Şimdi Ara

Kendini milano defilesinde sanan kezbanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz geldi havalar ısındı mini eteği giyen ve dar giyinen kezbanlar çıktı piyasaya. hemen hemen hepside kendini podyum havasına sokmuş 95 kilo obez kezbanlar bile etek giyip kıvırtmaya çalışıyor. ben aksaray lalelide çalışıyorum rus olsun alman olsun ve diğer milletlerden kadın ve kızlara satış yapıyorum hiç bir taneside bizim tipsiz kezbanların yarısı kadar bile havalı değil. bizim kezbanlar neden bu kadar kendini hollywood havasına kaptırdı sizin düşünceleriniz nelerdir. neden rus kızları veya ukraynalı veya bulgarlar bu kadar kendini nimetten saymıyorda bizim türk kızları neden böyle. her tarafı kapalı ninja kara çarşaflı kadınlar bile kendini ortadoğu güzeli sanıyor. bazen bu ülkeden kaçasım geliyor ama gideceğim yer yok arkadaş. 30 cm burnu olan türbanlı kızlar bile kendini nimetten sanıyor. dünyadan ayrı bi yerde dişi olmayan bir gezegendemi yaşıyoruz beyler.

• bu konu 063406904 defa açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xacal

bu konu 063406904 defa açıldı

Bu yorumu atan 254974254789145. Kişisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

• Boşver dostum takma , herşeye kafa yorma bırak akışına.
  • kardeş açtığın 2 konu da kızlarla alakalı sorunun ne anlamadım ki.başka işin mi yok senin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

sizin soyunuz tükenmedimi lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

kardeş açtığın 2 konu da kızlarla alakalı sorunun ne anlamadım ki.başka işin mi yok senin?

Toplumun gerçekleri bunlar kardeş. Kız arkadaşım var 1 yıllık ciddi beraberliğim. Ama memleket eyiye getmiiiy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguila1903

quote:

kardeş açtığın 2 konu da kızlarla alakalı sorunun ne anlamadım ki.başka işin mi yok senin?

Toplumun gerçekleri bunlar kardeş. Kız arkadaşım var 1 yıllık ciddi beraberliğim. Ama memleket eyiye getmiiiy.

ya tamam da konularını değiştir ya bir konunda kızdan bahset diğer konunda memleketin halinden.HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK!

• quote:

quote:

Şu saatte işe çıksam bi çok kızdan iyi piyasa yaparım emin olabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

ya tamam da konularını değiştir ya bir konunda kızdan bahset diğer konunda memleketin halinden.HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK!

Herkes elini taşın altına koysa bu gün toplum böyle olmazdı hocam. Kızlar bile şaşırmış ne yapacağını üstünü kapatıp altına dar kot giyen bir toplum olduk. Mal olduk mal. Koyundan öte birşey olduk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes elini taşın altına koysa bu gün toplum böyle olmazdı hocam. Kızlar bile şaşırmış ne yapacağını üstünü kapatıp altına dar kot giyen bir toplum olduk. Mal olduk mal. Koyundan öte birşey olduk.

bir insan vatandaşına nasıl mal der ya ? giyim tarzından dolayı nasıl bu kadar insanları küçük gördünüz hayret doğrusu. bu resmen hakarettir tamam konuşmakta özgürsünüz ama bu tür genellemelerde saçma ! toplumca koyundan öte bir şey olduğumuzu zannetmiyorum ama siz eğer kendinizi öyle saymakta ısrarcıysanız sizi çayır , çimene uğurlayalım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.