Şimdi Ara

KENDİMİ NASIL DAVET ETTİREBİLİRİM (KIZIN EVİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseden iyi anlaştığım bir kız vardı. Facebook açmış hemen ekledim. Sonra mesaj attım numaram bu bana mesaj atar mısın diye. O da attı. Konuşmalar:

KIZ: Ahmet nasılsın ben Buse. Kaç sene oldu? :)
    BEN: Hala aklımdasın tatlı insan :) Ne sıklıkla Bursa'ya geliyorsun?
    KIZ: Canım ya :) Pek gelmiyorum aslında. Ama gelirsem haber veririm.
    BEN: Kalacak yer sorun olmasa ben gelirdim.(İstanbul) Bi aksiyon lazım bana. Hayatım şuan çok durağan :) Hem seni de çok özledim.(Utanan maymun)
    KIZ: Cevap atmadı.

Şimdi arkadaşlar cidden aksiyon olsun istiyorum. Cinsellik ikinci planda. Olsun tabiiki de isterim fakat asıl amaç iyi vakit geçirmek. Bir haftasonu ona gitmek istiyorum. %99 tek yaşıyor. Fakat benle tek kalmak istemiyor. Onu nasıl ikna edebilirim. Cidden CSB değil ve lütfen ciddi cevaplar.

Şunları mı yazsam acaba? : Tek mi yaşıyorsun ? Söz veriyorum aptalca birşey yapmayacağım. ... falan desem mi ?

Acaba aksiyon lafından cinsellik mi anladı ?

• Fakat benle tek kalmak istemiyor galiba yazacaktım.
  • Hala aklımdasın tatlı insan :) :) :) :)
  • "Söz veriyorum aptalca birşey yapmayacağım. ... falan desem mi ?"

sakın böyle bir şey deme eğer dersen asıl o zaman aptallık yapmış olursun. Normal muhabbet edin gönlü varsa çağırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha Lothbrok

"Söz veriyorum aptalca birşey yapmayacağım. ... falan desem mi ?"

sakın böyle bir şey deme eğer dersen asıl o zaman aptallık yapmış olursun. Normal muhabbet edin gönlü varsa çağırır.
    Cevap atmayı bıraktı knk cevap atılmayan mesaja birşeyler yazılmalı mı sence ? Yazılmalıysa da ne tür yazılar uygun kaçar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Cevap atmayı bıraktı knk cevap atılmayan mesaja birşeyler yazılmalı mı sence ? Yazılmalıysa da ne tür yazılar uygun kaçar ?

Alıntıları Göster
    bence cevap atmadıkça bir daha yazılmamalı.
  • olm biraz muhabbet edip konuyu oraya getircen

4. mesajda kızın evine gidebilceğine mi inandın dalga mı geçiyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence cevap atmadıkça bir daha yazılmamalı.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarım kabaca mı ? Yoksa yazılacak her şeyi yazmış mıyım (isteklerimi belirtmiş miyim yani?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

olm biraz muhabbet edip konuyu oraya getircen

4. mesajda kızın evine gidebilceğine mi inandın dalga mı geçiyon
    Bu yeni tanıştığım bir kız değil ki ? Aramızda bir samimiyet var. Konuşmalardan da az çok anlamışsındır.
  • quote:

Yazdıklarım kabaca mı ? Yoksa yazılacak her şeyi yazmış mıyım (isteklerimi belirtmiş miyim yani?)

Alıntıları Göster
    Bence değil, kız eve davet edebilirdi bu yazdığından sonra ama davet etmek zorunda da değil. Bence ev konusunu hiç açmayın cevap atarsa akışına bırakın.
  • quote:

Bu yeni tanıştığım bir kız değil ki ? Aramızda bir samimiyet var. Konuşmalardan da az çok anlamışsındır.

Alıntıları Göster
    Ahmet nasılsın ben Buse. Kaç sene oldu? :)

nasıl samimiyetse kaç sene oldu yazmış kız üzgünüm hocacım keşke böyle olsa işler

ve evet kız cinsellik olarak algıladı en azından kabul ederse sevişme olasılığın daha yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Ahmet nasılsın ben Buse. Kaç sene oldu? :)

nasıl samimiyetse kaç sene oldu yazmış kız üzgünüm hocacım keşke böyle olsa işler

ve evet kız cinsellik olarak algıladı en azından kabul ederse sevişme olasılığın daha yüksek

Alıntıları Göster
    Durum şu ki ben ilk kez 2016 yılında sosyal medya alemine dahil oldum ve o da sadece Facebook. Tabii o aralar kızın Facebook'u yoktu şimdi açmış.

Kız da liseden sonra şehir değiştirdi ben de o aralar numara değiştirdim bağımız koptu.

• Utanan maymun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Utanan maymun ?
    Emojisi :)
  • quote:

Bence değil, kız eve davet edebilirdi bu yazdığından sonra ama davet etmek zorunda da değil. Bence ev konusunu hiç açmayın cevap atarsa akışına bırakın.

Alıntıları Göster
    '' İstemeden kötü bir şey mi dedim? (Üzgün yüz) '' yazdım buna da cevap gelmezse daha da yazmam yazamam
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Komik .d

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.