fotoğrafın negatifine bakıyor gibi oldum

Çok takılma kulağa istediğin gibi yap.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Kafayı kestirmen lazım önce

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.