Şimdi Ara

KENDİMİ ZİHİNSEL VE FİZİKSEL OLARAK ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu son yıllarda kendimi zihinsel ve fiziksel olarak çok yorgun hissediyorum herşeyi çok stres yapıyorum kiloda 110 oldu antidepresan falanda kullanıyorum
    ne yapmamı önerirsiniz yaşımda 23
    kendimi içimi kirli gibi hissediyorum sanki içimde toksin var zehir var
    çok sigara içiyorum bırakmaya çalıştım 1 hafta dayandığım oluyo ama bişeye kızıyorum veya canım çok sıkılıyo yine başlıyorum
    birde sürekli bilgisayar başındayım

öneriniz varmı kendimi ve zihnimi sakinleştirip yenilemem için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Mayıs 2015; 0:48:26 >

• Antidepresanı bırakmanı öneriyorum.Aşırı fazla yan etkisi var o ilaçların.

Benim üstümde de 2 aydır mental ve fiziksel olarak yorgunluk var.Çözüm bulduğunda alıntılarsan sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boks, kickboksa falan basla. Bi sure sonra kendine ozguvenin artacak kiloda vereceksin spor yapmayan her insandan daha kuvvetli goreceksin kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Boks, kickboksa falan basla. Bi sure sonra kendine ozguvenin artacak kiloda vereceksin spor yapmayan her insandan daha kuvvetli goreceksin kendini.

boksun kafaya darbelerde çok zararı var onu yapacağımı sanmıyorum kum torbası olabilir ama
  • va. Bu fiyata böyle bir şey yok ki. Bu nedenle bilgilerin içeriğini görebilmeniz ve mesaj yazabilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Thé Bank is operating through five branches ör ay önce yeni bir halı fabrikası, işten önemli paralar. Ancak, bu yıl da sürecek. Bu arada, işten önemli paralar bir tanem anladım

• ben fiziksel olarak değilde zihinsel olarak 50 yaşındaki adama döndüm zor bir durun antideprasan kullanmamanı oneririm
  • Öncelikle anti-depresanı bırak. Sigarayı birakmasan da olur. Ileride nefes alışverişin hırıltılı olur, o zaman gelip konu acarsan soylerim birakmani.

Sonra kilolu olman bedensel yorgunlugunla alakali. O yuzden spora baslamani oneririm. Ama kendini tesvik edecek bir seyin olmali. Kilolu bir arkadasim var, 3 kez basladi spora ve 1 haftadan fazla gidemedi. Onun disinda ben de 190 boy var ve 69 kiloyum ve bir buçuk aydir spor yapiyorum. Belirli bir hedefim var. Yaz gelse de daha rahat spor yapabilsem diyorum. Su an derslerden dolayi yogunum biraz. Her neyse. Isteyerek, kafaya koyarak sporu, fitness'ı yaşam tarzin haline getirirsen butun sorunlarin cozulecek emin ol. Cunku kafan da spora yonelmis olacak. Mesgul olacak yani zihinsel olarak biraz rahatlarsin. Hele bir de kilo verdiğini gorursen nesen yerine gelir. Baska bir sey diyemiyorum cunku ben de boyleyim. Bir buçuk ay once bedensel ve zihinsel olarak cok yorgundum. Cidden oyleydim merak etme sallamiyorum. Spora baslayip kilo alma ve fit bir vucuda sahil olma olayini kafaya koydum. Artik arkadaslar okey atalim diyor, ben bos bos onlarla oturup sigara icecegime gidip spor yapiyorum. Ayrica takviyeler de onemli. B12 al, apikobal'in falan var. Sabah dinc kalkarsin. Ozellikle bacak calismak testosteron uretimini artirir ve daha dinamik olursun.

Fapfapi da birakman lazim ki merak etme sporla beraber o da gidiyor. Bazen o kadar yorgun oluyorum ki yapacak halim kalmiyor.
    Zaten eskiden cok fapfap yalan biri olarak spora basladiktan sonra yapmamanin tadina vardim. Cidden artik daha enerjik biriyim haliyle.

Neyse benim diyeceklerim bu kadar. Spor yapmasan da antidepresani kesin birak hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilon önemli değil, sen yorulmaya alışmamışsın. En ufak şeye yoruldum diye bırakıyorsun ANLAŞILAN. Git spor yap ama yorulana kadar değil yorulduktan sonrada devam et. Vücut yorulurken gelişir. Kız arkadaş işini boşver elin idare eder birazdaha seni. Birde son zamanlarda çok görüyorum seni konuların Saçma oluyor genelde. Birazdaha kaliteli konular aç. Bu arada insan hem sigara içip hem Kiloluysa hayret ederim. Sigara içen adam genelde Zayıf olur. Sigarayı bırakırsan büyük ihtimal kendimi abur-çubura vericeksin ve daha da kilo alıcaksın. Psikolojik destek Şart ailenden. Tek başına zaman geçirmemeye çalış. İçinde zehir var diyorsan tuvalete git artık nasıl biriktirdiysen. Son olarak durmadan yerinde oyna. Pc BAŞINDA takılırken bile aç arkadan müziği yerinde zıpla hafif hafif. O yağların bi şekilde erimesi gerek. Öyle yaparsan uğraşmadan yağları yavaş yavaş eritebilirsin. Mesela forumda takılırken arkadan aç müziği yerinde kalkmadan bacaklarında kendini ileri geri yap. Şuna Çok yanlış Şeyler geliyor aklına eminim ama ciddiyim. Yerinde hareket etmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar şu son yıllarda kendimi zihinsel ve fiziksel olarak çok yorgun hissediyorum herşeyi çok stres yapıyorum kiloda 110 oldu antidepresan falanda kullanıyorum
    ne yapmamı önerirsiniz yaşımda 23
    kendimi içimi kirli gibi hissediyorum sanki içimde toksin var zehir var
    çok sigara içiyorum bırakmaya çalıştım 1 hafta dayandığım oluyo ama bişeye kızıyorum veya canım çok sıkılıyo yine başlıyorum
    birde sürekli bilgisayar başındayım

öneriniz varmı kendimi ve zihnimi sakinleştirip yenilemem için

Uzerini okumuyonmu antidepresanin depresyon yapar yazıyor

• Sporla ve parlak bir gelecek umuduyla ikisini de atlatırsın, yemene içmene de önem ver sağlıksız beslenmekten uzak dur ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Boks, kickboksa falan basla. Bi sure sonra kendine ozguvenin artacak kiloda vereceksin spor yapmayan her insandan daha kuvvetli goreceksin kendini.

boksun kafaya darbelerde çok zararı var onu yapacağımı sanmıyorum kum torbası olabilir ama

Darbe mi?

Sakin ol. Önce gölge boksu sonra güçlenme, antrenmanlar, alıştırmalar, kondisyon... En son müsabakalar falan. Sen bi git hayatına amaç edindikçe yada olayı seversen kilo da verirsin sporu da yaparsın.

Tahminim utanç. Önce kendinle ilgili problemleri çözmen gerekir ki spor yapabilesin. Yani çok kısa olduğunu düşünüp gitmeyen bile var...

• Spora başlasanız iyi olabilir aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.