Şimdi Ara

kendinde w7 home premium laptopa ultimate kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 ay kadar once acer in i5 islemcili 5742G modeli laptopu aldim, cihaz direk windows 7 home premium yuklu geldi ve yanında hicbir cd vermediler, garanti belgesini de vermediler, bugun gittigimde de garanti belgesi yolda gelirken dusmustur onemli degil, cd de yanında gelmiyo direk yuklu geliyo dediler, bu ne kadar dogrudur

ayrica ben daha once windows 7 ultimate i bundan daha dusuk bir laptop da kullandim ve performansi daha guzel gibime gelmisti, bu yuzden ultimate kurmayi dusunuyorum, acaba direk kurulur mu ve kurarsam garanti disina falan cikar mi

yardimlarini bekliyorum

• Ürünü nereden aldınız?
    Her ürünün bir faturası ve garanti belgesi olmak zorundadır. Faturası varsa bazı durumlarda garanti yerine de geçer. Aldığınız yer size garanti belgesini ve cihaza ait kullanım kılavuzu ve orjinal CD lerini vermekle yükümlüdür.

Aldığınız yer bunları sağlamıyorsa ya geri verip paranızı alın başka yerden alın ya da Türkiye distribütörü ile irtibata geçin ve şikayette bulunun.

Önce belge işlemlerini halledin sonra sistem yüklemeye geçersiniz.
  • bimeks den aldim, fatura var elimizde, adam bu garanti yerine geciyor dedi, cd konusunda da, bilgisayarin hafizasina kurulumu yuklu dedi. ne kadar dogru bilmiyorum, kullanim klavuzu falan da cikmadi icinden.
  • Acer Türkiye distribütörünü arayın nereden aldığınızı da söyleyin bu sorununuzu aktarın onlar ne diyecek bakalım.
  • ürünü iade edip paranı geri al
  • bugun sabah musteri_hizmetleri@acer-euro.com adresine mail attim ama henuz donus yapmadılar, yarın sabaha kadar donus yapmazlarsa aramayı dusunuyorum
  • cd vermemeleri normal bilgisayarın recovery bölümünde vardır
    win 7 nin dosyaları
    orjinallikte önemli olan cd değil bilgisayarın altındaki lisans etiketidir
    garanti belgesine gelince de fatura yeteli olur aynı zamanda ürünün seri numarası ile acer in sitesinden veya ithalatçı firmanın sitesinden garanti sorgulama yapabilirsiniz
    bence durumunuzda hiçbi sorun yok

bu konuda bilende bilmeyende yorum yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 21 Ağustos 2011; 20:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acer yetkilisi durumun normal olduguna dair mail atti, herkese yorumlari icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.