Şimdi Ara

Kendini insanlara kanıtlamaya çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep bir kanıtlama cabasindayim.hep de darbe yiyorum bu konuda.basarili olduğum konularda bile kendimi gosteremeyebiliyorum.Sonradan kendimi gosteriyorum belki ama ilk başta o kotu goruntuyu verdiğim için sonradan onlarda iyi izlenim birakamiyorum.

Mesela ben liseye başlamadan önce çok iyi top oynardım,altyapida falan bile oynadım.hep istenilendim.ama liseye başladım ve arkadassiz kaldım sınıftaki samimi olmadığım kişilerle oynuyorduk oynama isteği gelmiyordu ve onların gözünde kötü oynuyormuşum gibi gözüküyorum.liseye başladığımdan beri böyle oldu,kendimi hiç bi konuda gosteremedim.

İçimi dökmek istedim.Ne zaman şo sorunlarimi aşarsam o zaman mutlu olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum, kendine hiç neden diye sordun mu? Neden bu kadar ciddiye alıyorsun mesela? Neden sadece kendin olmuyorsun? Kotü top oynadın diye kimse senden nefret etmeyecek. Lisedeyken takımın basketbol kaptanıydım, öyle ufak maçlarda kötü oynayanları yanıma alırdım, onlara farklı gözle falanda bakmazdım mesela. İçinden geldiği gibi oyna yani.

Bunlar sorun değil ki? Hele ki mutlu olmanı engellecek cinsten hiç değil. Insanlar ne sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Yarından itibaren daha rahat davranmaya çalışmalısın. Seni sen olduğun için seven kişiler olduğunda, onlar senin gerçek arkadaşın oluyor.

Bazılarına karşı istersen havada kanatlanıp uç, yine de fayda etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümlene katılmıyorum.

• liseden önce kadroya alınmazdım hatta aramızda maç yaparken öyle defansa koyarladı ama ilginçtir mahallede baya iyi oynardım. Liseden sonra kadroda oluyordum. İlginç bir durum var aslında.
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Daha mutlu olacağım dersem fikrin değişir mi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk izlenim önemlidir. Kendine güvenmelisin, çünkü kendinden başka güvenecek bir şeyin yok. Kendine güvenirsen gerisi gelir. Her türlü toplarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben diyom Ankaraa sen diyon...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.