Şimdi Ara

Kennen prolarından tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kennen proları tavsiye verebilirmi .. komboları buildleri hakkında neler yapabilecegimi zevkli bir samp olarak duruyor..

• Arkadaşa katılıyorum :) Bende alacağım tavsiyeleriz gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavili şurinikenini adama at e at q at w at ulti at
  • zhonya al alayına gir bu kadar :D
  • kennen da ilk q fulluyorum peşine w .mid veya top oynanır şahsi fikrim mid daha etkili.tf de iyi lane dee harasıda iyi.ilk hexteck in ap veren kısmını peşine rylai peşine zhourglass diye gidiyorum.zhourglassı ilk item olarak çıkanlarda var ama öyle canı gerçekten çok az oluyor hem ilk çıksanızda 6 level de çok büyük bir fight çıkmıyor onun için önce can daha etkili diye düşünüyorum.abysall kennen da etkili.genel olarak bu w nun pasifini atıp e le adama girip w basarsan stun atıyor sonra q yu rahat tuttursun(burda bi yanlışlık olabilir w nun aktifi pasif deki işaretten bırakıyor mu emin olamadın şu an) .q yu başta da atabilirsin .tf de yapacağın belli ulti en çok kişiye gelecek şekilde fighta girmen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: davy

kennen da ilk q fulluyorum peşine w .mid veya top oynanır şahsi fikrim mid daha etkili.tf de iyi lane dee harasıda iyi.ilk hexteck in ap veren kısmını peşine rylai peşine zhourglass diye gidiyorum.zhourglassı ilk item olarak çıkanlarda var ama öyle canı gerçekten çok az oluyor hem ilk çıksanızda 6 level de çok büyük bir fight çıkmıyor onun için önce can daha etkili diye düşünüyorum.abysall kennen da etkili.genel olarak bu w nun pasifini atıp e le adama girip w basarsan stun atıyor sonra q yu rahat tuttursun(burda bi yanlışlık olabilir w nun aktifi pasif deki işaretten bırakıyor mu emin olamadın şu an) .q yu başta da atabilirsin .tf de yapacağın belli ulti en çok kişiye gelecek şekilde fighta girmen .

Çok teşekkürler kardeşim eline saglık zaman ayırmıssın..

W nin aktifini atabilmek icin adama bir kere skil isabet ettirmemiz gerekiyor..

önce E ile adama carpıp W atıp ondan sonra Q atınca stun yiyor.. Ultiyi atıncada muhakkak olmus olacaktır.

sorcerer shoes - hexteck - rylai- zhour - rabadon böyle nasıl olur sence..

oyunun ilk basında neyle baslamalıyım neler almalıyım..

buildi nasıl olmalı sence..

bu arada sansıma kutup ninjası keennende %50 indirime girmiş aldım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 4 Mayıs 2013; 1:19:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

quote:

kennen da ilk q fulluyorum peşine w .mid veya top oynanır şahsi fikrim mid daha etkili.tf de iyi lane dee harasıda iyi.ilk hexteck in ap veren kısmını peşine rylai peşine zhourglass diye gidiyorum.zhourglassı ilk item olarak çıkanlarda var ama öyle canı gerçekten çok az oluyor hem ilk çıksanızda 6 level de çok büyük bir fight çıkmıyor onun için önce can daha etkili diye düşünüyorum.abysall kennen da etkili.genel olarak bu w nun pasifini atıp e le adama girip w basarsan stun atıyor sonra q yu rahat tuttursun(burda bi yanlışlık olabilir w nun aktifi pasif deki işaretten bırakıyor mu emin olamadın şu an) .q yu başta da atabilirsin .tf de yapacağın belli ulti en çok kişiye gelecek şekilde fighta girmen .

önce E ile adama carpıp W atıp ondan sonra Q atınca stun yiyor.. Ultiyi atıncada muhakkak olmus olacaktır.

elixir nerf yemeden önce elixir +4 pot+ward başlıyordum.şu an denemedim hiç ama bot+pot en uygunu olacak sanırım.stun konusunda w nun pasifi vardı 5 vuruşta adama bi tane daha ışık ekler onu iyi kullanmak stunu rastgele atmaktan çok istediğin zaman atmanı sağlar.en son olarakta builddi abysall la destekleyebilirsin hem ap hem magic resist veriyor pasifi de kennen ultisiyle iyi gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

quote:

elixir nerf yemeden önce elixir +4 pot+ward başlıyordum.şu an denemedim hiç ama bot+pot en uygunu olacak sanırım.stun konusunda w nun pasifi vardı 5 vuruşta adama bi tane daha ışık ekler onu iyi kullanmak stunu rastgele atmaktan çok istediğin zaman atmanı sağlar.en son olarakta builddi abysall la destekleyebilirsin hem ap hem magic resist veriyor pasifi de kennen ultisiyle iyi gidiyor.

Çokteşekkür edeirm dalga geçmek için kaynayan sitede yardım eden birini bulamk güzel ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

zhonya al alayına gir bu kadar :D

zhonya yı kacıncı item olarak almalıyım :D
  • adc kennen viable olur mu? bi kaç rehber inceledim de adam hyper carry yazmış. 6 olduktan sonra earlyde çok etkili biliyorum ama sanki latede apsi daha iyi gibi.
    silver5'im rankedde oynayacağım ona göre yorum yapın
  • Ilk q fullemede naparsan yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AD Kennende cok ektili sizce ad mi kasmalıyım ?

http://www.youtube.com/watch?v=aDr9RqaqOxo
  • Kardeşim ad kennen tam ad değilde birazda as gerektirir. Ap herzaman daha mantıklı. İtem olarakta başlangıç karşıya göre sana kalmış. Zaten s3 te mid hep ad champlar. zhonyanın ilk itemini al direk. Biraz daha lanede kalmanı sağlar baya iyi item. Sonra şapka falan filan devam et. zaten zhonyadan sonra teamfightda 1-0 öndesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

Kardeşim ad kennen tam ad değilde birazda as gerektirir. Ap herzaman daha mantıklı. İtem olarakta başlangıç karşıya göre sana kalmış. Zaten s3 te mid hep ad champlar. zhonyanın ilk itemini al direk. Biraz daha lanede kalmanı sağlar baya iyi item. Sonra şapka falan filan devam et. zaten zhonyadan sonra teamfightda 1-0 öndesin.

Peki kardşeim sağol
  • Daha yeni kasmaya baslıyoduk teslim oıldular

Kennen prolarından tavsiyeler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.