Şimdi Ara

Kendini rüyada sanan..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir çakıl tanesimiyim kayalıklarının arasında, yoksa senmisin bunca okyanustaki tek damla? Benmiydim gözlerini kapatıp güneşi ve ayı yok sayan. Ama biliyorumki benim akıntılarda boğulmamak için çırpınan ve dar gelirken herşey, nefes almaya çalışan. Yinede hayatı bir duygudan ibaret sanan ben miyim? Ama hayır.. Sensin gündüzümün güneşi olmayı reddeden, sensin yalanlarını en tatlı doğrularla süsleyen. Evet sen olmalısın "O".. Kendini rüyada sanan..

Kanatsız bir uçurum kuşuyum ben ellerinde, sense başarılı bir uçurumcu. Kendi uçurumundan bile düşerken rüyadan uyanacağını zanneden benmiyim? Yoksa senmisin çarpmanın eşiğinde hayatı yaşadığını zanneden? Gecemi aydınlatan ışığımken, zifte bulanan kim? Bil artık! Ben değilim umrunda olmadığını zanneden ve ben değilim yalanı oyun kabul eden. İçinde beslediğin gururu en değerli ödünsüzlük sanan sensin, Mum gibi erirken ışık verdiğine sevinen. Evet sen olmalısın "O".. Kendini ancak rüyada varedebilen..

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 11 Şubat 2009; 13:26:11 >

• Belkide herşey rüyadır. Emin değilim açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

Belkide herşey rüyadır. Emin değilim açıkcası.

• quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: V2

Belkide herşey rüyadır. Emin değilim açıkcası.

evet rüyadayız asıl hayat uyanınca başlıyo , zaman boşunamı bukadar hızlı akıp gidiyo

• Manevi bir rüyadan bahsetmedim yazıda aslında ama eğer öyleyse bile doğru demişsiniz. Zaten herşey bi rüya.
  • quote:

Manevi bir rüyadan bahsetmedim yazıda aslında ama eğer öyleyse bile doğru demişsiniz. Zaten herşey bi rüya.

anladım kardeş senin nedemek istediğinide , ben faklı bakış açısıyla yaklaştım.
    aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reordinary

quote:

Manevi bir rüyadan bahsetmedim yazıda aslında ama eğer öyleyse bile doğru demişsiniz. Zaten herşey bi rüya.

anladım kardeş senin nedemek istediğinide , ben faklı bakış açısıyla yaklaştım.
    aynen

Tamam ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.