Şimdi Ara

KENDİNİ UYANIK ZANNEDEN YURDUM İNSANI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Jeneratörün eksoz çıkışı yukarıya doğru, çalışırken de çok sessiz, hiç duyulmuyor, titremiyor. Zaten 1,5 yılda toplam 1 saatten az çalışmıştır, o da ben araçla evde yokken.

60.000 TL fiyat yazacaktım, sonra sıfır fiyatına çok yakın olur düşüncesiyle 5.000 TL daha düşük bir fiyat yazdım. 2011 model 1.6 MPI 102 HP motorlu PASSAT'a 51.000 fiyat yazan var, hatta 55.000 yazanı da görmüştüm!

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Buyurun ilan...!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-taner-gode-den-21-500-km-de-gumus-golge-passat-comfortline-tsi-46838447/detay

Üstad, tavsiye olarak söylemeliyimki jeneratörün yanına aracınızı park etmeyiniz. Araç çok temiz bu arada, ben satmaya kıyamazdım.

İyi yapmışsınız hocam aracınız çok temiz gözüküyor.Yanılmıyorsam forumdan bir arkadaş Passatını 55.000 e satmıştı.Sizinkide inşallah satılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

neden kızıyorsunuzki?serbest piyasa ekonomisinde isterse 100000 tl bile ister.
    ayrıca bu tip kendini uyanık sananların hiçbirisinin aracını satabildiğini zannetmiyorum.

Direkt bu savunma mekanizmasına yönelinmesine de ben kızıyorum.

Bence, "aslında iyi fikir lan, bende mi yapsam?" diye düşünenlerin, bu 'serbest piyasa ekonomisi'nin arkasına sığındığını düşünüyorum. Zira emek vermeden para pazanmak çok cazip geliyor insanlara. Umarım yanılıyorumdur.

Değeri kâr payıyla birlikte 3 lira olan bir şeyi göz göre göre 5 liraya satınca, vicdanınız sızlamaz mı? Serbest piyasa bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Side Chain -- 9 Nisan 2011; 21:13:45 >
  • 5-10 bin TL "farkla" ("kârla") sıfır/az kullanılmış/plaka takılmış-takılmamış araç satanları acaba telefonla arayıp neden sıfırından/liste fiyatından 5-10 bin TL yüksek fiyat çektiğini sorduğunuzda nasıl cevap veriyorlar acaba?

- En son kaça olur?
    - 70.000
    - Ama bayide 60.000
    - Git bayiden al o zaman!
    - Ama bayide yok
    - Benden alacan o zaman
    - Bayi fiyatından verseniz
    - Vermem!
    - Neden?
    - Bayide olmadığı için
    - Abi bu nasıl bir mantıktır
    - İşine gelirse kardeşim
    - İşime gelmiyor
    - Git işine o zaman
    - Araba
    - Araba da benim
    - Mal
    - Mal da benim
    - Evet, mal da sensin, şey... senin
  • quote:

Uyanıklar çok...!

Araçta ne sunroof var, ne de metalik boya, dizel bile değil, RCD 510 bile yok, RCD 310 var, liste fiyatı en son zamla 65.800 TL
    ama satıcının ilandaki fiyatı 72.500 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mert-otomotiv-den-2011-yeni-passat-1-4-tsi-46248823/detay

Taner abim, umarım aracınız değerinde satılır, ilanı ciddi ciddi vermediğinizi düşünüyorum ancak alıcı çıkarsa neden olmasın

Otomatik uzun far sistemi fazladan işaretlenmiş gibi, bu konuda hassaslığınızı bildiğim için yazdım, yoksa önemi yok, ne olduğunu kaç kişi biliyor ki?

• quote:

Taner abim, umarım aracınız değerinde satılır, ilanı ciddi ciddi vermediğinizi düşünüyorum ancak alıcı çıkarsa neden olmasın

Otomatik uzun far sistemi fazladan işaretlenmiş gibi, bu konuda hassaslığınızı bildiğim için yazdım, yoksa önemi yok, ne olduğunu kaç kişi biliyor ki?

Satılırsa E60 5.20d çeker altına artık.
  • quote:

Buyurun ilan...!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-taner-gode-den-21-500-km-de-gumus-golge-passat-comfortline-tsi-46838447/detay

Umarım dilediğiniz fiyata satarsınız Taner bey. Yanlış hatırlamıyorsam BMW 5.20D fikrinizi erteleyip , 1.6 TDI şeker beyazı Comfortline VW PASSAT alma düşünceniz vardı değişmediyse.

• quote:

Buyurun ilan...!

Taner abi sen geçen sene aracını 48bin tl'ye satmıyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum?

• şahsi fikrim isteyen istediği aracına istediği fiyatı verebilir.alıp amamak bize kalmış.
  • İsteyen alır istemeyen almaz.Serbest piyasada her mal kendi fiyatını bulur bir şekilde.
    Arz vs Talep...
  • şu ilanlara hasta oluyorum

adam 65-70 bin tl'lik araca biniyor ve satıyor

verdiği fiyat umrumda değil

ama fotoğraf makinasının flaşı yok be arkadaş

zannedersin fotoğrafları sahur vakti çekmiş

hele iç mekan resimleri daha doğrusu öyle bir şey yok göremiyorum çünkü

allahtan araba beyazda az biraz seçiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 9 Nisan 2011; 23:51:15 >
  • Passat çok temize benziyor ama 55 eder mi?
  • Taner abim 55.000liraya alıcı çıkarsa gercekten satacakmısın?
  • quote:

Buyurun ilan...!

Taner Bey en alta da sey yazsaydiniz.
    Bunun 0`i kac para diye sormayin, gidin bakin 0`ini bulabilecekmisiniz. Yeni Passati gidin gorun sonra gelin bunu alin.
    Bu arada hakkaten 55 veren cikarsa satacak misinis?

• quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

Ayrıca doğuş sıra verirken bu uyanıklar nasıl alıyorlar.

bildiğim kadarıyla doğuşta sağlam tanıdık varsa beklemeden alabiliyorsun..
  • bu nasıl rakamlardır böyle inanılır gibi değil,alman malı araçların neredeyse hepsini kullandım..

bu markada dahil.

ama benim fikrim yazılan değerin yarısı ancak eder benim gözümde.

bu paraları hakeden araçlar ise kesinlikle Mercedes ve bmw dir

yaratılmak istenen senaryo çok güzel işliyor fakat.

isteyen alsın o zaman
  • sonucta hicbirimiz bir jetta degiliz
  • taner abinin passatı şuan satılan daha doğrusu 7 ay sonra teslim edilecek olan 0 km passatlardan çok daha güzel bence. yeni kasasına göre çok daha iyi bir tasarımı var..
  • İlanıma gelen 3 cevaptan 2'si DH'dan ama bir tanesi (galiba) DH'lı değil

quote:

sahin25400 09-04-2011 21:31

55000 tl çok az yazmışsınız bunun gerçek değeri 70000 tl olmalı yazıktır 2008 model araca

• YENİ PASSAT İNCELEME

http://www.youtube.com/watch?v=oqmJ-ihWb8A

Yeni passat'ın güzel özellikleri var. Bagajaltı kamera her modelde var mı?

Sürüşü de gayet iyi diyor arkadaş.

Sürücü koltuğu da 2.00mt ve üzeri boylular için de düşünülmüş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.