"O denizin buz gibi sularından cıkan adamsın" diye bi cevap geldi
quote:
Orijinalden alıntı: gsberkegs
HER ŞEYİM
Mesaj sakat
benim adım cemil, sosyal alkoliğim ben.
yemekteyiz vb.. insan zekasına hakaret eden programlardan, kulağında müzik çalarla gezerken klip tadında yürüyen insanlardan, güzel Türkçemizi yanlış kullananlardan, geçmişini unutanlardan, insandan daha fazla hayvanlara değer verenlerden ve bunu sırf gösteriş olsun diye yapanlardan, sorularıma alakasız cevaplardan,Türk olup ta, "Ben asla Türkçe müzik dinlemiyorum..Türkçe şarkıları çok banal buluyorum" diyenlerden, emo denilen gençlik neslinden, kendini, beğenmişlerden, iki yüzlü insanlardan, çıkar ilişkilerinden, bana işimi ögretenlerden, anlayıpta anlaşılamamaktan, sınavlardan, arama motorlarındaki çıkan gereksiz sitelerden, elinde tespihle bağrı açık ortalıkta gezen erkeklerden, otobüs kuyruğunda itip kakanlardan, maç sonrası havaya ateş açanlardan, yoldaki su birikintisiden kasten geçen şoförlerden, yüksek sesle müzik dinleyen komşulardan, özentilerden, insanın ağzına gözüne giren polenlerden, başkalarının postalarını karıştıranlardan, kaldırımda ortadan ve yavaş yavaş yürüyenlerden, pimpirikli mağaza çalışanlarından, çok yemek yiyipte kilo almayanlardan, futbol maçı izlerken transa geçip, dünyayla bağlantısını kesen erkeklerden, bankaya para yatırmaktan ve banka sırasında beklemekten, önemli bir olay olduğunda beni asla aramayan, ama onların başına bir şey geldiğinde veya yolculuktan geldiklerinde mutlaka aramak zorundaymışım gibi düşünmemi sağlayan büyüklerimden, planlarımı yapıp içinde kaybolmaktan, insan sağlığıyla oynayan gıda simsarlarından, hayatımı her defasında iyileştirmek adına ne yaparsam yapayım mutlaka kötüleşen durumlardan, gündüzlerden, kalabalıklardan, böceklerden, insanlara insani davranmayı unutturan herşeye lazım olan paradan, kaybetmekten, vazgeçmekten, sessizleşmekten nefret ediyorum..
İşte ben buyum.. Sordun söyleyelim bari..
Tanışmıyoruz.
Benim Adım Cafer. Boyum 1.10, kilom 25. Gözlerimin rengini bilmiyorum. Ciguliyi dinlemeyi severim. En sevdiğim yazar; Mana pınarından hası benim ahmet. En sevdiğim futbolcu yenimahalleden Abidin Mehmet. Samsun 216 ve Parlementi severim. Babamın bi atasözü vardır: "Sağlığınız için yeni rakı için." Kısa boylu ve mavi gözlü kızları severim. Tatilimi namazgah dağlarında geçiririm. En sevdiğim araba Murat 131. Tekno ve kemençeye bayılırım. Adım Cafer, mekanım Yenimahalle, lakabım 35'lik rakı. En sevdiğim hocam, ilkokulda Kenan Hocam. En sevdiğim komedyen, YeniMahalle'de Maykıl. Dayak yemeyi severim! En uyuz olduğum şey tek sigaramın istenmesi. Diskağvrı Çenılda Pis İşler.
Benim Adım Cafer. Boyum 1.10, kilom 25. Gözlerimin rengini bilmiyorum. Ciguliyi dinlemeyi severim. En sevdiğim yazar; Mana pınarından hası benim ahmet. En sevdiğim futbolcu yenimahalleden Abidin Mehmet. Samsun 216 ve Parlementi severim. Babamın bi atasözü vardır: "Sağlığınız için yeni rakı için." Kısa boylu ve mavi gözlü kızları severim. Tatilimi namazgah dağlarında geçiririm. En sevdiğim araba Murat 131. Tekno ve kemençeye bayılırım. Adım Cafer, mekanım Yenimahalle, lakabım 35'lik rakı. En sevdiğim hocam, ilkokulda Kenan Hocam. En sevdiğim komedyen, YeniMahalle'de Maykıl. Dayak yemeyi severim! En uyuz olduğum şey tek sigaramın istenmesi. Diskağvrı Çenılda Pis İşler.
Ben İbrahim . Pargadan 10 yaşında devşirilen, Dönme İbrahim. 17 sinde Şehzade Süleyman’ın şahincibaşısı, 25 inde Sultan Süleyman Han Hazretlerinin hasodabaşısı, 28 inde hünkarının vezir-i azamı, iktidarın ortağı İbrahim.
Cenneti cehennemi hep içinde taşıyan, kendi şeytanıyla dost, postun şeyhiyle müttefik ama hep tetik .. Araf’ın yüce kapısının sadık bekçisi ; kapıkulu İbrahim. Sultan Süleyman’ın mahreminde, sırrında ama hep sınırda olan İbrahim. Hünkarının derin gözlerinde her gün kendi cenazesini seyreden İbrahim. Sultanının gözlerine baktıkça ölüme koşarak giden İbrahim ! Ölümüne kaza namazları kılınan, İbrahim ..
Ben Pargalı Rum Balıkçı Manolis İle, Venedikli Sofia’dan Doğma, Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen, Dönme İbrahim… Adım Neydi, Hangi Dilde Ne Anlama Geliyordu, Unuttum. Unutmak Özgürlük. Yoksa Bırakmıyor Kalbini Adını Aldığın Dil, Üzerinde Yürümeyi Öğrendiğin Toprak. Ben İbrahim… Parga’dan 10 Yaşında Devşirilen Dönme İbrahim… Dönmek Nasıl Birşey. İnsan Nereye Döner. Döndüğü Yer Neresidir. Geriye Dönmek Var Mıdır, Mümkün Müdür. Yoksa Kader Sadece İleriyi Mi Gösterir. Geldiğin Döndüğün Yer Orda Mıdır, Bekler Midir. Baksan Görür Müsün. Kalbin Dönerken Pusulan Mıdır. Geçtiğin Yerleri Unutmadan Aynı Yerlerden Geçerek Evin Yolunu Bulabilir Misin. Yoksa Döndüm, Değiştim, Geldiğim Dediğim Her Yerde Ve Dilde Ve De Dinde Hala Dönme Misindir. Dönmek Kabiliyet Değil, Zaruret Midir İbrahim…
Ben kimim? Ben mayonezli tostum içimde turşuda vardır yanına birde turşu suyu aldın mı tadından yenmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme