Şimdi Ara

Kene ısırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ellemeden hastaneye gittim hafif baş dönmesi vardı çıkarttım hemen
    Fakat bugun halen halsizlik var normal mi bu?,

Kan değerlerim temiz çıktı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan yılmazer -- 18 Mayıs 2017; 13:39:38 >

• Hangi il?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul hocam
    Kenenin birçok türü var ama hiç bir bilgim yok ama bendeki keneydi
  • hasan yılmazer kullanıcısına yanıt
    Yozgat çorum yöresindeki keneler riskli diye biliyorum ha içiniz rahat etmiyorsa doktora tekrar gidin

• bişey olmaz, o bölgeyi emikle geçer
  • Geçmiş olsun nasıl oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan temiz çıktıysa bir sorun olmaz fakat yinede 3 gün sonra tekrar bir kan tahlili yaptır.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'nin ilk belirtileri iştahsızlık, baş ağrısı, yüksek ateş, yaygın kas ağrıları, mide ağrısı, kusma ve bazen de ishal şikayetleri ile kendisini gösterir. Birkaç gün içinde gözlerde ve yüzde kızarıklık, göğüste noktasal kanamalar, vücutta yaygın cilt altı kanamaları, burun kanaması, dışkıda ve idrarda kan bulunması gibi ciddi kanama bozukluğu bulguları görülebilir. Belirtileri fark ettiğiniz anda kene tedavisi yapan hastanelere ulaşmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No VI -- 18 Mayıs 2017; 14:8:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kedim saldırgan
    10 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşu Tırnak Kanaması
    8 yıl önce açıldı
    kedinin sırtındaki tümör..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta kadar eziyetini çekersin, sonrasında ise rahatlarsın. Moralini bozacak bir durum yok.
  • Sende keneyi ısır. Ödeşin.
  • Istanbulda birşey olmaz.

Kan degerlerinin temiz cikmasi bisey ifade etmiyor yalnız. Biraz korku salayım sana.

O kanı alıp saklıyorlar. Eger sen sonra hastalanıp gidersen yeniden kan alip eski kanla yeni kani karsilastiriyorlar. Antikor vs artmissa yani viruse tepki, kirim kongo oldugun anlasiliyor.

Istanbulda abimi paso isiriyordu. Birsey olmaz merak etme. Tahminim ufak minik yaprak kenesidir.

• Bir aralar herkesi kene ısırıyordu. Artık yatmadan her yerimi kontrol ediyorum
  • teşekkürler
  • 1 ay önce falan ısırdı beni kan tahlilleri iyi çıktı ama belirtileri yaşadım , psikolojik de olabilir ama bilemiyorum, yada atlatmış da olabilirim , yaptığım araştırmalarda yüksek oranda insanların grip gibi atlattığı yazıyordu hocam bunuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Bir aralar herkesi kene ısırıyordu. Artık yatmadan her yerimi kontrol ediyorum

Evin içine kene girmez sakinleş.

• Kene ısırması
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

1 ay önce falan ısırdı beni kan tahlilleri iyi çıktı ama belirtileri yaşadım , psikolojik de olabilir ama bilemiyorum, yada atlatmış da olabilirim , yaptığım araştırmalarda yüksek oranda insanların grip gibi atlattığı yazıyordu hocam bunuda

Umarın sıkıntı olmaz
  • Ormanda piknik yaparken oldu arkadaşlar ertesi gün fark ettim ki fark etmişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.