Şimdi Ara

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
26.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enplus'ta Kenwood ses sistemi olsaydı hiç düşünmeden alacaktım. Bulamayınca, bende Yamaha 359 ve bu hoparlör seti alayım diye heveslenmiştim, arayınca elimizde yok diye geri döndüler yoksa web sayfasında stok bilgisi yazmıyor. Başka yerlerde Htp-103 için 700 ytl civarında fiyatlar görüyorum.
    2. seçenek olarak Sony ddw880 aklımda.

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@ozanbilen, stokta olmadıgını ben farkedememiştim uyardıgın için sağol demek ondan ucuz

@yılmaz oglum git işine adam gibi yönlendirme yapma sonra ahkam kes naş naş

Beyler TV baglayan yok mu alete yaw sesi TV den alan aranıyor kenwood ile

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanbilen

Enplus'ta Kenwood ses sistemi olsaydı hiç düşünmeden alacaktım. Bulamayınca, bende Yamaha 359 ve bu hoparlör seti alayım diye heveslenmiştim, arayınca elimizde yok diye geri döndüler yoksa web sayfasında stok bilgisi yazmıyor. Başka yerlerde Htp-103 için 700 ytl civarında fiyatlar görüyorum.
    2. seçenek olarak Sony ddw880 aklımda.

@ozan eğer HDMI desteği aramıyorsan Sony 880 yerine git ONKYO HTS-590 paketini al derim şahsen

http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=206536&CatID=6757

Ayrıca YAMAHA 359 Estore'da mevcut görünüyor

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK05155(43000000)

Saygılar...

• yamaha rx-v 359 sıcak fırsatlar bölümünde bir ara 390 ytl idi.İsterseniz sercan arkadaşa pm atın fiyat için.@hometheatre nikli arkadaş kendisi.Ayrıca estore den alışveriş yapanlardan bu ara sıkıntılı olan arkadaşlar varmış dikkat edin bence paranız uçmasın.saygılar.
  • @eozen şu arka surround hoperlörden konuşma sesi gelmesi o sesin yanlış kondlanıp dağıltıldığını gösterir. 5.1 kodlanmış ses formatlarında her zaman konuşma sesi merkez'den gelir ortam sesleri, müzikler falanda ön ve arka hoperlörlerden. (Yanlışım varsa düzelt). Sizin sistemin aynısını alan arkadaşımda premier 5.1 vardı ve sesi dağıtmıyordu, bütün hoperlörlerden aynı ses geliyordu bu yüzden çocuk kafayı yiyordu ve gitti yeni sistemi aldı. Zaten böyle olduğunda seyrettiğin filmden zevkte alamıyorsun. Bu receiver'lardaki amaç'ta gelen sesi (ne olursa olsun mono, stereo, dolby) seçtiğin ses moduna göre dağıtmak.(pro logic II ex, neo6 movie vb.) Zaten pro logic ve neo 6 gibi sinema modlarında konuşma sesleri center'dan gelir.

He birde senin sistem 6.1 bahsettiğin yamaha AVR ise 5.1 sanırım 1 uydudan feragat etmeyi düşünüyorsun

• şimdi bu kenwood receiverda bass-tizayarı yapılamıyomu?yoksa bizmi beceremedik?adamlar ne diye yazmışlar o zaman kullanma klavuzuna o zaman yok tone tuşu yok bilmem ne diye.bass-tiz ayarı yoksa ayıplı mal kardeşim o zaman.var yazıyosun yok.

kullanma klavuzu da ayrı bi durum.normalde türkçe bölümünün de olması mecburi Türkiye'de satılan ürünlerde ama işte..

olmazsa mail atalım enplus teknik servise ya da gidip eylem yapalım genel merkezin önünde.

sabah işe gelir gelmez forumu aç. öğle arasında; mesai sonunda kontrol et.akşam eve gidince bi daha bak.işimizi yapamaz olduk valla ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 21 Mart 2007; 9:57:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterfall_man

şimdi bu kenwood receiverda bass-tizayarı yapılamıyomu?yoksa bizmi beceremedik?adamlar ne diye yazmışlar o zaman kullanma klavuzuna o zaman yok tone tuşu yok bilmem ne diye.bass-tiz ayarı yoksa ayıplı mal kardeşim o zaman.var yazıyosun yok.

kullanma klavuzu da ayrı bi durum.normalde türkçe bölümünün de olması mecburi Türkiye'de satılan ürünlerde ama işte..

olmazsa mail atalım enplus teknik servise ya da gidip eylem yapalım genel merkezin önünde.

sabah işe gelir gelmez forumu aç. öğle arasında; mesai sonunda kontrol et.akşam eve gidince bi daha bak.işimizi yapamaz olduk valla ya

• Valla iyiki bende sistem kurulu değil yoksa ben herhalde gider eylemi hakikaten yapardım

Şu bass tizz olayı için şu yorumu yapayım ben : Havada bulut sen bass tizi unut Keza kılavuzda yazan modlara biz hayatta geçemeyeceğiz emin olun

Zaten gerek Yamaha gerekse ONKYO ampilere baktıgımda TONE tuşu hep cihazların üstünde, zaten bu TONE tuşu sadece kumandada var demiştim işkillenmiştim önceki mesajlarımda, mantık olarak bu fonkisyon varsa sadece kumanda da değil cihazın üstünde de olamlı çünkü.

Neyse bildiğiniz üzere geçmiş bir olayın davası olmaz Para biriktirmeye devam

• olaylı eylem: enkay grup merkezinde toplanan bi grup genç ellerinde cihazlarla eylem yaptılar.grubun sözcüsü olduğunu söyleyen eozen81 kod adlı genç:"resmen kandırıldık.yetkililere sesleniyorum.bass-tiz nasıl yapılır göstermezlerse faturalarımızı tıpkı eylem yapan memurların bordrolarını yakması gibi ateşe vereceğiz dedi".enkay grup konuyla ilgili açıklama yapmazken gençler yamahaaa (üçlü çektirme alkış sesi),forum burada enkay nerede sloganları arasında olaysız dağıldı.

ne diyelim yapçak bişey yoksa.n azından durup durup tone tuşuna basıp saf saf bişey olacakmı diye beklemem.

işte kullanmadan bilemiyosun.nette araştır araştır bi yere kadar..demekki nette dolaştığımız kadar mağazalarda da dolaşmak lazım.ha memnun deilmisin sen derseniz ben memnunum.memnunum da niye böyle bi şey olsun.yoksa dvdlerde cayır cayır canım sistem.

ama mesela jvc sistemler varmış.hiç dikkatimi çekmemişti jvc vestelde satılıyo diye.vestelden hep uzak durmuşumdur nedense.

900 ytl verdik isteklerimiz bitmedi mazallah 3500-4000 ytl verip tv alınca sayfalar dolusu yazıp forumu çökertiriz valla

iyi tüketiciyiz canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 21 Mart 2007; 11:25:15 >

• @water haklısın nette araştırmak bir yere kadar alıp insan deneyince diğer yorumlara göre eksiklikleri / artıları görüyor, Ancak tepebinde belirtiği gibi "ne kadar ekmek o kadar köfte" diyordum hep ta ki YAMAHA 359'un fiyatının 450 YTL civarında oldugunu görene kadar Ben hep Yamahaları ONKYO 674 gibi 1200-1500 civarı sanıyordum

İyi tüketiciyiz ona şüphen olmasın keza bu Kenwood beni çoktan tüketti bile
  • quote:

İyi tüketiciyiz ona şüphen olmasın keza bu Kenwood beni çoktan tüketti bile

İyi tüketici olduğunuza şüpheniz olmasın, ayrıca sıkmayın canınızı değiştirirsiniz avr'leri ilerde.
  • valla en az 3-4 sene kullanmam lazım bu sistemi.tüm beyaz eşyaları arçelikten almıştım mesela 2004te.2011e kadar kullanıcam onları garantisi bitene kadar.velhasıl sistem bu bunu kullanıcaz.

iyi tüketici dediysek o kadar da hızlı tüketmeyelim bence.parayı kolay kazanmıyoruz o kadar da.
  • yahu bambasit bi sistemi bu kadar nasıl kurcaladınız helal olsun.
  • bi işi ne kadar mükemmel yaparsan o kadar basit görünür.

senin yorumun nedir peki sistem için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 21 Mart 2007; 14:06:26 >
  • yorum yok.
  • sistem için yorumunu sorarken bass-tiz ayarı konusundaki yorumunu sormak istemiştim.yoksa sistem için "ahım şahım deil" demiştin daha önce.ama işte biz de hi-fi uzmanı olmadığımıza göre bize göre aslında fazla bile gelir.

neyse sorumu tekrar yönelteyim o zaman?bass-tiz ayarı için yorumun nedir?
  • @water,
    Bu sisteme sahip olmayan birinin gidip PCM Stereo moda nasıl geçileceğini bilmesi bence olanaksız, yani olursa bonus olur o açıdan ümidim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterfall_man

sistem için yorumunu sorarken bass-tiz ayarı konusundaki yorumunu sormak istemiştim.yoksa sistem için "ahım şahım deil" demiştin daha önce.ama işte biz de hi-fi uzmanı olmadığımıza göre bize göre aslında fazla bile gelir.

neyse sorumu tekrar yönelteyim o zaman?bass-tiz ayarı için yorumun nedir?

ha o zaman av amfiniz kenwood değil mi?
    pure audio mod vs her neyse bunun mantığı şudur. tüm gereksiz (vidyo vs.) ve aktif ton kontrol katı (bas-mid-tiz ) iptal edilip sadece pre-power katlarının çalışması demek.şimdi
    sadece stereo modda cd in (giriş), yapıldığında bas-tiz ayarı çıkmıyor mu? kullanma klavuzunda yazdığı yol nedir? gerçi önce ki sayfada yazdınız herhal ama bakmak bile baş ağrısı yapar hehe.

• quote:

@zapatero ilgi gösterip zahmet ettiğin için teşekkürler dostum.

Ancak atladıgın bir nokta var ekranda yani AMFİ de TONE moduna geçebilsek zaten halledicez ancak ENG Manual in 21. sayfasında da belirttiği gibi (resimde görebilirsin) TONE modu ancak PCM Stereo and Analog Stereo modundayken aktif oluyor (Ajudsting The Tone yazısının hemen altindaki satır)

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET

Kaldi ki eğer ki bu moda geçip bass tizz ayarlayabilsek dahi anladıgım kadarıyla bu sadece o seçtiğimiz modda kalacak yani sen gidip filmi stereo dinlemesen DOLBY dinlersen sıfırlayacak gene ayarı o açıdan çok anlamı olmayacak çünkü gidip 6.1 dinlemek varken filmi stereo hayatta dinlenmez

Bu arada yeri gelmişken sormak istiyorum filmleri DVD leri dinlerken mantık şu dur değil mi önlerden ses gelir arkadalardan da surround ses yani genelde işte efekt falan ama insan konuşmaları sanırım FRONT kısmındaki hop lerden geliyor, yani dün hasperkader bunu test ettim de sizde de mi böyle diye sormak istedim

• ne güzel izah edilmiş işte.
    buna rağmen çıkmadı yanılıyor muyum?
    şu rimotunda resmini de koyun yazılar çıkacak şekilde zahmet olmuyorsa.
    center kanalından genel de konuşmalar çıkar. hatta streo da front lardan çıkacak insan sesleri çok kanallı modda center kanalında toplanır.
  • akşam eve gidince uzaktan kumandanında fotosunu çekip gönderirim.ama hemen göndericek bi arkadaş varsa hayır demeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.