Şimdi Ara

Kendimi nasıl davet ettirtebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samimi olmadığım birkaç arkadaş aralarında konuşurken duydum, bu haftasonu bir partiye gidecekler. Bu partiye katılmak istiyorum (katılan bir kişiden dolayı) ama gidip "konuşurken duydum ben de geleyim mi?" demek istemiyorum. elbette gel derler ama biraz zorunluluktan dolayı kabul etmiş gibi olur. Öyle olacaksa da gelmem daha iyi. Mesele şu ki partiyi yapan kişiyle hiçbir sorunum yok ama samimiyetim çok çok az. Haftasonuna kadar kendimi nasıl davet ettirtebilirim?

Not: "Gururunu kır ve katılmak istiyorum de" veya "Olmaz bu fazla ümitlenme" demenize gerek yok. Çünkü katılmak istiyorum demeyeceğim ve zaten fazla ümitlenmiyorum. Ama hani denemeden de bırakmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 19 Kasım 2014; 16:14:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Moonwalk yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partiye mi gidiyonuz çakallar eheheh yap
  • hafta sonuna kadar surekli elemanlarla takil hafta sonu napiyonuz falan de samimiyeti ilrletince ve partidesin

• Onlara daha once bu tur partilerde cok bulundugunu soyle

• -Bensiz partimi yapıyosunuz :)
    -Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMan

hafta sonuna kadar surekli elemanlarla takil hafta sonu napiyonuz falan de samimiyeti ilrletince ve partidesin

mantıklı görünüyor ama muhabbete nasıl gireceğim? zaten o adamlarla fazla muhabbet etmeyi beceremediğim için samimi değiliz. soruyu şöyle değiştirebiliriz o zaman: kafa dengi olmayan biriyle muhabbet nasıl ilerletilir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onlar sana istedigini verene kadar onlarin kafada ol kendini kullandirablrsin ama nasil muhabbete giriceni bilemem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeMan

onlar sana istedigini verene kadar onlarin kafada ol kendini kullandirablrsin ama nasil muhabbete giriceni bilemem :D

nasıl olacak o iş? bir de ilk muhabbete giriş anını yapamayacaksam ne anlamı var ki?

• Parti cumartesi gecesi olsun, bu partiye gidecek arkadaşların yanına gidiyorsun ya da yanlarındayken laf arasında ''cumartesi günü akşam boş olan müsait olan var mı?'' gibi bir cümle kuruyorsun artık samimiyet derecene göre görecelendirirsin sen orası o kısmı sana kalmış. Onlarda hayır diyecekler çünkü o gün o saatlerde parti var sen de neden işiniz mi var ki gibisinden devam edeceksin sorunu sormaya onlarda partiye gittiklerini söyleyecekler eğer zaten dediğin gibi aranızda bir problem yoksa partinin olduğunu söyledikleri gibi peşin olarak ayıp olmasın diye ve ya nezaketen davet ederler, eğer davet etmiyorlarsa bil ki istenmiyorsun üstelemeden kendini ezdirmeden gelmek istemiyormuş edalarında 1-2 cümle kurup güler yüzle ortamdan ayrılıyorsun, bu kadar kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miu Miu -- 19 Kasım 2014; 16:43:29 >
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.