Şimdi Ara

@@@@ KENWOOD MG-G708 *DAP* (DAHİLİ AMFİLİ MÜZİK ÇALAR) TÜRKİYE'de İlk İnceleme @@@@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
5.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kenwood bu işi en iyi yapan firmalardan biri gerçekçi seste şu an dinlediğim en iyi player f serisini kullanıyorum player'ınızın ses gerçekçiliğini kontrol etmek isteyen arkadaşlara eminem ve dido nun vokal yaptığı stan parçasını dinlemelerini ve şarkının sonuna doğru suya düşen bir adamın çıkardığı su sesini dinlesinler gerçekten suya düşen insanın çıkardığı sesi ben bu playerda duydum bu size player'ınız hakkında bir fikir verecek referans parçadır..
    Meier corda 2stepdance
    Phonak Audeo PFE 232
    MacBook-Pro
  • sony'in ses karakteri belli arkadaşım içine amfi koyuyorlar aynı koymuyorlar aynı sıcak bir ses karakteri var bu dinlerken zevk veriyor ama ses bu değil flat sesten hoşlanıyorsan kenwood dan sonra seni hifiman lar falan temizler..

Orijinalden alıntı: galata80

sony'in ses karakteri belli arkadaşım içine amfi koyuyorlar aynı koymuyorlar aynı sıcak bir ses karakteri var bu dinlerken zevk veriyor ama ses bu değil flat sesten hoşlanıyorsan kenwood dan sonra seni hifiman lar falan temizler..

yani kenwood her açıdan dahamı iyi diyorsunuz?ben flat dinlemiyorum bass olarak tercih ediyorum
    MacBook-Pro
  • anladım arkadaşım herkesin kafasında bir player var oda piyasa da yok ses kaliteli olsun baslarıda gümgür gümbür vursun diyorsun basları gümbür gümbür vuran meşur cowon lar var ama bunu yaparken yapay programlar devreye giriyor bir şarkıda bas var ama sen daha iyi bas vurmasını istiyorsun yani kayıtlı müziğin bası seni kesmiyor bunu zaten doğal müzik çalan playerler yapamaz yapay yükseltmeler kullanmak zorunda oda seside yapay yapıyor yani program sadece bas'ın şiddetini artırmıyor bunu yaparken frekanslarla oynuyor buda yapay sesi doğuruyor bu tip cihazlardan aşırı temiz ve kaliteli ses alınamaz imkansız bunu yapan amfileri düşünsene içinde binlerce devre ve mekanizma var yine de doğal sesi veremiyor bir plakçalar ın kalitesini hiçbirşey veremez bunu bir microcip yapamaz mp3 playerlarda amfi var deniyor hikaye ne amfisi ufak bir ses yükseltici koyuyorlar bizimkilerde kendinden amfili player aldım ses kaltesi mükemmel yapma yaaa koca 10 küsür kg amfiye senin 117 gr mp3 player'ın içine koydular sende inandın hikaye..şu an piyasa da adam akıllı player yok mesala bende teac mp-235 player var ses ve sahne genişliği mükemmel kenwood daha doğal ses veriyor ama teac'in detayı nı alamıyorum şimdi üretmiyor teac mp3 player ama mükemmel

• quote:

şu an piyasa da adam akıllı player yok mesala bende teac mp-235 player var ses ve sahne genişliği mükemmel kenwood daha doğal ses veriyor ama teac'in detayı nı alamıyorum şimdi üretmiyor teac mp3 player ama mükemmel

Bunu derken ne içtiyseniz akşam akşam, aynısından ben de istiyorum.
  • teac markasını 1950 li yıllarda japonyada kurulan asıl işi hi-fi olan zamanında kasetçalarlara kayıt yapılan müzik dinlediğin kasetlerin oluşumunu sağlayan japon firması ve dünyada bunu yapan en iyi firmalardan biri uçaklara karakutu yapan ilk firma kısaca bilgi vermek istedim arkadaş teac markasını duyunca dealextremden getirtdiğim çin markası zannetti sanırım bence sen bişey içme bişey içeninde ne içtiğini merak etme ...

teac markasını 1950 li yıllarda japonyada kurulan asıl işi hi-fi olan zamanında kasetçalarlara kayıt yapılan müzik dinlediğin kasetlerin oluşumunu sağlayan japon firması ve dünyada bunu yapan en iyi firmalardan biri uçaklara karakutu yapan ilk firma kısaca bilgi vermek istedim arkadaş teac markasını duyunca dealextremden getirtdiğim çin markası zannetti sanırım bence sen bişey içme bişey içeninde ne içtiğini merak etme ...

Teac markasını biliyorum, evimde de FM Tuner'lı amfisi var (Şuan kömürlükte eski hoparlörlerimle beraber toz içinde yatıyor, orası ayrı konu). Önce bunu söyleyim.

2. olarak birkaç player'ını dinleme fırsatım oldu, sesi berbattı.

Size iyi forumlar dilerim.

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

teac markasını 1950 li yıllarda japonyada kurulan asıl işi hi-fi olan zamanında kasetçalarlara kayıt yapılan müzik dinlediğin kasetlerin oluşumunu sağlayan japon firması ve dünyada bunu yapan en iyi firmalardan biri uçaklara karakutu yapan ilk firma kısaca bilgi vermek istedim arkadaş teac markasını duyunca dealextremden getirtdiğim çin markası zannetti sanırım bence sen bişey içme bişey içeninde ne içtiğini merak etme ...

Teac markasını biliyorum, evimde de FM Tuner'lı amfisi var (Şuan kömürlükte eski hoparlörlerimle beraber toz içinde yatıyor, orası ayrı konu). Önce bunu söyleyim.

2. olarak birkaç player'ını dinleme fırsatım oldu, sesi berbattı.

Size iyi forumlar dilerim.

sayın Siyah Nur sorumu ancak siz cevap verebilirsiniz.şimdi ben kenwoodumu sattım ve tekrardan mp3 player bakıyorum birtane sony x1050 buldum sizce o yeterli olurmu?yani kenwooddan çokmu kötü acaba?
    MacBook-Pro

• siyah nurun vereceği cevap bence çok saçma olur soruya bende cevap vermeyeceğim ama şu mp3 çaların sesi berbat diğen uzman oluyor milletin gözünde bak hala kullandığı player'ın markasını veremedi..konuyu nereye getireceğimi anlnadı..

siyah nurun vereceği cevap bence çok saçma olur soruya bende cevap vermeyeceğim ama şu mp3 çaların sesi berbat diğen uzman oluyor milletin gözünde bak hala kullandığı player'ın markasını veremedi..konuyu nereye getireceğimi anlnadı..

Bir gün girmedik diye foruma cevabını veremedi olduk iyi mi!?

Neyse, modelini hatılamıyorum, iki tane deneme şansım oldu. Üzerlerinde eşşek kadar Teac yazıyordu, bir de MP4 Player. Moda oldu zaten MP4 Player demek.

Menüleri Çin malı playerlardan farklı değillerdi. Saçma sapan bir durum. Sesi ise; Alabildiğine dip ses, hışırtı, boğuk mu boğuk bir ses. Hatta baya şaşırdım bu markadan böyle bir ses gelmesine, çünkü dediğim gibi Fm Tuner'ını kullanıyordum ve çok memnundum. Ayrıca Teac'lerin hem görünüş hem kullanım hem de özellikleri bakımından çakma playerlardan pek bir farkı yok.

Eğer senin Kenwood'tan daha kaliteli dediğin ses bu ise, sana bu kalite anlayışınla hayatta başarılar dilerim. Hatta bu sana son mesajımdır, bir zahmet muhatab olma benle.

Ekleme: Gugıl Emmi görseller sağolsun modelleri de buludum. Ahanda bunnar;

http://www.teac.eu/hifi-audio/archives/mp3-player/mp-211/

http://www.teac.eu/hifi-audio/archives/mp3-player/mp-540/

@zalman_1: Kenwood'u dinleme şansım olmadı. Ancak X1050 oldukça sıcak, renkli ve eğlenceli bir ses sahip player. Beğenmeyeceğinizi sanmıyorum. Kenwood'la arasında çok fark var mı artı yada eksi yönde onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 25 Şubat 2012; 1:39:10 >

• ben iki modelide kullanmadım bilerek kulanmadım çünkü ses kaliteleri vasat olarak geçiyordu forumlarda seninle muhatap olup olmamam önemli değil ben kenwood teac'den daha kalitesiz demedim bir kere okuduğunu anla anladığını yorumla yanlış yorumluyorsan hiç yorumlama veya atlama binlerce mesejı bu kafayla attıysan ki attığın belli insanlara benimle muhatap olma denilmez muhatap olmassın olup biter önce adam ol..denmez adam la muhatap olursun..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.