Şimdi Ara

KENDİMİ NASIL DAVET ETTİREBİLİRİM (KIZIN EVİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clloyd

Yikikligin alemi yoktu hocam
    Nesi yikiklik ? Hayatım çok durağan dediğim için mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Birşey fark etmez yine yanlış. Ya hocam benzer hataları ben de cok yaptım. Belki 10 kez aynı benzer hataları yapmışımdır. Asıl başka hatayı söyleyeyim: Mesajlaşma ile bağlamaya calışmak. ya gerçekte görüştüğünde ya da telefonla arayıp bağlamak gerek, onu yapamıyorsan mesajlaşma ile birşey çıkmaz, bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen 100km öteden sulanmışsın, yeşil ışık yaksa kanat çıkarıp thy'den daha hızlı yanına gideceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Resmen 100km öteden sulanmışsın, yeşil ışık yaksa kanat çıkarıp thy'den daha hızlı yanına gideceksin..
    Evet sulandım ne var bunda ? Sulanmak denmez aslında istemek denir.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zaman sonra gördüğün birine bu kadar samimi sulanamazsın. Kaşarlık yoksa hiç sulanamazsın. Önce bi arayı ısıtman gerekir.

erkekadam bloguna git bir şeyler oku.
  • eski csbler adaplı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

eski csbler adaplı olurdu
    Bi sen eksiktin kanka
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 14:35:58 >
  • Hizli olmanda sakinca yok bence ama hem kotu bir dil kullanmissin hem de bu biraz fazla hizli olmus. Kizin gozunde suan yabancisin. Onlarin hayatina cok fazla insan girip cikiyor. Cabuk eskiyoruz biz onlarda. O yuzden once arayi isindirip sonra bu konuyu acman lazimdi ufaktan. İstanbuldaki durumunu soracaktin hatta once. Kimle nerede kaliyormus napiyormus vb.

• Kızdan bir yanıt alabildin mi?
  • Engellemediğine şükret
  • beni vasinaylasinamayin

• Kız tokmakçısı varken niye liseden en son kaç yıl önce gördüğü birini çağırsın ki evine?

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Hizli olmanda sakinca yok bence ama hem kotu bir dil kullanmissin hem de bu biraz fazla hizli olmus. Kizin gozunde suan yabancisin. Onlarin hayatina cok fazla insan girip cikiyor. Cabuk eskiyoruz biz onlarda. O yuzden once arayi isindirip sonra bu konuyu acman lazimdi ufaktan. İstanbuldaki durumunu soracaktin hatta once. Kimle nerede kaliyormus napiyormus vb.
    Artık çok geç çünkü istemeden kötü birşey mi dedim mesajıma cevap gelmedi bence güzel bir toparlama.cumlesiydi ama olmadı. Bu saatten sonra neesaj atsam toparlanma sürecine girer ki

• quote:

Orijinalden alıntı: avarel abi

Kız tokmakçısı varken niye liseden en son kaç yıl önce gördüğü birini çağırsın ki evine?
    Tokmakcisi var dedim mi ben ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Engellemediğine şükret
    Kadın misiniz ? Engellenecek hiç birşey yapmadım kız yeni tanıştığım bir kız değil

• Bence de ben olsam engellerdim direkt. Bu ne kardesim are you cola demissin sen kiza direkt

• Ben kizin sevgilisiyim ulan neredesin adres ver gelip dovcez.

• Son dediğini yapma sakın.Onu yapacağına kıza direkt "senle yatmak istiyorum" desen daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.